-
תגובה: מצלמות מהירות, האם זה נכון?
אם כבר דיונים תיאורטיים על נזק - הייתי הולך על הארון חשמל שצמוד למצלמות. הרבה יותר נגיש, לא צריך לטפס כדי לשפוך עליו נפט ולהדליק. אבל מה שחשוב זה האפקט ארוך הטווח. מלמ-טים ישלחו טכנאי למחרת לתקן/לנקות/להחליף את המצלמה... חברת חשמל? מהיום למחר? הצחקתם אותם.... ;)
-
נמרוד, ארון החשמל ? למצוא אותו, למצוא את התשתית הנכונה, לתכנן את הנזק הנכון... מול ספריי שקונים בחנות ושלום על ישראל.
כמה טכנאים יש למל"מ ? כמה כסף הם עולים ? ואם דופקים כמה מצלמות בעת ובעונה אחת, שמייח.
תיאורטית :)
-
לפחות לחלק מהמצלמות הארון צמוד. אני אומר לשרוף אותו פשוט, ג'ריקן דלק.
טוב אולי זה סתם משהו נגד חברת חשמל ;)
מישהו אגב חטף כבר? איפה? על כמה?
-
זה עדיין בשלב הניסוי לא ? אז אין דוחות...
ג'ריקן דלק ?? אתה יודע כמה זה עולה ? עדיף לשלם דוח.
-
הכי פשוט זה לבוא עם הג'ריקן ישירות למטה הארצי ולשרוף את כל המשטרה.
תגידו מה נסגר אתכם?! זה נהיה שרשור של העולם התחתון! :)
בסוף מישהו יקח את כל זה ברצינות (כן אני יודע שכמה מכם היו מתים שזה יקרה)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ישי.פ
[B]
בסוף מישהו יקח את כל זה ברצינות
וזה כנאמר, יהיה התחלה טובה.
-
ספרי צבע לא באמת גורם נזק מוחלט למצלמה.
את המצלמות צריך להרוג ולא לשתק זמנית
-
עד סוף פברואר לא מונפקים דו"חות, רק אזהרות. מהראשון למרץ מתחילה החגיגה.
אם מישהו נתפס?... זה מורכב. ברור שיש כאלה שצולמו, אבל המספרים זניחים ומינוריים באופן שהוא לא פחות מאשר מפתיע.
הם גם לעולם לא יודו בזה רשמית, אבל עוצמת ההתנגדות בתקשורת לפרויקט הזה קצת הפתיעה את המשטרע ומשרדי הממשלה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ישי.פ
הכי פשוט זה לבוא עם הג'ריקן ישירות למטה הארצי ולשרוף את כל המשטרה.
תגידו מה נסגר אתכם?! זה נהיה שרשור של העולם התחתון! :)
בסוף מישהו יקח את כל זה ברצינות (כן אני יודע שכמה מכם היו מתים שזה יקרה)
ואני אשאל, מה נסגר איתך.
שים לב מה קורה במדינה - התקשורת מגדירה בגלוי ובלי לפחד, את המצלמות כשוד דרכים מאורגן מצד המדינה. אף פעם לא היה דבר כזה כאן - הבעה כל כך פומבית של חוסר אמון מוחלט. ביקורת כל כך בוטה כלפי המערכת.
שים לב איך אנשים נורמטיביים, שומרי חוק, מדברים בגלוי על פגיעה פיזית במצלמות. לא רק כאן. פעם עצם המחשבה על דבר כזה הרתיעה אנשים כמונו. היום כולם חושבים על זה ברצינות, ואני לא אתפלא אם מי שיפגע במצלמות לא יהיו סתם פרחחים, אלא באמת אנשים נורמטיביים שנמאס להם. זה מה שהיה בבריטניה בשנים האחרונות - הושמדו שם מאות רבות של מצלמות על ידי אזרחים. מה ימנע מזה לקרות גם אצלנו?...
החוק לא קיים כדי שיהיה צדק, אלא כדי שיהיה סדר. ציות לחוקים הוא אבן היסוד של חברה אנושית. אבל מה קורה כשהחוק רואה כי טוב, מתחיל להתפרע, סוגר עליך מכל הכיוונים ופשוט מכריח אותך לעבור עליו?
שרשור של עולם תחתון? אתה מצחיק. בתכלס, מה זה עבריין? הרי אנחנו לא מדברים כאן על רוצחים, גנבים, פורצים או אנסים, אלא על אנשים כמוני וכמוך. כשהחוק דוחף אותך בכוח להיות עבריין, בסוף, תרצה או לא, אתה הופך לעבריין.
עזוב לרגע את המצלמות, זה סתם רק סימפטום אחד מיני רבים למה שקורה כאן במדינה. שים לב איך בשנה-שנתיים האחרונות מופרחים לאוויר כל מיני חוקים הזויים שמגבילים את החופש האישי שלך - חופש תנועה, חופש דיבור, אפילו החופש הכי פרטי - בעניינים האינטימיים. רבאק - אפילו לזונות כבר אסור ללכת כאן. אתה קולט?
אז מה? יש כאלה שזקוקים לשירות הזה של בילוי עם זונה פעם בשבוע-שבועיים-שלושה, מעכשיו הם לא ילכו יותר לאותן זונות? הרי זה ברור שימשיכו ללכת כמו גדולים, רק שמאותו רגע הם כבר מוגדרים כעבריינים. "עולם תחתון".
ועם כל חוקי לשון הרע למיניהם, אנשים לא ימשיכו להשמיץ זה את זה בפורומים? ימשיכו, אבל בשמות בדויים.
ועם כל חוקי רדיפת עמותות בעלות דעה פוליטית שלא מסתדרת לממשלה הנוכחית - נראה לך שהם לא ימשיכו לפעול? הם ימצאו את הדרך לקבל את התמיכות שלהם. יהפכו לעבריינים.
בקצב החקיקה הזה, אם בבחירות הבאות או באלה שאחריהן, כוחם של הדתיים ימשיך לעלות (והוא ימשיך, זה ברור), ויאסרו על מכירת חזיר למשל - ונניח שזה מה שאתה אוהב לאכול - אז מה? לא תאכל סטייק לבן? ברור שתמשיך, אבל תהפוך לעבריין - אתה תמצא את הדרכים שלך להשיג את זה.
ובגלל המצלמות, אנשים לא ימשיכו לנסוע במהירות שטבעית למכוניות מודרניות ולמאה ה-21? ימשיכו. יאיטו לפני המצלמה, יאיצו אחרי שיעברו אותה. ואם היד תהיה כבדה מדי, מצלמות יתחילו להישרף. זה ברור.
כי כל החוקים האלה לא נועדו להפוך את החיים כאן לטובים יותר, בטוחים יותר, צודקים יותר, בטח לא להצר את צעדי העבריינים, אלא להפוך את כולנו לעבריינים. כדי שאפשר יהיה להעניש את כולנו ולקנוס אותנו.
אז מה מזעזע אותך כל כך? מצלמה שרופה? אולי זה טוב ישי. אולי זה אפילו מצוין, ואולי זה מה שבאמת צריך לקרות.
ככה זה יתחיל, ואז אולי, הלוואי, זה גם יתפוצץ - בהתחלה יישרפו רק מצלמות, ואחר כך, מי יודע. אולי סוף-סוף הציבור גם יסגור את החשבון עם כל הפוליטיקאים הרעים האלה שמיפלס השתן עלה כל כך גבוה לראש שלהם עד שדעתם השתבשה עליהם סופית.
-
יאללה דרור, זמן טוב להכנס לכנסת, יאיר לפיד וכאלה שינגנו על צדק חברתי יגרפו הרבה מנדטים.
גם בפורום של CARSFORUM מדברים על נציגות מוטורית בכנסת הבאה.
תרים את הכפפה ולך על זה, אני לא מכיר מישהו ראוי יותר ממך לנסות מהלך כזה.
-
יאללה דרור, זמן טוב להכנס לכנסת, יאיר לפיד וכאלה שינגנו על צדק חברתי יגרפו הרבה מנדטים.
גם בפורום של CARSFORUM מדברים על נציגות מוטורית בכנסת הבאה.
תרים את הכפפה ולך על זה, אני לא מכיר מישהו ראוי יותר ממך לנסות מהלך כזה.
-
הפתרון :
צריך לטפל בלוחית הרישוי כך שמצלמה דיגיטלית לא תצליח לתת תוצאה חדה .
ועדיין הלוחית תראה רגילה לגמרי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshik999
הפתרון :
צריך לטפל בלוחית הרישוי כך שמצלמה דיגיטלית לא תצליח לתת תוצאה חדה .
ועדיין הלוחית תראה רגילה לגמרי.
יש כבר כזה, פעם שמעתי על מין מדבקה ששמים על הלוחית ואם המצלמה מצלמת אותה אז זה לא יוצא טוב, זה יוצא כמו שתצלם מראה עם פלאש מקרוב.
http://www.youtube.com/watch?v=kzLrvmqmaHg
ככה זה נראה אחרי http://www.speedtraps.co.il/covers/ref/night_pic.jpg ויש עוד סוגים של מדבקות באתר הזה http://www.speedtraps.co.il/php/defe...=defense&id=63
*** שים לב כול הדברים האלה לא חוקיים ומצאתי אותם ע"י חיפוש פשוט בגוגל ***
אורי
-
אם דרור גם ילך לפוליטיקה, מי ישאר בעיתונות אחרי שגם לפיד הלך ? ושלי ? וכל שאר העיתונאים :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
אם דרור גם ילך לפוליטיקה, מי ישאר בעיתונות אחרי שגם לפיד הלך ? ושלי ? וכל שאר העיתונאים :)
נעשה החלפה ראש בראש... כולם יצאו מרוצים
-
דרור; החוק אינו גמיש ככה זה בדמוקרטיה אם אתה רוצה לפעול, עשה זאת בדרך לגיטימית!
אתה יכול לחשוב שזה לגיטימי לשרוף מצלמה, ובנאדם אחר יכול לחשוב שזה לגיטימי "להשבית" את השוטר כי זה לא מתאים לו,
זאת אנרכיה!
אני מסכים אתך שחלק מהחוקים הם במילים פשוטות מטופשים ודורסניים, אבל הפתרון אינו כפי שאתה מתאר.
שריפת המצלמות תגרום רק לך עוול לאחר ש"החוק" ישים עליך את ידיו, וכפי שרשמת ידיו מכבידות מאוד!
אני שמח שבמדינה יש חוקים, גם אלו שפחות מתאימים לי. אני מאמין שמה שמצריך שינוי (בעיקר בתחום המוטורי)
צריך להעשות ע"י שינוי של החקיקה וזאת ע"י הסברה ושיווק.
מה שאתה מתאר עושה את ההפך! זה מצטייר שהג'יפאים הא חבורה לא מרוסנת של פורעי חוק!
-
אני ממש מתפלא עלינו
אפשר לחשוב שיש לנו מכוניות עם מנועים עתירי ביצועים-מזרטי-פורש-יגואר-וכו'
לרובנו יש רכבי 4x4 שממש לא אוהבים לקרוע את הכביש
אני לא רואה מה הבעיה לנהוג במהירות המותרת להחנות כחוק ולציית לתמרורים
בחמישי האחרון חזרתי מצומת ראם בלילה-הייתי בחתונה-בפניה ימינה בצומת כנות לכיוון אשדוד הורדתי מהכביש ע"י שוטר שעשה זאת בצורה ברורה ומקצועית
בדקו לי את הרשיונות ונתבקשתי לינשוף לינשוף מאחר ואני לא שותה אלכוהול שאני נוהג לא קרה דבר
ניפרדו ממני בנימוס-ממש לפני שנסעתי-נהג שעיכבו לבדיקה סירב לנשוף והשתולל(במקרה יצא מאותה חתונה וכמות הוודקה ששתה היתה מוגזמת-
אז לקחו אותו לתחנה
יופי כבר לא יהיה לו
אני מאוד מאוד מחבב את הטיפה המרה ך היא לא תתן לי את הכיוון לחיים
כך גם עם החוק בכבישים-אני לא אתן להם לעשות על גבי כסף שלי הוא לא מיותר
הנה כתבתי בלי להתרגז
יוסי
-
יוסי , זה שאתה נוהג במפלץ בינוני על קפיצי עלים רכים שמתאים לך ולו לשייט כל הזמן ב 90-70 קמ"ש, לא אומר שלשאר האוכלוסיה נוח או מתאים.
אין שום סכנה בכביש סלול היטב כמו רוב כביש מספר 1 ועוד כמה אחרים, לנהוג ב - 300-270 קמ"ש כמו שנעשה ע"י חלק ממכרי.
לגבי רעיון הצביעה, רעיון לא רע יהיה להשתמש באקדח מים עם הנוזל המתאים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BackDoorMan
לנהוג ב - 300-270 קמ"ש כמו שנעשה ע"י חלק ממכרי.
לא הבנתי, אתה חושב שזה לגיטימי לנסוע במהירויות האלו בכביש ציבורי?
-
בתנאים מסוימים כן, בגרמניה זה עובד יופי, גם בעוד כמה מדינות אירופאיות לא עושים מזה ענין.
לגיטימי או לא, זה נעשה. בעשור האחרון וקצת לפני הגיעו לכאן המון מכוניות כביש חזקות, לפני או אחרי שיפורים הנעות בטווח הזה של מהירויות.
ואני עוד לא מדבר על אופנועי כביש שכבר יותר מ 20 שנה נוגעים במהירויות הללו.