מה זה מסילה לחוטי חשמל, של ארון שרתים?
אפשר תמונה/קישור?
Printable View
זו זרוע שאוספת את הכבלים בארונות תקשורת מאחורי שרתי הפיצה, ברור שהיא גדולה ומגושמת לחוט בודד, אבל הרעיון גאוני, מתקפל מאחורי השרת ומאפשר משיכה החוצה של המגירה, כאשר כל הכבלים מחווטים בתוך הזרוע.
בדיוק כמו במקרר ...
קובץ מצורף 58055קובץ מצורף 58056קובץ מצורף 58057
נראה לי מסובך/מגושם, בשביל חוט חשמל למקרר.
אני הייתי שם חוט/כבל קפיצי כזה - כמו הצינור למילוי אויר או של המטענים שמתחברים לשקע המצית (כמובן, בעובי המתאים).
יש מצב.
את שלי העברתי מלמעלה, עם יתרה שמספיקה, לפתוח ולסגור.
אבל פה, עם תכנון החלליות, נראה מתאים להשלים את התמונה עם זרוע מתקפלת. מישהו אמר הידראולית ? מתקפלת באמצעות בקר אלקטרוני שמזהה את פתיחת המנעול ? :)
יוסי,
אני מבקש שבפעם הבאה תקפיד על שימוש בתמונות של שרתים של dell....
חשוב לי מאוד שיהיה איכותי ;)
במחשבה נוספת עלה לי רעיון
לנסות להצמיד לכבל חשמל מנגנון קפיצי כמו ששמים על החגורה עם כרטיס העובד בהי-טק.
קטן, החוט ארוך מספיק והאביזר זמין מאוד
יש פיתרון אחר שאני מיישם אצלי:
צינוק אויר קפיצי כמו של אקדח אויר, בפנים מושחלים הכבלים (קצת קשה להשחיל אבל שווה)
הצינור מאפשר את החופש קדימה אחורה.
אני בונה מגירות לטראנו, המגירות של עמרי בסופה עשו לי חשק...
יש פתרונות יפים ייעודיים לזה:
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Otuk99P_6OI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
קיים גם במידות קטנות לחוט בודד.
אם כבר חללית אז עד הסוף...
איל
יוסי.
אולי תפסיק להתתמם - כל דבר שאפשר לסבך, אנחנו מסבכים והכל מדע טילים!
אחרת, איך תסביר את מה שעידו ובועז בנו?
ואת המגירות והתאים וההמצאות והשיפצורים והשיפורים של כולנו פה?
כולה צריך תיק עם כלי עבודה וצידנית (נו,טוב. שיהיה מקרר) זרוקים בבגאג' - מקסימום קשורים ברצועות - ותראה מה יוצא. מבנה מהונדס עם צירים ומסילות ומייסבים ונעילות וקיבועים וריפודים וציפויים - מדע טילים, אני אומר לך.
למה לעשות פשוט, אם אפשר להתחכם?
כי ככה אנחנו.
בלי לנסות להשמע שוביניסט, אני מבטיח לך שאם אישה היתה צריכה להחליט, לא היה ארון ולא מגירה ולא מסילות ולא בטיח (ואולי גם לא גראנד ובטח לא ריינג'...)
די עם החפירות עאלק..
בלי החפירות, היה פורום פה??
ועכשיו, במחשבה שנייה, דווקא הזרוע הזו נראית לי רעיון לא רע.
הייתי מוסיף לה קפיצים כאלה, כמו במנורות שולחן מפרקיות, שיעזרו בגלילת המקרר החוצה ופנימה.. וואללה.
Big Like
רק שלפתח את העט עלה באיזה 6 שנות מחקר וכמה מליונים...
שלא תבינו לא נכון. הסיבה היחידה שאין לי את החללית הזאת שמופיעה פה בתמונות אצלי בתא המטען [ אצלי בתכנון גם יישב מיכל מים מתחת לכל הבלאגן הזה... ויכיל 120-130 ליטר, כולל משאבה, ומקלחת ] . היא קוצר בזמן ... תכנון וחומרים כבר אצלי בגינה מעל לשנה .
אבל את החוט של המקרר , אין לי בעיה לקשור עם אזיקון ... בלי זרוע הידרו טלסקופית מנוהלת מחשב...
ואגב, מי שדחפה לתכנון ובעיקר למיכל המים, הייתה זוגתי שתחיה לשנים רבות ... אז אל תערבבו לי על זה שאם נשים היו מחליטות היינו זורקים שקית לתא המטען ...
זרועות של ארונות שרתים זה לא מסובך, זה קל מאד וגמיש מאד ויש במידות שונות כך שגם ה19" הסטנדרטי אינו מחייב. עוד יתרון הוא שאפשר להשיג די בחינם, כל שצריך הוא לקפוץ לחברת הייטק שזרקה לפח את הציוד משנה שעברה ולנבור. גם אם לא רוצים את זה, תתפלאו מה תמצאו באותו פח זבל עתיר מתכות יקרות ומעוצבות.
רעננה, איזור התעשיה שליד צומת "צפון", יש שם כמה בניינים שהזבל שלהם מלא בכל טוב ועוד מופרד מזבל אמיתי, כך שאפשר לבוא עם הבגדים מהמשרד.
ולמרימי הגבה - אני עבדתי שם אז אני יודע, לא הייתי צריך לנבור :)
קובץ מצורף 57668
[/QUOTE]
בועז
אני מחפש סוגר כמו שפרסמת כאן בתמונה
חפשתי ללא תוצאות - מהיכן רכשת את הסוגר הזה?
תודה
יורם
יורם
אם אתה מתכוון לבריח עצמו (הצבוע באפור עם הידית המוזהבת) אז הוא נרכש בנועה פרזול מראש העין.
אם הכוונה לחלק האלומיניום המכורסם מאלומיניום בצורת אומגה (בצד הימני של התמונה) - הרי שהוא יוצר על ידי עידו לוריה בכרסומת ובמיוחד לארון הספציפי הזה....
הכוונה לבריח - תודה
אגש לשם
בועז.... יש לך מזל שיש לך חבר כמו עידו...
ביצוע מושלם ...
אין מילים...
קפה על השפם...
תמסור דש