יונתן
לו זה היה תלוי בי הוא היה מתבקש לעזוב את שרות המשטרה לצד העמדה לדין על ניצול סמכות,הנהלות שלא לפי נוהל-ועוד כיוצא בזה
כל אחד כמוהו בין זה שוטר או מתנדב אין מקומו במערכת המשטרתית
ובכלל אולי בכלל הגיע זמן בכל שדרות השירות הציבורי לעשות סדר
יוסי
Printable View
יונתן
לו זה היה תלוי בי הוא היה מתבקש לעזוב את שרות המשטרה לצד העמדה לדין על ניצול סמכות,הנהלות שלא לפי נוהל-ועוד כיוצא בזה
כל אחד כמוהו בין זה שוטר או מתנדב אין מקומו במערכת המשטרתית
ובכלל אולי בכלל הגיע זמן בכל שדרות השירות הציבורי לעשות סדר
יוסי
יופי, קיוויתי שתגיד את זה.
אבל אם תיכנס קצת לאתרים שמקושרים כאן, תראה שההתנהגות שלו בסה"כ מקבלת תמיכה, בין אם במישרין ובין אם בעקיפין. יותר נכון התפישה שהובילה להתנהגות.
מבחינתו (וכנראה גם מבחינת גורמים רשמיים) הוא שגה ולא יותר. לא בחן לעומק את נתוני הדרך לפני שבחר בשיטת האכיפה...
הוא עדיין מייעץ בפורום דיני תעבורה בתור "מנהל" (אפילו שזה לא פורום רשמי של שום ארגון), לא שמענו שום תגובה רשמית מגורם משטרתי שמבקר את התפישה המערכתית שהובילה לשיטת האכיפה הזו (נתן דוחות בדיעבד כדי למנוע תאונה...), לא ראינו תגובה כלשהי על צורת ההתבטאות של שוטרים אחרים בפורומים השונים ועוד.
התגובה היחידה (ששמענו עליה) היתה שהדוחות מבוטלים. אבל הדוחות הם התוצאה לא הסיבה. ובשביל שמשהו ישנה צריך לטפל בסיבה ולא בתוצאה!!!
בקיצור, ממש לא נראה לי שאנחנו צריכים להנמיך את הלהבות. נהפוך הוא!
תקראו את זה :
http://shotrim.com/PAGE11.asp
ד"א בעוונותי , גם אני הייתי מתנדב / מפעיל בסיס במשך די הרבה שנים במה שהתחיל ב"שירות לזולת" שהיה חובה בביה"ס התיכון , במשא"ז הקלאסי .
יונתן אני לא עיוור ממש לא
הנמכת הלהבות הינה לא להניח את הרצון לשנות
אלא שבמקום להתלהם כאן בואו נשנה
הרי את כל המדינה הזו צריך להפוך,לנער, ולסדר מחדש
תמיד הרגיז אותי שחייל לוחם בשטח מסתובב עם מעיל קרוע(אז בשנות נ-70)והאפסנאי(לא כולם)הולך עם המעיל הטוב ביותר-טוב האפסנאי הזה גם נכנס לכלא על גניבת רכוש צבאי -
אני את המחיר של להשאר נקי,צודק ולוחם שילמתי ואני לא מצטער לרגע-לא עשיתי זאת על מנת לקבל פרס אני פשוט שונא נבלות הם מסריחות ומפיצות מחלות מדבקות,
רק בשנים האחרונות אני דואג לעצמי ולרווחתי מפני שאני יודע שאם לא אדאג היום מחר אזרק לכלבים
אבל,,,,,,אם יקום בן אנוש מצביא או מצביאה ויחרוט על דיגלו ניקיון כפיים יושר ודרך ארץ ממשלתית ציבורית ופוליטית אשכב למענם על הגדר
יש כזה בעם?
ועד אז אני מקווה שבשבוע הבא אני אקנה JEEP כן רק מהמותג הזה מפני שאני היום יכול להרשות לעצמי את שאני רוצה--ולא לא חדש עם ניילונים אני לא אוהב ניילונים-אבל אצלי ובשבילי הוא יהיה חדש
דרך אגב לשמור לך צלחת מחר?
יוסי
יוסי
לפי דבריך והעדות על עצמך (נקי צודק ולוחם)
נראה לי שאתה האדם המתאים להיות אותו מצביא שיחרוט על דגלו נקיון כפיים יושר ודרך ארץ ממשלתית ציבורית ופוליטית.
אני מחזיק לך אצבעות והלוואי והרבה כמוך יירתמו למאמץ ההכרחי לנקות את המדינה הזו
מ"נבלות מסריחות שמפיצות מחלות מדבקות."
בהצלחה
צלחת? לא מאמין. במחיר נסיעה מהצפון למרכז במחירי הדלק של היום אני יכול להיכנס למסעדה הכי טובה בצפון, להזמין את המנה היקרה ביותר ועדיין יישאר לי עודף לקינוח.
אתה מכין גם קינוח בפוייקה? הנה, רעיון לעוד סיר...
יוסי, עזוב לנער את המדינה. גדול עלי. אבל מבחינת המשטרה, בשבועות האחרונים אנחנו עדים לקפיצת מדרגה משמעותית במה שהציבור נחשף אליו ושקשור לסרחון המערכתי של המשטרה.
הדרך היחידה היא להפסיק להנמיך להבות. וזה בדיוק מה שהמילואימניקים האלו עשו. הם לא היו מנומסים, הם פעלו בצורה אולי מעט "אגרסיבית" אבל הם עשו את הדבר הנכון. ובדיוק בגלל זה הביקורת של ראש אגף התנועה הייתה מכוונת אליהם ולא לשוטרים/מתנדבים.
זאת בדיוק הדרך לעשות את זה. והתגובות על זה חייבות להיות ברמה האישית כי הרמה המערכתית כבר ברור שלא משתינה על אף אחד.
רבותי, חברים,
הבה ונתחיל בלהנמיך את הלהבות בין החברים באתר.
(אחד המנהלים מחק מספר תגובות אשר חרגו מגבולות הטעם הטוב לדעתו)
נושא המתנדבים והמשטרה הוא טעון - אך אינו מוסיף דבר לדיון, הפורום, או האתר.
אסף.
יוסף לשלטון???
לאאאאא
כנה מדי, נדיב מדי, נעים מדי.
והכי גרוע.... ישר מדי, בקיצור פוליטיקה זה לא בשבילו, יש לו את כול התכונות הכי גרועות למקצוע הזה.
אבל..אם משהו רוצה למנות אותו לתפקיד נקיון משרד ממשלתי כול שהוא, משטרת יזרעל סתם לדוגמה..אין אדם יותר מתאים לתפקיד מכבודו, אהבתו לביורוקרטיה ועובדי מדינה מלוכלכים ידועה ברחבי העולם.
לפחות היית תומך בברלי, אומנם הוא דורש מיתון אבל אותו אפשר לשחד!
ג'ו ידידי
אין לי כוונה לרכוש אקזמפלר עתיק
אני רוצה חדש שנראה כמו עתיק
כבר עייפתי מלשכב תחת רכבים ולתקן אותם וביננו?אני חושב שאני גם כבר לא יכול
אתה יודע העצמות והשרירים לא רוצים להתאמץ כבר
מת עליך
יוסי
מה אתם השתגעתם? זו משטרה בובה,בובלה.אתם רוצים כאן שטאזי?גיסטפו? משמרות המהפכה? בוביס? ארגנטינה? שכחתם את כל מעילי העור ונקישות המגפיים על המדרגות ב-0400 בבוקר של הקגב..רוצים משטרת בטחון פוליטית ללא גבולות ומעצרים חופשי? רוצים משטרה שבמחסום משלמים לה שוחד?.כל אירגון לא מושלם. יותר מדי טוב לנו עם המשטרה הנוכחית. את אף אחד עוד לא שלחו כאן לחינוך מחדש בסיביר.נכון-אז יש כאן כמה סוסי משטרה שאיבר המין צומח להם על הגב. אבל בסה"כ- הרע במעוטו ואם זה מה שיש לנו ,כנראה שזה מה שמגיע לנו. למה מה ?אנחנו האזרחים טלית שכולה תכלת? לא משתינים מהמקפצה? כל עניין המתנדבים החיטיארים- חבורה של אזרחים תאבי כח שאינם מקבלים אותו במקום אחר ,נהנים להניף פנס אדום -ואיזה יופי- הרכב עוצר בצד. אולי זה תחליף לזיקפה. ואני לא מערבב בין משטרה פוליטית לאזרחית, תנו להם לעשות סדר כשמקימים תשתית חדשה ברחוב שלכם, לפקח בבלומפיד, ועזבו אותם לנפשם. לא שאין מה לתקן,רק שלא יהיה יותר גרוע.