לא, קובי, צלב גרוע עולה 65-85 ש"ח. אם תמצא את הצלב של COYO שזהה לזה שמכשירי תנועה מוכרים, שתף אותנו במחיר השוק שלו; 65 ש"ח זה לא יהיה...
Printable View
לא, קובי, צלב גרוע עולה 65-85 ש"ח. אם תמצא את הצלב של COYO שזהה לזה שמכשירי תנועה מוכרים, שתף אותנו במחיר השוק שלו; 65 ש"ח זה לא יהיה...
דיברו פה על שיפוץ דייבשאפט לא על החלפת צלב ....טעית בשירשור וקנית צלבים זולים מאיכות ירודה.ציטוט:
אלוהים שמישהו יעזור לי
על מה אתם מדברים איזה מחירים אתם מפציצים כאן
ועכשיו לכל האנשים בעלי ההיגיון והאומץ ללכלך את הידיים
צלב עולה 65 ש"ח ויכול להגיע עד ל85 ש"ח תלוי בסוג הצלב
אתם יכולים לקנות צלבים של סוזוקי L200 או 300 זה אותו הדבר רק אל תכנסו למכשירי תנועה
אין מציאות וזול זה יקר חביבי.
אחי אתה חושב שגילית לנו את אמריקה ? :roll:ציטוט:
אופן ההרכבה וציוד:
אתם צריכים פטיש, מלחציים(לא חייב), בוקסה שתוכלו לדפוק עליה כדי להכניס את הלגרים ליוק
עליכם להכניס לגר אחד עד הסוף ולאחר מכן את השני והסיבה פשוטה, כאשר אתם דופקים על הלאגר והצלב לא בתוכו קיימת סכנה שהברזלים החמודים והקטנים שיושבים בתוך הלאגר ע"י גריז שמדביק אותם עלולים ליפול ואז הלכה לה כל עבודתינו ואנו עלולים לשבור אותם.
חוץ מזה יש כתבה מסודרת על החלפת צלבים :
http://www.jeepolog.com/jp_archive/j...joint_fix.html
מהנדסי היקר
אתה צריך לראות את כוונותי הטובות
לא היתה לי שום כוונה רעה ועוד שחשבתי שאני עוזר ומגלה משהוא
בסוף יצא שאני למדתי משהו ואמשיך לקרא את כל בכתבה עד סופה וללמוד
תודה רבה אשתדל פעם הבאה כן לעזור
בכל אופן למה שאלון כתב לי
היכן אני יכול לקנות צלב איכותי ביותר ומה מחירו?
ידוע לי שבחברה הצלבים ללא פיטמת גירוז. מה הצלב הכי טוב?
מישהו צריך לעשות עבודת רגליים רצינית בשביל זה, קובי. הצלב של מכשירי תנועה (אעלק, זה צלב של קויו, לא כאילו שסוזוקי מייצרים אותו או משהו) הוא הכי עמיד שמוכר לנו היום (אכן בלי גירוז). מישהו צריך להוריד ממנו את המק"ט שלו, ללכת לגרינגראס (או מקום אחר עם מלאי צלבים גדול) ולראות כמה עולה צלב זהה בשוק. אף אחד עוד לא עשה את זה, למיטב ידיעתי. כולם קונים תחליפיים או את המקור.
KC1518CC 1
זהו המק"ט
היבואן זה www.delta-elkon.co.il
רק שהם לא עונים למיילים -