לא משנה אני כנראה יזמין אותו יום חמישי ,
אני מקבל כרטיס VISA משלי ..
Printable View
לא משנה אני כנראה יזמין אותו יום חמישי ,
אני מקבל כרטיס VISA משלי ..
אני נמצא כמעט כל יום במושב כפר טרומן.
תגיע לשם ואני אראה לך את הספר ומה שאתה צריך.
תתקשר קודם, אני לא כל הזמן שם.
הקראט של רון צ'מפיון מתאים לעד מנוע 150-200 סמ"ק בלבד, רצוי עם ווריאטור ולא הילוכים.
אפשר כמובן לשדרג, כמו שאני משדרג, אבל זה יעלה יותר.
מיכה - 052-2562237
מעוניין למכור את הספר ?
ואם אני ירצה להני בוא מנוע יותר גדול וחזק
איזה שידרוג צריך לבצע ?
לא מעוניין למכור את הספר אבל יש לי חלקים למכירה.
תראה, קראט ללא מתלים אי אפשר לשדרג יותר מידי כי זה יהרוס לך את הגב.גם אי אפשר לנסוע מהר על דרך לא סלולה לאורך זמן.
אפשר לשים צמיגי טרקטורון, היגוי עם מסרק, שלדה גדולה וחזקה יותר. קצת יותר מרק קשת מרכזית.
עדיין אתה נשאר עם כלי ללא שיכוך רציני שאי אפשר לנסוע בו מהר. תתן קפיצה וא הביצים או הגב או השיניים ישברו לך...
אני חושב שלבנות כזה קארט זה אחלה לפרוייקט ראשון. יתן לך קצת מושג במכונאות והבנה באיך לעבוד וכדומה. אבל באגי כמו שאתה רוצה זה לא.
לא לא
המטרה שלי מעכשיו זה נטו לימוד
אבל גם הנאה
שיכולה להיות מוכפלת לפי דעתי עם מנוע גדול יותר
שלדה רחבה [אולי גם 2 מקומות..]
ובולמים כמו שחנן שם
אז כן אפשרי לשים שיכוך ... הכל תלוי ביצירתיות
ואיזה חלקים אתה מעוניין למכור ?
יש לי את כל החלקים לקראט הזה, חוץ משלדה שפרקתי מזמן.
החלקים יקרים כי מדובר על חלקים של טרקטורון וחלקים שנבנו עבורי (ציר אחורי, ציר לנאבה של טרקטורון קדמי וכדומה). לצערי לא בתקציב שלך.
בדיוק להיפך , הספר מדבר על מנוע עם הילוכים. מנוע של קטנוע עם וריאטור זה שינוי שאני עשיתי וזה לא לפי הספר.
DR 350 זה מנוע עתיק שבטח כבר קרעו לו את הצורה , לדעתי זה גדול מדיי לבאגי הזה אבל אם אתה מתעקש אז תקנה מנוע כזה רק אם הוא בא בתוך אופנוע שאפשר להניע ולבדוק וזה נכון לגבי כל מנוע שאתה קונה.
חנן אני יודע שבמקור זה עם הילוכים אבל יהיה יותר פשוט וזול להשתמש במנוע של טוסטוס. גם אם זה אומר לחרוט גגש מיוחד
מיכה,
גם אם אני יקנה מכלול אחורי של טרקטורון זה יעלה כזה יקר ?
אני לא יודע אבל לא כל מכלול של תרקטורון מתאים. על פי מה שראיתי ציר אחורי של טרקטורון מחובר במרכז והציר הוא קוני כלפי הגלגלים. אני לא יודע אם זה כך בכולם.
תתקשר ונדבר. לא רוצה להתעסק במכירה של חלקים בפוסט שלך.
אוקיי בסביבות ערב זה בסדר מבחינתך ?
אם זו שלדה של אופנוע אז כן לא חשוב אם השלדה שבורה אבל אם זו שלדה של קטנוע אתה צריך את תת השלדה האחורית בשביל להחזיק את המנוע ולשדך אותה לשלדה המקורית כמו שאני עשיתי. כמובן שאפשר גם בלי תת השלדה אבל אז תצטרך לבנות תת שלדה בעצמך.
את הכתבה שלי קראת ?
כי אם לא אז כל הקשקשת הזאת מיותרת.
כן בערב זה בסדר.
לשני אנשים מנוע של טוסטוס חלש מידי אבל בכל מקרה במצב הזה אתה לא תבנה את הקראט שבספר.
חנן,
קראתי.. הלוואי ורק פעם אחת הייתה מספיקה
לפחות 10 פעמים ..
ומיכה ,
אני מרחיב את המידות רוחב, מוסיף כיסא בונה מין דש בורד [סתם מעפן]
אז בגלל זה חשבתי על מנוע של קטנוע גדול, או שבכלל להביא איזה מנוע של אופנוע חזק מאוד וזהו ?!
העניין הוא כזה. אם אתה כבר בונה משהו גדול יותר (וכתוצאה מזה גם צריך להיות חזק יותר) אז הקראט הקטן של רון צ'מפיון ממש לא מתאים לך.
כי אישית אם אני בונה כלי שמסיע אותי ועדו מישהו אז אין מצב שלא יהיה כלוב התהפכות כלשהו שזה אומר עוד משקל ועוד גודל ועוד כסף.
נעשה את זה אחרת.
יש לך חלקים או כסף? אם חלקים, איזה חלקים. אם כסף כמה כסף. תגיד את זה ונמליץ לך מה לבנות.
אני חושב לקחת את הקארט הזה כבסיס להוסיף בולמים, מנוע מוגדל כלוב
עוד מושב
לא יודע כמה כסף יש לי
יש לי סכום יחסית קטן במונחים שלכם
סתם טוחנים פה מים.
הסבירו לך מה תוכל לבנות בתקציב שלך ויש לך טעם שמפניה בתקציב של קולה
אתה רוצה דו מושבי בלמים כלובים וכולו?...מצא תקציב קודם, בלי פפלים אין מה לטחון.
אולי צריך פורום חדש....פורום החלומות, מנהלים, להרים כפפה.
קטנוע מפורק יעלה לי אני מאמין 1000 במקסימום ?
מכלול אחורי ניקח מטרקטורון או חיפושית ? כמה נגיד עוד 900?
בולמים יעלו לי עוד 500 [בולמים פשוטים, 12 אינץ' מאייבי]
הקטנוע יכיל מנוע ברקסים אגזוז הכל
מה חסר לי
הגה ?
דוושות וברזלים יש לי תקציב של 6-7 אוקיי ? אני יכול להשקיע בדבר כזה כי ישלי עבודה ועוד כסף מאיזו תחרות כתיבה שזכיתי בה ,
עכשיו זה נשמע מציאותי או עדיין מופרך ? כולם פה בני 35+ אז 6-7 נשמע לכם קצת, אני רוצה לתתת הרבה פה , ואם אני הולך לרוקן את היתרה בבנק כנראה ששזה הרבה