תגובה: יש למישהו מלחם חזק לריתוך פלסטיק ? תקוע עם רדיאטור נוזל .
באיזה טמפרטורה הוא כן נפתח? 3 מעלות הבדל זה לא הבדל גדול וקח בחשבון סטיית הטרמומטר שקנית
כמו כן, לבדיקה מדויקת אז רק מדחום מעבדתי....אחד ממינוס 10 עד ל 100 עולה 20 שקל ורמת הדיוק היא 0.1 מעלה
(אצלי בבית הוא משמש לבדיקת רמת הקירור במקרר\המזגן והמזקקת שבעתיד אבנה :)
לגבי הרבי מודדים, התחתון די זול למה שהוא מסוגל למדוד...שלא תזרוק 60 דולר על מוצר סיני
אבל אולי אלו המחירים כיום...אין לי מושג
נפתח ב 110-105 מעלות פחות או יותר.
אני לא מתכוון להרתיח נוזל קירור על האש כדי להגיע לטמפרטורה הזו, הסטייה במדחום הזה היא מעלה אחת, די והותר ולצורך הבדיקה,
התרוממטר הסיני מבוסס על צמד טרמי שהוא מדויק ובעל טווח מדידה רחב.
תרמוסטאט חדש עולה 44 ש"ח, רק החיישן יקר יחסית אבל אם הוא גם תקול, אני לא מתכוון לשחק עם זה יותר, קונה ומחליף.
יש לי רב מודד שאם אני מכניס אותו לרקטום אני מקבל בדיוק 36.5 מעלות. כך בודקים דיוק.
תכין ווזלין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zviki
יש לי רב מודד שאם אני מכניס אותו לרקטום אני מקבל בדיוק 36.5 מעלות. כך בודקים דיוק.
תכין ווזלין.
ל"רב מודד" הזה שיש לך, יש זיפים ו- 2 מהירויות ?
3 מהירויות, פתר את עניין הטחורים סופית.
ואם כבר ווזלין- טוב למריחה על גומיות הדלתות,גומי השמשה,משקופים וכו' -לריכוך ומניעת סדקים,נספג היטב, מגמיש . הרבה יותר טוב מכל תרסיסי ההברקה למינהם. לא משאיר עקבות.
מקור התקלה אותר היום בעזרת השכן אספן מכוניות קלאסיות.
בינתיים הוחלפו רדיאטור, חיישן חום ותרמוסטט, אלא שהמנוע לא התרשם מההשקעה והמשיך להתחמם.
החשד נפל על ניקוז אויר לא מוצלח, אפילו אני התחלתי לפקפק אם טעיתי בפרוצדורה,
השכן עזר לי להתניע עם כבלים, ונשאר להסתכל מספר דקות, בהם הופעל המנוע עד לפתיחת התרמוסטט,
בדיקה ראשונה : העלאת טורים אמורה להוריד לרגע את מפלס המים, אלא שהמפלס נותר באותו גובה.
הבדיקה האלמנטרית שנחבאה מעיני היתה נגיעה בדוד של פתח המילוי, השכן בדק והסתבר שהוא נותר קר
בעוד הדוד מהצד השני התחמם, המחוז הגיע ל 110 מעלות והוא פתח על דעת עצמו את פקק הרדיאטור לחרדתי
פרץ זרם מים בלחץ גבוה ולרגע חשבתי שהשכן נכווה קשה, אלא שהמים שפרצו היו קרירים !
מסקנה : אין סירקולציה במערכת, אפשרות הסבירה ביותר : משאבת מים או רצועה מחליקה.
אפשרות פחות סבירה: בוצה במעברי המים, שלטענת מכונאי לא משפיעה עד לרמה כזו.
את הטיימינג שקיוויתי לבצע חודש הבא אאלץ להקדים לימים הבאים.
אני מאוכזב, חשבתי שמכונאות ועבודת כפיים מענינות יותר מאיזה חטייאר קונליאליסט שתקע דגל של אומת הקפטיליזם החזירי בעוד טריטוריה.