תגובה: וגוניר בתהליך שיפוץ
אני לא חסיד של עבודה חורנית, במיוחד כשנעשת במזרח התיכון היכן אין גישה למוצרים שנועדו לשיחזור רכב ישן.
אבל בואו נשים את הקלפים על השולחן.
מדוכר בכלי שהונדס ונבנה בטכנולוגיה של התחלת שנות ה60, בעיצובו ובנייתו לא היה כול מחשבה להגנה מחלודה, יותר מזה, זה רכב עם פיצ'רים בנויים בפנים לאסוף מים, וכמובן, הוא מחליד ולא משנה איפה.
המהדרין פה באים בטענה לפחח, הוא פחח, המקצוע שלו הוא לתקן נזקים, הוא לא מבין מה זה ערמת חלודה משנות ה70 וגם לא כול כך מעניין אותו מה יקרה עוד 3-4 שנים
כמו כן, הוא לא יודע ולא מבין במוצרים הקיימים (לא בעולם שלו) שנועדו לעצור את החלודה, זה לא במקצוע שלו.
כן, בטווח ארוך זה כסף אבוד, אבל ...האם בעל הרכב מוכן לשלם כדי לוודא שהעבודה תחזיק לטווח רחוק?
התשובה בדרך כלל שלילית. מעטים אלה שמוכנים להשקיע בשיחזור לעומת תיקון, ואין מה לעשות, בארה'ק מספר בעלי המקצוע שיודעים איך ומה לעשות, ומוכנים לעשות את זה במחיר שהקליינט יהיה מוכן לשלם...שואף לאפס.
אז קצת פרופורציה.
טוב חברה אחרי כמה שבועות ארוכים הגיפ בימים הקרובים חוזר מפחחות האוטו נראה נהדר.
בהמשך יהיה תמונות .
1 קבצים מצורפים
הינה חלק מהתמונות בהמך יהי עוד.
4 קבצים מצורפים
טוב המנוע חזר משיפוץ מנוע סופה 4 הילוכים ורוורס הצמת חשמל והדשבורט הוכנסו
נראה מעולההה
כל המשאבת ברקס, הרדיאטור חימום והמנוע שלו.. לא פירקת?
מה בדבר הכנפיים (הפנימיות והחיצוניות?
המשאבת ברקס לא פירקתי וגם את הכנפיים הפנימיות והחיצוניות אבל את הרדיאטור חימום ירד נצבע והוחזר .המונוע פורק שופץ והגיר הוחלף מחמישה הילוכים לארבעה הילוכים
תן עוד תמונות- או בעצם, המשך להעלות תמונות עד שנגיד לך להפסיק
2 קבצים מצורפים
אחרי הפוגה המנוע הוכנס . והגיר מתכונן להיכנס גם.
תא מנוע נראה מדהים . אל תתבייש תעלה תמונות של כל הרכב
3 קבצים מצורפים
מאה אחוז יופי ולכול מי שיש טענה נגד נא לשמור בלב.
היי היי זה דומה לצבע שאני צובע את הטנדר שלי
נראה יפה מאוד מה נשאר ?
מנהלים: אפשר להפוך לו את התמונה?
וואללה עודד אתה עושה לנו חיים קשים........אתה בודק לי את שרירי הצואר, עד שאתה מעלה תמונות או שהן הפוכות או מטושטשות:(.
אנחנו מחכים בסבלנות שתסיים את הפרוייקט גם חברינו גלדיאטור, מקווה שתעשו את זה כשאנחנו עוד צעירים. רוצים לעשות מפגש לראות את היצירות.