יוסי., אני כבר לא מדבר על סתם רצועת ריתום מגומי מזוי.. שהשתחררה מגגון החיפושית דוך לעין [ מגן השלושה- אקספרס לפוריה]
Printable View
יוסי., אני כבר לא מדבר על סתם רצועת ריתום מגומי מזוי.. שהשתחררה מגגון החיפושית דוך לעין [ מגן השלושה- אקספרס לפוריה]
צביקי
ואני כבר לא מדבר על קורה של טון וחצי שהשתחררה מצד אחד במנוף והצלחנו לתפוס את הכבל ושלח 3 עודי ח"ש לבית חולים
אני מדבר על זה שלא שמת לב שכתבתי שתהיה לי בקרוב סופה
לא ספה
לא סופי אותה כבר לא ראיתי 30 שנה
אלא ג'יפ סופה--לא מתחזים כמו הג'ימי שלי או כל מיני חברות יפנזיות או ייקייות
הכלב בעצמו
אם אתה מסוגל לעלות לרכב שלך ולהעלם אי שם בצפון-אז החברה שלך החליטה שגם היא ואני צריכים להעלם ככה והסברתי לה שיותר כיף עם חלון מורד ולא איזו
שמשה דבוקה לרכב--אני מרעיל אותה בג'יפאות וכל מיני שמנים וגריז וקשירות חילוץ
אך האמת ששני אנשים כאן הצליחו לגרום לה לחשוב ג'יפאות
דרור שבתחרות הפויקה פתאום שלף משום מקום רשת צל ענקית-ושמיל עם רכבו מנקר העיניים
והיא כבר שואלת"מאיפה תעביר את שרשרת הרתק?צריך משהו כמו של צביקי--בחיי---
יוסי
תרגיע, תרגיע. אני הראשון ששם לב שאתה עומד לרכוש קומבינה על גלגלים ,סליחה סופה. אבל איך להגיד את זה בעדינות???????? נו טוב, עד שלא אראה במו עיניי ......... דווקא חלון מורם זה הדבר האמיתי ,אבל לא מתאים לי כבר לצערי
ושוב- ההשתחררות מהארקות....... דבר נפלא
צביקי ויוסי, אתם גדולים...
לגבי הסופה, יוסי, לא תצטער. אמנם זה הרכב הכי דפוק שייצר האדם, "קומבינה על גלגלים" זו הגדרה מדוייקת, אבל עוד לא קרה לי שלא חייכתי כשנהגתי בה, ועוד לא קרה שרציתי להחליפה. השרשור הזה מתאר הכל:
http://www.jeepolog.com/forums/archi...p/t-58693.html
לגבי הכננת, נראה לי שאני אמשיך לנסות להסתדר בלעדיה. הכננת נמסרה לחבר ששיפץ אותה, "שפצר" אותה לשולחן והפך אותה לניידת (עם יכולת ריתום ע"י שרשראות ברזל לטנדר שלו).
בכל מקרה, תודה על האינפורמציה!
ד"א, יש בשרשור כמה הברקות של ממש של צביקי, למשל:
כשאני רוצה לשמוע ברדיו שיר אהוב, עוצר בצד ומדומם מנוע.
כשאני תופס את עצמי אומר: אויש, שכחתי למלא מיים בקערה של החתולים
כשאני מנסה להכניס את הזכר של חגורת הבטיחות לנקבה ומתחיל לעשות כושר גופני חצי שעה עד שאני מצליח לשחרר אותו מבין הכסא לדופן,או שעוצר בצד בכלל.