תגובה: בחודש הבא מחיר הבנזין 8.25 ואני שואל מה המחיר שישבור את האדישות שלכם? 10,12 או
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
הופה. עכשיו עלית על שורש העניין.
אם תתמקד בנערי האוצר שעושים עבודה באוצר אבל פוזלים לתפקיד כלשהו באחד הבנקים או חברות הביטוח או אחד הטייקונים
אני איתך.
תגובה: בחודש הבא מחיר הבנזין 8.25 ואני שואל מה המחיר שישבור את האדישות שלכם? 10,12 או
אני בניגוד לכם, עברתי לפסים יותר פרקטיים.
מחזק ומטפח את הקשר עם ג'ו ....
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
אני בניגוד לכם, עברתי לפסים יותר פרקטיים.
מחזק ומטפח את הקשר עם ג'ו ....
רענן
+1
נשאר לו רק למצוא דרך לעזור לנו לייבא גם דלק והסתדרנו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
+1
נשאר לו רק למצוא דרך לעזור לנו לייבא גם דלק והסתדרנו.
מה לייבא דלק ?
יש שם בטקסס שטחים עצומים, אני לא צריך יותר מחצי דונם (כמו שיש לי היום).
רענן
תגובה: השוואה בין מחיר הדלק בישראל למחיר הנפט הגולמי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אילן
הכסף של הפנסיה לא ברשות המדינה.
קרנות הפנסיה משקיעות את כספי הפנסיה בערוצים סולידיים כמו הלוואות לבנקים, משכנתאות, מדדי מניות מרכזיים וכו׳
אל תדאג, מתישהו הוא יהיה.
ככה זה כשעורכים לך את הדיון תוך כדי שאתה כותב הודעה...
שמתם לב שתמיד שעושים השוואות למדינות אחרות ואונרים כמה יקר פה תמיד יש את אלה שקופצים ואומרים "מה, אבל תראו את המצב במקסיקו, בצ'ד, בטיזי אמו... שם יותר טוב?" אבל מצד שני תמיד מתגאים בזה שאנחנו מדינה מתקדמת, הרי אנחנו ב-OECD!!! אז לכל אלו (מושיק, תקרא טוב....), פעם אחת ולתמיד תחליטו, או שאתם משווים אותנו ל-OECD, ואז כדאי שתסתתכלו טוב טוב על הנתונים, או שאתם משווים אותנו לצ'ד, קנייה או כל מדינת עולם שלישי אחר (לדעתי אנחנו הרבה יותר גרועים, אבל זה לדיון אחר...), אבל אי אפשר כל פעם לבחור במדינה אחרת לפי מה שנוח לכם!!!!
ועוד דבר, לכל החכמולוגים שמראים לי מחירים ממדינות אירופאיות שונות, תבדקו טוב טוב את מה שדרור אמר!! קצת שכחתם שבהולנד למשל, לא רק שהחינוך חינם, אלא אתה מקבל כסף כשאתה סטודנט, ואין דבר כזה ביטוח חובה כי המדינה מכסה את זה מהמיסים על הדלק... שבצרפת דמי אבטלה הם 750 יורו לשנתיים.... שהכול עולה רבע מפה, ומרוויחים פי שתיים!!!