אם אתה בשוויץ זה משנה את כל הסיפור....למה לא כתבת את זה מהתחלה?
Printable View
אם אתה בשוויץ זה משנה את כל הסיפור....למה לא כתבת את זה מהתחלה?
אפרים בשוויץ, הרתכת בארה'ב ועידו בארה'ק.
אתם עושים לי דוחה.
אל דאגה ג'ו
הרתכת נמצאת גם באיטליה http://www.itw-welding.com/it/where-to-buy.html
עידו בארה"ק ואני בשוויץ אבל שבוע הבא אני אצל עידו לביקור.
דרך אגב .אישתי כבר שאלה אותי מי זה TZAGI הזה ? כנראה שאחתוך לו את שני העיגולים :D כיוון שמייד אחרי שראיתי את המלצתך החמה על הרתכות של מילר נפלה ההחלטה ללכת על הBEST.. (קבל את זה כמחמאה).וכמובן שאישתי דמיינה איך בעקבות הטקסני מהשרשור אנחנו נפרדים מעוד כמה אלפי זוזים.
כמובן, תאשים אותי, למה לא? כולם עושים את זה. חוץ מזה אין לך מה לחתוך....המרוקאית דאגה לזה כבר ממזמן.
את כל מה שיש לך להגיד כדאי שתשמור כהגנה למשפט.
נקווה שהשופטת תתחשב בך ותמיר לך את המאסר בעבודות שרות למען הקהילה.
חיפשתי משהו ונתקלתי בשירשור הזה, שאני מעלה מהאוב אבל אולי יעזור למישהו.
לפני בערך שנתיים, קניתי את ה-ESAB i200. קניתי אותה בארה"ב וחבר הביא לי אותה - הכל חוקי כולל מעבר במכס בנתב"ג.. אין מכס על כלי עבודה, כולל רתכת.
הרתכת עבדה מצויין בארץ (אחרי החלפת התקע) וההבדל המשמעותי בינה לבין ה-160 היה/הוא התיכנות האוטומטי של ה-200. מחייגים את עובי וסוג החומר והרתכת קובעת לבד את האמפר, מהירות החוט וטמפ' הריתוך - וכן, עובדת עם אלומיניום, ללא כל שינויי, למעט החלפת הספול והגז (מחייגים אלומיניום והיא עושה הכל..).
ריתכתי עם הרתכת, לנסיון, חתיכות ברזל בעובי 8-10 ממ' ולמרות שהסקאלה היא עד 5.5 ממ' הריתוך יצא חזק מאוד וחדר לכל עובי הברזל (התקדמתי לאט יותר מהרגיל).
לפני הקנייה עשיתי עבודת מחקר על החברה והרתכת במיוחד והיא יצאה במקומות ראשונים בכל השוואות שעשית אז (אני אחפש את הלינקים).
חוץ מזה, בתערוכת SEMA האחרונה, ניגשתי לדוכן של ESAB (ענק, כמו של מילר או לינקולן, לא זוכר) ושם ראיתי "ביצועים" של הרתכות, 160 ו-200 והם היו מצויינים - נתנו לקהל לנסות וכל דביל (כמוני) הוציא ריתוכים של אמן אחרי דקה של הדרכה לאופן הריתוך - כאמור, כל יתר הכיוונים אוטומטיים.
מלבד האוטומטי, הראו שם איך לכוון ידני ולהתמודד עם מגוון חומרים ועוביים - פשוט מדהים.
והכל מרתכת די קטנה וקלה וניידת - שזו הסיבה שקניתי.
הבאתי את הרתכת עוד לפני שהספק/יבואן בארץ קיבל אותה. יצרתי איתו קשר והוא שמח לעזור עם כל מיני שאלות שהיו לי ואמר שאין לו שום בעייה לספק שירות תיקונים/חלפים ולעמוד באחריות הראשונית הבינלאומית ש-ESAB מקנה.
מאז שהרתכת אצלי, הספקתי לשרוף כמה ראשים ודיזות - הזמנתי מארה"ב בזיל הזול, חלקי חילוף מתכלים לכמה שנים....
אפשר לחפש פה איזה שירשור שלי על הרתכת..
נרכשה רתכת מיג מג
https://www.ricardo.ch/kaufen/handwe...v/an717389296/
תתחדש , נראה מכל הבחינות מכונה טובה .
יש לה דיוטי סיקאל גבוהה וזה טוב .
קדימה לעבודה :)
עידו
נראה טוב, אבל למה הכול באשכנזית?? ומה זה CHF?
ניסלח לך הפעם, איך אתם מסתדרים עם השפה המזעזעת הזאת לעולם לא אדע, לפחות עם עיברית אפשר להסתדר איך שהוא..
טוב נו, שיהיה בהצלחה ותביא איזה גבינה שיהיה מה לנשנש.