אם תשים נעילה ממילא תצטרך לחזק את הציריות האחוריות - זה בילד אין בלנדרובר (חלק מהקיט:):p)
Printable View
אם תשים נעילה ממילא תצטרך לחזק את הציריות האחוריות - זה בילד אין בלנדרובר (חלק מהקיט:):p)
לא קראתי את כל התגובות עד הסוףאבל אני יכול להגיד שמעל שנתיים אני נוסע עם לוקרייט בסופה מאחורהתענוג אמיתיבשנה האחרונה הצטרפה לחגיגה ספרטן קידמית אני לא יגיד שלא היו חששות אבל בכל זאת סופה מה כבר יכול ליהיותואני רוצה להגיד שאני מבסוט מהשילוב הזה לדעתי גם אם ההיתי מרשה לעצמי להשקיע בarb לא חושב שההיתי הולך על זהוהוכחה לכך קיבלתי בטיול האחרון שהיתה איתנו סופה עם arb קידמית ואחורית ואז בתחילת המעלה האחורית לא ננעלת מנסה עוד פעם ואין כלום הקומפרסור עובד קבועבינתיים כל הנעולים אוטו כבר למעלה הבחור עם הסופה גילה שיש בריחה של אויר מהצינורית אז הוא פירק את הניפל שמתחבר לביצה על מנת לסדר ולחתוך את הצינורהרכיב הכל ושוב לא עובדהוא כבר התייאש רצה ללכת הביתהואז הצעתי לו לפתוח את המכסה של הביצה ולראות מה קורה בפניםבקיצור פתחנו והיתה גם גומייה קרועה בניפלאחרי קומבינה קטנה הכל חזר לעבוראבל חברים מי צריך את הדרק הזה *
מי שקילקל אותי וקבע לי סטנדרטים אלה הסופות ידידי.
בגלל שכל כך התאכזבתי מהפעם הראשונה על ה-3.5 של שחף, ניסיתי שוב אחרי שהוא החליף את מאיידי ה-SU במאייד רוצ'סטר. היה קצת יותר טוב, ועדיין עגלה.
גם לו נמאס והוא עבר ל-TDI300. כנראה שאין בעולם עוד מנוע כמו ה-3.5 של לנדרובר, שנותן כל כך מעט ביצועים בתמורה לכל כך הרבה דלק.
אחרי שהסופה נגנבה וחיפשתי לקנות רכב שטח, בעוונותי בדקתי אפילו דיפנדר... 110 עם מנוע בנזין 3.9. שיפור עצום לעומת ה-3.5, ועדיין - עגלה. הצליל מדהים, התחושה בריאה, אבל גם עם גז בריצפה זה נסע כמו 1,500 סמ"ק ו-3 בוכנות, ולא כמו V8 בנפח של כמעט 4 ליטר. אחרי ההתנסות הזו, ומכיוון שלהכניס מנוע V8 אמריקאי אמיתי בדיפנדר במקום נבלת האלומיניום האנגלית זה לא חוקי במדינה הזו ובשום פנים ואופן ממש לא רציתי שום SUV יפני גדול (גם עם מנוע בנזין, גם כי כולם אוטומטיים) - החולוני שבי קבע נחרצות שרק סופה תספק אותו.