התעוררתם :) יפה מאוד .
עידו
Printable View
התעוררתם :) יפה מאוד .
עידו
מופלא. אין מילים.
ללא ספק הדבר האמיתי. תענוג.
ארנון ורפי אין ספק עבודה מדהימה , איך חנן אומר "אמריקה ביבנה ! "
על זה נאמר בשעה טובה! מזל טוב! אבל שכחת מושב לאשתך, היא עלולה לראות את התמונות וזה יהרוס לך את כל הסיפור של "הכי משתלם לתת לארנון לבנות לנו אוטו, יותר זול אפילו מסוזוקי אלטו".
http://www.jeepolog.com/forums/attac...6&d=1365345084
בשעה טובה .
עידו
נמרוד,אתה טועה ,זה המושב של אשתי...
היא דהרה על באגים עוד כשהיו לה בלונים מהאף.
זו בכלל הפתעת יומולדת שאני בונה לה...בלה בלה בלה .
אכן מזל טוב,הוולד חוזר לאינקובטור להמשך טיפול (ארוך ומייגע ).
מה שמדהים אותי יותר מכל ,אלו שעות המחשב ששרפנו על סוליד ובאיזה דיוק של מילימטר הכל מתחבר יחדיו,אפילו מרכז הכובד והמשקל מדויקים להפליא.
בניתי הרבה שטויות גדולות וקטנות בחיי,הפעם הוקסמתי מהדרך והתוצאה המדויקת.
תכלס המבחן האמיתי יהיה בשביל ...
תודה
מזל טוב.
שאלה ברשותכם, נדמה לי שלפי החוק אסור למיכל הדלק להיות בתוך הקבינה, איך אתם מתמודדים עם הסיפור הזה ?
שלום חנן,אין פה בכלל סיפור,מיכל הדלק אשר בנוי בעצם ממיכל קוולאר אטום עם מעטפת אטומה של אלומיניום סביבו, יהיה מנותק לחלוטין מהקבינה ע״י קיר האש שיעבור מאחורי הכסאות לבינו ,אל צנרת השילדה.
בעצם קיבלת מיכל עם הגנה כפולה במקום מאוד מוגן מפגיעות ובדיוק במרכז הכובד,וכל זה כמובן באישור הנוגעים בדבר.
עדיין לא הכל מורכב,יש עוד הרבה עבודה,אפילו חסרים צינורות פה ושם,אנו עובדים לפי אישורים.
כיף לראות עוד כלי תחרותי מוכן ובכזאת מקצועיות, הרבה בהצלחה ונתראה על המסלול : )
קובץ מצורף 72392קובץ מצורף 72391
כמו שאתם רואים אחרי המון חבלי לידה שעות אינספור על המחשב הבאגי הלא וירטואלית יצאה לדחיפת מבחן ראשונה אל השכנים לשקילה.
כל חלק וחלק שעלה על הבאגי נשקל נמדד ומודל במלואו והנתונים הוזנו למחשב (למעט כמה מודלים ממוחשבים שקבלנו מהיצרנים / חברים)
כל צינור כופף נחתך ומוקם על פי הנתונים
עבודת המחשב הסיזיפית והלא מתפשרת על כל פיפס עם לייזרים וחלקים שמתאימים את עצמם אחד לשני הוכיחה את עצמה
כל החלקים התאימו את עצמם אחד לשני והשינויים שהיה צריך לעשות היו מינימאליים ביותר ואם הייתה טעות החלק הוחלף בחדש.
היום הרכב על גלגלים ורוב החלקים המכאניים ממוקמים במקומם.
בתקווה שעבודות החשמל אלקטרוניקה ואינסטלציה יחלו בקרוב מאד
הרכב משלב הרעיון דרך התכנון ועד לביצוע מלווה בטובי הבוחנים הטכניים ובהמלצתם (למרות בקשותינו) מוקמו חלקים כאלו או אחרים במקום שהם נמצאים.
הבאגי תוכנן מתחילתו ועד סופו בסדנאת רוקסוליד ובשילובו של טל שתרם רבות לפיינשמקריות שבא הבאגי נבנה.
יפה!
אני הייתי נוכח בדחיפת המבחן הראשונה- הסטוריה...
כמה ההפרש במשקל בין המתוכנן למדוד?
חסרים החיזוקים בפינות הקשת הקדמית של הכלוב ... (נמצאים בתכנון)
כמו שטל כתב כבר לא כל הצנרת המתוכננת קיימת בבאגי כבר.
יש עוד כמה צינורות מיבניים (מחוייבים על פי התקנון ) שאנחנו ממתינים לתשובות של הבוחנים על מיקום (והזוית) סופי שלהם.
ההפרש בין המשקל המתוכנן לבין המשקל המדוד הוא 3.65% כאשר המחשב הראה יותר ממה שנמדד בסוף.
ואני יכול להגיד בפירוש שאנחנו בכמה מאות קילוגרמים פחות מהמשקל המינימאלי הדרוש לרכב (על פי התקנון)
לשלושת המוסקיטרים
כמי שכבר מכיר את העבודה שלכם ומשוויץ בפני כל מי שרוצה וגם לא רוצה על העבודה הנפלאה שעשיתם על הסופה הירוקה,וכאן המקום להזכיר שבניתם לי מנוף קטן אחורי
שאני משתמש בו כל הזמן,בלי להזקק לאישפוזים מיותרים,
אני חייב לומר-כל הכבוד
ובהשקה הרשמית אשמח לכבד את הכלי הזה בבקבוק וויסקי משובח