העובדות בדוקות ויש עוד הרבה מנסיוני האישי!!!
Printable View
העובדות בדוקות ויש עוד הרבה מנסיוני האישי!!!
אם אתה חושב שזה חשוב - פתח בבקשה נושא חדש. אל תחטוף את הדיון הזה עם הסטוריה.
אסף.
ה-J8 הוא כלי מיותר, לא כלכלי ולא יכול לשמש בתור רכב קרבי! בתור רכב מנהלי יש כלי רכב עדיפים יותר זולים לרכישה ולהחזקה.
ה-J8 מבוסס על הרנגלר אנלימיטד, ולכל ה"ידענים" הנה כתבה על הרנגלר המצרי.
http://www.allpar.com/SUVs/jeep/J8.html
זה העניין שהוא לא טוב יותר, הוא בטוח פחות והם חוזרים לשיטה של הקפיצים של המרכבות, חברה תתעוררו ותכנסו למאה ה21 קפיצי עלים זה חלף מן העולם זה נשאר רק במסגריה של רכב נצרת.
זה נשאר רק במסגריה של רכב נצרת. ובטויוטה היילקס\טאקומה\טונדרה,ובשברולט סילברדו וסוואנה,ובפורד טרנזיט,אקונוליין וסדרת F (חוץ מF150 ראפטור כמדומני).
בעצם זה נשאר במסגריות של כל רכב שצריכים להעמיס עליו משקל. אפילו במסחריות של מרצדס,שתמיד מתפארים בטכנולוגיות הכי חדישות.
באותה מידה אפשר לומר שסרן חי זה לא בטיחותי וכבר חלף מן העולם (ואומרים את זה הרבה). בכל זאת בכל רכב שצריך לסחוב עליו משקל יש סרן חי לפחות מאחורה. ראית פעם מישהו שקנה פורד טרנזיט בשביל מהלך מתלה?
אני עדיין מעוניין ללמוד מה כל כך לא בטיחותי בקפיצי עלים
גם ברפטור.
למרות שהוא לא דוגמא טובה כי המשקל נשיאה שלו נמוך מאד.
טנדרים ואמריקאיות.
וטויוטה. הכי טוב טויוטה.
גראף יקר - לדעתי אתה זורק ססמאות בלי כיסוי. אם היית אומר שרכב עם קפיצי עלים לא ימלא את הדרישות ממיו בגלל א ב או ג - אני מבין. אבל הג'יפ הז תוכנן למלא משימות ברורות, ולשם כך הסבו אותו מקפיצי סליל לעלים. אני כמובן לא מתייחס לשינויים שנעשו בנצרת, אלא לתכנון המקורי של הג'יפ, שנעשה במסגרייה באובורן הייטס, ארה"ב על ידי קרייזלר. אבל מה הם מבינים במכוניות... או בג'יפים...
אסף.
נראה לך שאכפת להם התנהגות הרכב כל עוד הוא לא משווק בצפון אמריקה, המצרים באו אליהם עם מפרט טכני וכמות שהיתה כדאית להם והם יצרו עבורם (אז ימותו כמה ערבים) וחוץ מזה האמריקאים מעולם לא הצטיינו בבטיחות אקטיבית.
ואתה ממשיך בסיסמאות.
הג'יפ הזה עבר מבחני יציבות. האם אתה נתקלת בבעיות יציבות בכלי רכב מודרניים בעלי קפיצי עלים? איזה? לפי איזה קריטריונים?
קודם הבעיה שלך היתה עם המסגריה מנצרת שעושים שינויים וגורמים לנפגעים. עכשיו למתכננים בדטרויט לא אכפת מכמה ערבים מתים. סתם... מעניין לאן זה הולך.
אסף.
אסף, בדוק מה המשמעות של "גרף פוטוצקי" ותבין הכל :)
לפחות בילדותי, אמא שלי היתה משתמשת בשם תואר זה על מנת לתאר מישהו שחושב שהוא יודע הכל והכל מגיע לו.
אז על מה אתה מתפלא?
אמא שלך אשה חכמה :)
אז על מה הכותרת מדברת אמרנו...?
גרף הוא רוזן בפולנית. הרוזן פוטוצקי היה מעשירי פולין. הביטוי "גרף פוטוצקי" שגור בפי יהודי פולין מאז המאה ה18, כאשר האגדה מספרת כי בנו של הגרף, וולנטין, התגייר בניגוד לאיסור הכנסיה, ואף הוצא להורג על המוקד לאחר שיהודי הלשין עליו (כמובן), ב 1749. המשמעות של הביטוי היא "אדם שחושב את עצמו לעשיר או שמתנהג כמו עשיר, למרות שהוא לא". מעין "עיניים גדולות". ויתקנו אותי הפולנים כאן..