-
למה ללכת רחוק...
מיודענו אביב קדשאי כמעט השאיר את הראש בגלל חוכמה כזה בלב ליבו של עמק יזרעאל.
במזל זה נגמר רק בחתך עמוק.
גם אני התלבשתי פעם על תיל חשמלי לא משולט על דרך צמודה לשדה שלף ליד אלונים... במזל הספקתי להאיט למהירות לא מסוכנת וחטפתי רק את החשמל.
החוטים האלו לא יודעים להבדיל בין ערס לסתם רוכב.
-
תגובה: למה שונאים אתכם
חברה, תחליפו את הכבל בפס מסמרים על הכביש, ותוך כמה שבועות, הם ימצאו מקום אחר לשעשועים ...
הבעיה היא באמת שכל פעולה נגד אנשים כאילה גוררת אלימות, ובזה הם ממש טובים. צריך לגרום להם לרצות להשתולל במקום אחר.
-
בתור רוכב טרקטורון לשעבר,
האוכלוסיה מתפלגת ל2,
1) רוכבי טרקטורוני ספורט - רוכשים את הכלים (לא מכליל), אך לרוב כדי לסחוט את המצרעת גז עד הסוף, וכמה שפחות לנהוג על 4 גלגלים. וחוקים זה "לילדים".
2) רוכבי טרקטורוני עבודה - 90% זה החבר'ה האיכותיים, שרכשו את הכלים לטיולים ולהעביר את הזמן.
מבחינתי זה תמיד הזה כזה שקוף.
-
מה שאתה מנסה להגיד זה שרוב הרוכבים הספורטיביים הם אלו שעושים את הבלאגן... ?אני טוען שהמגזר שמשאיר חותם שלילי הוא אחר
-
יש בזה משהו. רוב הרוכבים על הכלים הספורטיביים (לא אמרתי "רוכבים ספורטיביים", אלא רוב בעלי הכלים הללו) מתחרעים על הגז ולא רואים ממטר שום דבר - לא חוקים, לא בני אדם אחרים. יהיה מי שיאשים בזה את האופי של הכלים שלא באמת מאפשרים רכיבה רגועה - אני טוען שמדובר בעיקר באופי של האנשים שהם ערסים. מה לעשות. וזו לא רק הבעיה של רוכבי טרקטורונים - כל בעלי הסופות סובלים מאותה תדמית מחורבנת בגלל כמה חבורות של ערסים שפורעות חוק.
-
שים ערס על כל רכב מאופנוע ים דרך טרקטורון, אופנוע, גיפ ועד רכב רגיל והוא יעשה בלאגן ורעש.
תן לו להוסיף אגזוז מרעיש או מערכת סטראו קולנית ויש לך מפגע...
האמת גם חבורה של כאלו עם נרגילה ובקבוק אלכוהול מתחת לחלון הם צרה דומה...
אז צריך לזכור במי לטפל ולא להיטפל סתם.
חינוך וכיבוד האחר זה המפתח לדעתי