תגובה: אופצייה לגנבת הרכבים שלנו ולקבלה של הרכב חזרה או הכסף בלי ביטוח ?
מעדיף להמשיך לשלם ביטוח ולא לעשות את זה.
ביטוח משלם לי מחירון פחות כל מיני שטויות שהם מוצאים מתחת לריצפה - אבל לך תתוכח איתם,
אם הרכב נמצא והאו ניזוק הביטוח משלם את התיקון או שקובע טוטאל לוסט.
וכאן יחזירו לי את הרכב עם או בלי גלגלים ועם או בלי מנוע?
עזוב אותי משטויות - אני ממשיך לבטח אצל שוקה שמדבר אידיש ומדפיס פוליסת ביטוח במכונת כתיבה,
אבל כשאני צריך אז הוא מטפל בי - ומה אכפת לי אם הוא עושה את זה על סוס ועגלה או שהיונה עושה את זה באפליקציה- העיקר שאני מקבל את הטיפול שלי.
אם יש לך ביטוח, וההביטוח מחייב אותך לאיתורן? לא תעדיף לשלם אותו סכום או אולי טיפה יותר למישהו
שבאמת ינסה להביא את הרכב שלך חזרה? הביטוח יתקן את הבעיות, את השיפורים כנראה תקבל יחד עם
הגופה השחוטה. אם הרכב חזר שמיש זכית פעמיים, אם הוא דורש תיקונים - בשביל זה יש ביטוח.
במידה ואין לך ביטוח, עדיף לקבל גופה מאשר להשאר בלי כלום. אני לא רואה פה שום הפסד כל עוד המחיר
יהיה סביר ודומה למחירי הגנבים פוינטר/איתורן/סקאיגארד
האם מדובר על אנשים שיודעים מהו ערכו של רכב משופר?
כלומר- למחירון שלי אין שום משמעות (הוא לא מייצג שליש מערך האוטו בפועל) בבוא שמאי להעריך אותו.
איך תתבצע ההערכה?
תרשו לי להעיר הערה קטנה לכל מי שמדבר על מצב ההחזר של האוטו - מי שמחזיק ג'יפ שבנה ב2 ידיו, השקיע את זמנו מרצו וכספו בטיפול בו ובילוי במחיצתו, והיה אהוב על ידיו במשך שנים - יעשה את השירות הזה קודם כדי לקבל את רכבו חזרה ורק אחר כך אם לא הצליח לצערו, לקבל את הכסף המוסכם עבורו.
מי שכבר נגנב לו אחד כזה אני בטוח שיאשר את הדבר הבא - גם אם הג'יפ יחזור שחוט/ אנוס/ במצב שנשאר עליו רק בודי וחצי סרן, הוא עדין יקח אותו חזרה ולא את הכסף.
למה? ככה.
לא. כי הראיה שלהם היא לטווח הארוך, במידה והרכבים יוחזרו הם יהיו חייבים להוריד פרמיות והעלות תועלת בחישוב שלהם תופר, ולכן זה לא כלכלי
אופצייה לגנבת הרכבים שלנו ולקבלה של הרכב חזרה או הכסף בלי ביטוח ?