תגובה: ביום שישי הקרוב התארגנה קבוצה לחסום את כניסת הג'יפאים לבור בתל אביב
האמת?
מעורר רחמים.
הם לפחות קיבלו מהג'יפאים איזה כוס קפה כדי שלא יקפאו?... מסכנים.
ה"בור"הזה הינו רק דוגמא
ונזרקו פה מילים-צפונבונים-ערסים-ומה לא
בשנות השבעים היינו חבורת צעירים שהחזיקו סירות בחוף שלדג בכינרת
היו שם כמה בעלי אמצעים והיו כמונו שעבדו כמו חמורים כל השבוע כדי שנוכל לממש את אהבתנו לסקי מים
במשל השנים הגיעו כל מיני מתעשרים חדשים שעיניין אותם גודל המנוע וגודל הסירה ותו לא
מהר מאוד קרו תאונות קשות למתרחצים(מדחף של סירה גורם נזק נוראי)ומשטרת החופים פעלה ביד רמה נגדם ונגד כולם-מהר מאוד פרשתי משם
כך היה עם הבור ועם חופי הארץ
זה פשוט עיניין של חוסר תרבות חוסר איכפתיות מהאחר ואי הבנה של נושא"ללכת בין הטיפות"
אנו מדינה שחונכה ומחונכת ע"י משמעת צבאית-אחד סרך כל הפלוגה נענשת ומי שמחליט מה יהיה אילו הפקידים שיש 10 מהם על כל לוחם(וכמובן יש להם את הביגוד הטוב ביותר)
לפעמים באהבתנו לדבר אחד אנו עיוורים לשאר הדברים-לא כולנו-אך את הרשויות זה לא מעניין-
אני מאמין שכל אחד כאן מאיתנו מביא איזה מסר כשהוא יוצא עם הרכב שלו לשטח-ומסר חיובי
אתמול הייתי בבוקר בתל אביב וחזרתי לפתח תקווה דרך צומת השבעה-במסלול לידי עקף אותי אינדיאני עם מדבקת ג'יפולוג בצורה נורמלית ולפתע במסלול משמאל עקף אותו ג'יפ רנגלר שחור שנהג כאילו הכביש שלו והוא רכב ספורט ובפראות המחייבת שלילת רישיון-כמובן שלא היתה על הרכב שלו שום מדבקה,
ברמזור עצר לידי נהג עם משפחתית ממוצעת וצעק יאללה אתם הג'יפים בני זו----ת
וכך זה קורה בשפת הים,בחורשות,בבור, ובכל מקום
אני לא יכול לומר שזה תפקידי הפורומים לחנך מפני שהחא--ת הללו בטח לא יודעים לקרוא
לדעתי צריך להתארגן למצוא מקום ולהכשיר אותו בצורה מסודרת ל"בורות"וכל נושאי העבירות
טוב זהו-עכשיו אני הולך לבדוק את טעמו של רום שקיבלתי אתמול-ENGLISH HARBOUR מ-ANTIGUA WEST INDIES
המוצר בן 5 שנים מוצר מהקריביים -הטעם משגע-בערב אני כבר אתן לו טיפול מסור(לבטן ולחיך יותר נכון)
כל העסק הזה של מלך הדיונה ומלך העליה ומלך הירידה וכל שאר המלכים והנסיכים יגמר לא על ידי הירוקים אלא הרבה לפני זה. זה יגמר עם התאונה הראשונה שתהיה שם ואז נראה איך מלכים בורחים מאחריות וטוענים שהם לא אירגנו כלום וכל המשתתפים חתמו על כתב שחרור מאחריות או שטות אחרת. הרי כלובי התהפכות, חגורות יעודיות ושאר שטויות שנועדו להצלת חיים זה לגויים, על העם המובחר והנבחר (מלכים או לא?) שומר אלוהים. אז שהשם ישמור עלינו...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yes1952
ברמזור עצר לידי נהג עם משפחתית ממוצעת וצעק יאללה אתם הג'יפים בני זו----ת
וכך זה קורה בשפת הים,בחורשות,בבור, ובכל מקום
1. אני מנחש שזה מעולם לא קרה לך בתקופת הג'ימי?
2. אני גם מנחש שזאת לפחות פעם שניה שאומרים לך את זה מאז קניית הסופה?
משום מה יש לסופה תדמית של "רכב פושעים"...אף אחד לא יגיד דבר כזה לג'ימני או לדיפנדר,אבל מי שנוהג בסופה - "כולם בני ז----ת!". כאילו זה הרכב מס. 1 של שודדי הבנקים
לא מסכים עם "בכל מקום". באזור שלי כולם נותנים אחד לשני לחיות. מידי פעם יש איזה RZR סורר שבא בטיל אבל מעבר לזה אין שום מתח בין הולכי רגל\אופניים\טרקטורונים\טומקארים\ג'יפים\פ רייבטים,ויש הרבה דרכי גישה מהפרדסים שגם פרייבטים נוסעים בהם ואופניים וסתם אנשים שהלכו לדוג....אף אחד לא מפריע לשני ובטח שלא מקלל את הג'יפים\טרקטורונים\גולשי גלים.
ולא,אני לא גר בגן עדן,אני גר בחדרה :lol:
חס וחלילה!
אתם לא רוצים "בורות" ייעודיים וכל מיני שמורות לג'יפים בנוסח מערבא ירופה. כי אז יאסרו עליכם לנסוע בכל מקום אחר!....
כל החוכמה היא לשכנע את אותם עשבים שוטים לשמור על דרך ארץ, כדי שהרשויות והירוקים ושאר חורשי רעה יירדו לכולנו מהגב.
אז איך משכנעים את החוליגנים להרגיע?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
חס וחלילה!
אתם לא רוצים "בורות" ייעודיים וכל מיני שמורות לג'יפים בנוסח מערבא ירופה. כי אז יאסרו עליכם לנסוע בכל מקום אחר!....
כל החוכמה היא לשכנע את אותם עשבים שוטים לשמור על דרך ארץ, כדי שהרשויות והירוקים ושאר חורשי רעה יירדו לכולנו מהגב.
אז איך משכנעים את החוליגנים להרגיע?
כשתגיע לפיתרון, פתרת את כל בעיות העם הזה ואז אני בוחר בך לראשות הממשלה. לצמיתות.
לעולם לא תגיע לפתרון. ממש כפי שלעולם לא יהיה כאן שלום.
זה מאבק בין ציביליזציות.
המתפרעים מצד אחד, וה"ירוקים" מצד שני, מגיעים מציביליזציות שונות. אנחנו תקועים להם באמצע.
זו התרבות שלנו תרבות ההכללות, כאן בוכים שבגלל כמה חוליגנים שונאים את כל הג'יפים, בשירשור אחר באתר ניסו להסביר לי למה בגלל שאני רוכב על קטנוע דמי מותר, הרי כל הרוכבים מתאבדים.
ברור שכאן בפורום כולם צדיקים, אבל בשטח רוב רכבי שטח לא יאטו כשהם עוברים ליד פיקניק או סתם עוקפים רוכב אופניים.
מי מציע היום למטייל רגלי לקחת לו את הזבל? אני זוכר את זה בתור ישועה מענגת לזכות באיזה ג'יפ חולף שיגאל אותי מהשקית המעצבנת (לפני שלמדנו לקחת אוכל פחות מלכלך).
יותר מידי פעמים רואים רכבי שטח מנסים לפרוץ סתם שביל חדש, כן שמורה לא שמורה, כר דשא יפה עם מליון שבילים מסביב, למה לדרוס אותו?
חברי תחרויות המלך הם הסמן הקיצון, אבל בניהם לבין מלאכי השביל יש המון באמצע, וחלק גדול מידי מההמון הזה שוכח שיש עוד משתמשים בשטח חוץ מרכבים. במיוחד במרכז.
אתם רוצים תדמית טובה? תצרו אותה, תציעו עזרה, תתחשבו, על תעשו אבק על הולכי רגל, תנו להם טרמפ, קחו להם ת'זבל ותציאו להם מים.
תהפכו את שיתוף הפעולה לטרנד, אז אולי ההיפסטרים (למדתי מילה חדשה) בת"א לא יתחילו לאהוב אותנו, אבל כל מי שמטייל באמת, ידע להעריך אנשים שנותנים יד בשטח.
אומי, אם כבר למדת מילה חדשה - היפסטרים אמיתיים לא באים להפגין בבור... זה משהו אחר..
אסף.
:)יש מצב, אני עוד מנסה להבין את ההגדרה, אבל הם לא מופעים במגדיר יונקים.
היפסטרים זה לא התל-אביבים הצעירים שלובשים בגדים ישנים מימי תרפפ"פו, שומעים רק מוזיקה מוזרה, לא יוצאים מהעיר וכן שונאים את כל העולם?...
עד כמה שהבנתי הם גם נגד תרבות הצריכה באופן קיצוני, ואוהבים להפגין בכל הזדמנות ולא משנה על מה. אבל אולי אני טועה, נראה מה אסף יגיד הוא זה שגר במרכז תל אביב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
זו התרבות שלנו תרבות ההכללות, כאן בוכים שבגלל כמה חוליגנים שונאים את כל הג'יפים, בשירשור אחר באתר ניסו להסביר לי למה בגלל שאני רוכב על קטנוע דמי מותר, הרי כל הרוכבים מתאבדים.
ברור שכאן בפורום כולם צדיקים, אבל בשטח רוב רכבי שטח לא יאטו כשהם עוברים ליד פיקניק או סתם עוקפים רוכב אופניים.
מי מציע היום למטייל רגלי לקחת לו את הזבל? אני זוכר את זה בתור ישועה מענגת לזכות באיזה ג'יפ חולף שיגאל אותי מהשקית המעצבנת (לפני שלמדנו לקחת אוכל פחות מלכלך).
יותר מידי פעמים רואים רכבי שטח מנסים לפרוץ סתם שביל חדש, כן שמורה לא שמורה, כר דשא יפה עם מליון שבילים מסביב, למה לדרוס אותו?
חברי תחרויות המלך הם הסמן הקיצון, אבל בניהם לבין מלאכי השביל יש המון באמצע, וחלק גדול מידי מההמון הזה שוכח שיש עוד משתמשים בשטח חוץ מרכבים. במיוחד במרכז.
אתם רוצים תדמית טובה? תצרו אותה, תציעו עזרה, תתחשבו, על תעשו אבק על הולכי רגל, תנו להם טרמפ, קחו להם ת'זבל ותציאו להם מים.
תהפכו את שיתוף הפעולה לטרנד, אז אולי ההיפסטרים (למדתי מילה חדשה) בת"א לא יתחילו לאהוב אותנו, אבל כל מי שמטייל באמת, ידע להעריך אנשים שנותנים יד בשטח.
+1+1+1
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
לעולם לא תגיע לפתרון. ממש כפי שלעולם לא יהיה כאן שלום.
זה מאבק בין ציביליזציות.
המתפרעים מצד אחד, וה"ירוקים" מצד שני, מגיעים מציביליזציות שונות. אנחנו תקועים להם באמצע.
תרשה לי לחלוק על דעתך,
אנחנו מקטרים ומקטרים על פורעי החוק ומה אנחנו עושים?
ממשיכים לקטר מעל דפי הפורום.
כל אחד מאיתנו רואה כל טיול לפחות פורע חוק אחד שנוסע במקומות אסורים, הורס שטחים מעובדים או גונב משטחים חקלאיים.
מספיק שכל טיול כל אחד יחזור עם תמונה אחת שמתעדת עבירה וישלח אותה לרשויות כדי שהתדמית שלנו תשתנה.
ולפני שאתה פוסל ומדבר על הרשעויות תספור עד 10 ותחשוב.....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
תרשה לי לחלוק על דעתך,
אנחנו מקטרים ומקטרים על פורעי החוק ומה אנחנו עושים?
ממשיכים לקטר מעל דפי הפורום.
כל אחד מאיתנו רואה כל טיול לפחות פורע חוק אחד שנוסע במקומות אסורים, הורס שטחים מעובדים או גונב משטחים חקלאיים.
מספיק שכל טיול כל אחד יחזור עם תמונה אחת שמתעדת עבירה וישלח אותה לרשויות כדי שהתדמית שלנו תשתנה.
ולפני שאתה פוסל ומדבר על הרשעויות תספור עד 10 ותחשוב.....
אתה חושב שבדרך של הלשנות אתה משנה משהו?
הקמפיין של "קו הצדק" מדבר אליך?
הלשנות זה חרב פיפיות. ואם מחר כל שכן שלך שכועס עליך ולא חשוב בגלל מה, ימציא עליך סיפורים?
לפי התיאוריה הזו, גם המתנדבים של משטרת התנועה הם צדיקים שעושים עבודת קודש?
למה אתה חושב שתמונה של רכב שיורד משביל ומטפס על גבעה בתולית, או תקוע באמצע שדה חרוש או של איזה ערס שעורך "קניות" במטע של מישהו, תגרור איזה שהוא מהלך של אכיפה כנגד פלוני או אלמוני?...
אתה מוכן להסתבך עם מישהו שאתה לא מכיר בגלל שצילמת אותו והלשנת עליו? חושב שהרשויות יגנו עליך מפניו?
גם זה חומר למחשבה.
הרשויות לא יגנו על אף אחד ואני לא מתכוון להזדהות, יש להם תמונה עם תיעוד של עבירה ושיעשו עם זה מה שהם רוצים,
אם הם לא עושים כלום תמיד תוכל לשלוף את הקלף ולהראות שלמרות שיש להם מידע הם לא עושים כלום.
או למישהו שעצר וקטף תפוז, אני מתכוון לאלו שבאים והורסים ומשתוללים ואח"כ קוטפים שק של תפוזים.
למה אתה נותן לזה קונוטציות שליליות?
אני חושב שכדאי לשנות את דרך המחשבה ולא לחשוב שכל הרשויות נגדנו.
ולגבי מתנדבי המשטרה - אותו מתנדב במשטרה שעומד עם ינשוף ביציאה מנמל ת"א ומוריד מהכביש נהגים שיכורים עושה עבודת קודש,
תחשוב כמה אנשים לא היו היום מתחת לאדמה ולכמה יתומים היו היום הורים אם מתנדב כזה היה מוצב 24/7 ביציאה מכל מקום בילוי.
אני מסכים שהמתנדבים שמחפשים "שיפורי רכב" בהוראת משרד התחבורה מבזבזים את זמנם ומועילים רק לאוצר המדינה.