תגובה: רכב המרוץ של אוניברסיטת בן-גוריון BGR-2013
עם זו משאבה השראתית ( אלקטרומגנטית ) אז יש לה בכניסה שסתום על חוזר וגם ביציאה שנהם לא נותנים לדלק לחזור למיכל .
קשה לי להאמין שיש אקומולטור במערכת דלק הזו , עם כן אז הוא בנוי כמיכל עם כניסה אחת שמשמת גם ככניסה וגם כיציאה ממול יש כניסה לונטיל לניפוח גז ( בדרך כלל חנקן ) ובתווך בנם או בוכנה צפה או דיאפרגמה .
יש אקומולטורים כאלו לקניה מוכנים ואפשר לייצר כזה .
עם צריך עוד פרטים אז אתה יודע איך להשיג אותי :)
עידו
2 קבצים מצורפים
טם טדדם!!!! קבלו אותו או יותר נכון טיזר מגניב לחשיפה הרשמית שתתקיים ביום שלישי. כולם מוזמנים
קובץ מצורף 78473
קובץ מצורף 78474
אז לא היינו כאן הרבה זמן אבל זה בגלל שאנחנו עסוקים מעל הראש בנסיעות וריפוי מחלות ילדות. ביום נוהגים ובלילה פיט-סטופ עד השעות הקטנות. הרכב מדהים (לפי הנהגים לפחות) ואנחנו מקווים לשחרר קצת סרטונים בקרוב. מחר תראו איך הוא באמת נראה...
בהצלחה לכם חברים, עשיתם יופי של עבודה עד כה!
JEEP Grand Cherokee ZJ V8 98
IR 3.5"
3 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 79244קובץ מצורף 79245קובץ מצורף 79246
מעבדה ריקה, מחשבים יתומים... התמונה הבאה כבר תהיה מאיטליה. תעקבו בפייסבוק שלנו "BGRacing".
https://www.facebook.com/BGRacing55
וכמובן הכנות לצ'ק אין:
דיילת קרקע: ארזת לבד?
אילון: כן
דיילת קרקע: מישהו שלח איתך דברים לחו"ל?
אילון: כן
דיילת קרקע: מי?
אילון: אוניברסיטת בן גוריון
דיילת קרקע: מה?
אילון: את יודעת, דברים בקטנה: בנדים, ברגים, כבלים, רוקר, חולץ לסנפ-רינג ברגיל
דיילת קרקע: WTF??
בהצלחה לעמית שלוקח את האגזוז.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eilonoz
חבל שלא נותנים קרדיט לצלם - אז "אם אין אני לי מי לי" - אני נותן קרדיט לעצמי.
אני צילמתי את הוידאו הזה , במהלך הטסטים שעשו חברי קבוצת באר שבע, לרכב עם החופה ( וללא מדבקות מכערות) - במנחת ערד ביום 28 באוגוסט 2013.
ישנן עוד עשרות סרטוני וידאו וסטיילס מאותו יום לוהט !!!
לצורך תיעוד - הנהג בוידאו הזה, הוא - דרור חזן - שהיה הנהג במחצית השניה של האנדורנס בתחרות באיטליה - בזמן שיא ישראלי/יהודי עולמי = 48.9 שניה ללאפ הכי מהיר, ובזכות זה רכב 55 ב"'ש היה עם הלאפ המהיר ביותר בתחרות במשך זמן ארוך - עד שהתחילו את המירוץ הזה המוטרפים של הגרמנים והאוסטרים דל המקומות הראשונים.