כמה זבל אפשר לאסוף על אופנוע ? (שאדע אם אני יכול להצטרף :) ).
אה ו...צריך גם אופנוע בשביל זה :)
Printable View
כמה זבל אפשר לאסוף על אופנוע ? (שאדע אם אני יכול להצטרף :) ).
אה ו...צריך גם אופנוע בשביל זה :)
רעיון מצויין, קח אותי בחשבון
גם אני בפנים!
בינתיים ההיענות (אמנם רק וירטואלית) יפה, ואני מקווה שגם נראה איש את רעהו בשטח.
חלקכם גם הצלחתם להשיג לי אנשי קשר חשובים, ואני מקווה לעדכן אתכם בקרוב לגבי התקדמות.
רעיון : להדפיס שקיות זבל עם מסר כלשהו ולהשתמש רק בהם במיוחד עכשיו לפני הפסח שכמויות הזבל עצומות הכוונה היא להשתמש גם בבית וגם בטיולים אנחנו מחולקים בכל הארץ מה שאומר שמהר מאוד העיניין הזה יצור עיניין אצל שאר הציבור במידה והצבע והמסר ימשכו את העין . כל זה בתאוריה לפחות :)
מור
יוזמה מבורכת - אני גם בפנים ברגע שאצליח לעבור טסט ...
כל פעם שנולד שירשור כזה בשלל הפורומים הוא ישר מפליג לכל מני חלומות של סטיקרים, כיסויי גלגל, שקיות זבל ממותגות ויחסי ציבור...
בואו פשוט נקבע מקום מפגש - איזור שאותו ננקה ונדפוק עבודה. שקיות זבל יש לי בבית... וגם כיסוי גלגל לא חסר לי. תמיד בסוף מתוך עשרות של אנשים שכותבים שהם בפנים נשאר קומץ שגם ככה היה אוסף זבל של אחרים בטיולים שלו...
ח' ח'. אשמח להצטרף לפעילות נקיון או סימון שבילים.
ראשית אני גאה להיות חלק מחבורה של אנשים שאיכפת להם
וכן גם אני מוכן לתת יד,ראש,ואם צריך אז גם יותר
שנית-גדולתו של הפורום תהיה באם ההנהלה תרתם
שלישית-יש ביננו אנשי חוק ואנשי תיקשורת-הרימו את הכפפה
רביעית-בחזוני אני רואה את התמונה הבאה-
--שקיות ענקיות עם הכיתוב "פורום ג'יפולוג וחבריו נרתמו לניקיון הארץ שמירה על הטבע וערכי האדם-
וכן אני מוכן לממן את השקיות ואת ההדפסה
ובמחשבה נוספת-רשימת חברות ועסקים הנרתמים לנושא זה--יודפס על השקיות
0כן זה נקרא ספונסרשיפ)
השטח בכל מקרה ירוויח מזה, ואולי גם היחסים בין הרשט"ג לציבור הג'יפאים ישתפרו - ומי יודע, אולי בסוף נייצר תרבות של דרך ארץ גם בשטח.
״ כמים פנים לפנים כן לב האדם לאדם ״
ישר כוח על היוזמה ,
אני בעד ובפנים אם יצא לפועל ...
ראיתי אתמול את השרשור והייתי ספקן.
היום אני משוכנע - אני בפנים.
מי שרוצה לפתוח דיון על המרצ'נדייז והאסטרטגיה השיווקית של ה'מבצע', אנא פתחו שרשור נפרד...
הכוונה כאן היא עשייה. אני מקווה לספק הזדמנות לעשייה זו בקרוב.
אני בפנים.
+1 , בפנים !
ולזה קוראים בפולנית מדוברת : "חלומות באספמיה" או כמו שאמר מרטין : היה לי חלום . רק שכאן זה באמת ישאר כזה . הרשט"גים ברובם לא רוצים אף אחד בשטח , אפילו לא את הולכי הרגל. הם רוצים את השטח לעצמם ( ובצדק מי לא רוצה לטייל לבד ובשקט ? ) . כשנותנים להם אצבע = (עזרה) , הם מנסים לקחת לך את היד = ( להשתלט עליך , על המקום שלך, וגם לקנוס אותך) . רובם =שווים בעיני לנבלות
אילו לא חלומות באספמיה-
לגבי שקיות-אין יום שאני לא מקבל הצעות של עיתונים,וכל מיני שאפרסם אצלהם,ואני לא
אני בוחר בפינצטה היכן לפרסם ותמיד בודק באם יש תועלת לציבור
הסיבות הן כמה
ראשית אני רוצה חשיפה
שנית אני מאמין בתן וקח
אני מרוויח?חלק חוזר לחברה לקהל שבזכותו אני קיים
אילוו לכל אחד היה מאמץ גישה זו כולל מוסדות ופוליטיקאים-חיינו היו טובים יותר
אך אני לא מנסה לשנות את העולם ופסקתי ממלחמותבתחנות רוח
הרעיון הזה הוא ממש אבל ממש לא תחנת רוח-זה יכול להיות דבר נפלא שהוא שלנו-ג'יפאים חברי פורום ג'יפולוג
לו יכולתי פיזית להתרוצץ ולנקות את השטח הייתי עושה זאת-בשבילי שיהיה לי נקי בעיניים ובשביל בעלי החיים והצומח-וממש לא מעניין אותי פקח זה או אחר