תגובה: שאלת ריתוך. האם ריתוך ברתכת מתקדמת (מיג/טיג/ארגון) מפצה על חוסר מיומנות בריתוך
מנסיון אני יכול להעיד שהשפעת התרסיס כשהצלחת לנשום אותו בטעות לא סימפטית כלל, ואילו לאדי המשחה כמעט ואין השפעה פיסיולוגית.
תגובה: שאלת ריתוך. האם ריתוך ברתכת מתקדמת (מיג/טיג/ארגון) מפצה על חוסר מיומנות בריתוך
יוסי צור קשר בפרטי, מתישהו בשבוע הבא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
יוסי צור קשר בפרטי, מתישהו בשבוע הבא.
שבוע הבא קצת בעייתי, יום ראשון ושני מוקדש להורי חברים שנפלו ובתי עלמין, שלישי יום העצמאות.....נשאר רביעי או חמישי או שישי.
מאיפה בארץ ?יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
בטח עכשיו סביון יפנה ל מב כדי לקבל הצעה לטובות חברי הפורום...?
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
בראש האתר, מצד שמאל יש קטגוריה שנקראת" "הטבות"
התווספה לשם הטבה...
סביון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוני אורבך
נשמע לי רעיון מצוין להתאחד.
מה עם הנחות לגולשי גיפולוג (וותיקים - שלא לומר זקנים)
אני הראשון להירשם בקבוצת הקניה עם הנחה של 20% (-:
מוני,
יש.
מצד שמאל למעלה- "הטבות"...
סביון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
savyon
בראש האתר, מצד שמאל יש קטגוריה שנקראת" "הטבות"
התווספה לשם הטבה...
סביון
תבורך סביון,
ושתי הבהרות מתבקשות. ממך סביון או ממי שיודע .
האחת, מה מחיר השוק של החבילה המוצעת? לו אני הולך באופן פרטי ליבואן ומבקש הצעת מחיר?
והשאלה השניה, מה עוד צריך ע"מ שהמערכת תעבוד (להבנתי רק מיכל CO2), אבל לך תדע...
ומה המחיר הראשוני של מיכל CO2 כזה , לכמה שעות ריתוך הוא מספיק ומה מחיר ההחלפה ?
יוסי
ע"פ היבואן וע"פ עידו לוריה מחיר החבילה (לא כולל ההטבות) עומד על 3,800 / 3,900 ש"ח לא כולל מע"מ,
שווי ההטבות עומד על משהו כמו 300-500 ש"ח נוספים על ההנחה.
לגבי מיכל הגז, אין לי שמץ של מושג...
סביון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
אני מוכן לבדוק את הנושא .
יש לי קשר טוב עם חברת מם בית היבואן של חברת JASIC ולכן אני מקבל מחיר עם הנחה משמעותית , המחיר לצרכן של הרתכת הוא 3900 ש"ח לפני מע"מ , אני יכול כבר לומר בבטחה לאחר הנחה שלי תקבלו אותה ב - 3200 ש"ח לפני מע"מ במחיר הזה הרתכת מגיעה עם סט מושלם כולל הכול ומסכה אלקטרונית + סליל 5 ק"ג ( רק בלון CO2 לא כלול ) וחלקי חילוף לידית , אני כבר בודק לגבי הנחה יותר משמעותית במידה ותהיה מחירה מרוכזת של 3 יחידות וצפונה .
הנתונים הטכניים שלה :
מתח הזנה : 220V 16A
MIG ; 200A - 45%
MAG ;160A
גילוי נאות : אין לי שום רווח מהעסקה , אני רק לקוח מרוצה של חברת מם בית .
בלון CO2 גדול עולה כ- 1600 ש"ח לפני מע"מ כולל המילוי הראשון בלון קטן עולה כ - 750 ש"ח לפני מע"מ כולל מילוי ראשון .
עידו
יוסי רשמתי הכול בפוסט 37 .
בלון CO2 גדול ( 10 קוב ) עולה כ - 1600 ש"ח לפני מע"מ כולל מילוי ראשון , בלון קטן ( 4 קוב ) עולה כ - 750 ש"ח לפני מע"מ כולל מילוי ראשון .
מילוי של בלון גדול כ - 150 ש"ח מילוי של בלון קטן כ - 70 ש"ח לפני מע"מ .
עידו
מישהו יודע מה גודלו המינימלי של בלון C02 שנדרש לרתכת הספציפית, לכמה זמן ריתוך הוא מספיק, מה מחיר הקנייה שלו ומה עלות החלפת מיכל ?
יוסי תסתכל על פוסט 48 רשמתי הכול .
בלון גודל מכיל 11 קוב , את הווסת מכוונים על 10 ליטר/דקה , 11000 ליטר לחלק ב - 10 = 1100 דקות ריתוך .
עידו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
יוסי רשמתי הכול בפוסט 37 .
בלון CO2 גדול ( 10 קוב ) עולה כ - 1600 ש"ח לפני מע"מ כולל מילוי ראשון , בלון קטן ( 4 קוב ) עולה כ - 750 ש"ח לפני מע"מ כולל מילוי ראשון .
עידו
כתבנו פוסטים במקביל ורק אחרי שפירסמתי ראיתי את מחיר הבלון שכתבת אתה באותו רגע.
דומני שהגענו לרגע האמת. עכשיו צריך לראות מי עוד מעוניין לקנות רתכת co המוצעת בעיסקה ואחרי שהתמונה תתבהר נבין עד כמה אפשר ללחוץ את הספק דרך הכמות הנחוצה.
אני חושב שכל מחיר לחבילה המוצעת שיירד מ-3,000 שקל לפני מע"מ יהיה הוגן למדי.
במחיר הזה אפילו לא שווה להתעסק עם ייבוא עצמאי . (אפשרי, דיברתי עם היצרן הסיני שמעמיד את המחיר על כ-420 דולר מחיר FOB ולזה נוספת הובלה ימית ומיסים שהם עוד כ-250 דולר).
רתכת אחת אני לוקח אם היבואן יבוא עוד קצת לקראתנו ויעמיד מחיר החבילה המוצעת על פחות מ - 3,000 שקל לפני מע"מ.
מי עוד מעוניין בעיסקה במחיר הזה ?
יוסי
הי יוסי,
אני לא חושב שתקבל הנחה נוספת, אבל לך על זה...
ב 3000 לפני מע"מ אני בפנים. ואני אפילו מוכן לוותר על המסכה האלקטרונית בתמורה על העוד קצת הנחה (יש לי כבר שתיים)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוני אורבך
ב 3000 לפני מע"מ אני בפנים. ואני אפילו מוכן לוותר על המסכה האלקטרונית בתמורה על העוד קצת הנחה (יש לי כבר שתיים)
רגע מוני...למה אתה מוותר מראש? לוותר תמיד תוכל.
אם אהיה לבד - אקח את העיסקה המוצעת כפי שהיא מ-מ.ב. - תאריך היעד שלי הוא שבוע מהיום, דהיינו יום חמישי הבא.
אבל להערכתי נצרף אלינו עוד 2-3 חברים עד אחרי יום העצמאות, חברים שירצו גם הם לקנות את המכשיר .
אז אפשר להציע ל-מ.ב. את העיסקה במחיר הנמוך מ-3,000 שקל לפני מע"מ למפרט שסביון הפנה אליו.
גם ב-מ.ב יודעים שיש לנו האפשרות לייבא ישירות מהיצרן הסיני ב-שנזן (עיר הייצור בסין) בכ -2,400 ש"ח בארץ אחרי הובלה ומיסוי (למכשיר בודד. ל-5 מכשירים המחיר יהיה נמוך יותר), ודי יכאב להם הלב להפסיד את העיסקה.
באופן אישי אני די מתלהב לקיים את העיסקה בארץ דרך מ.ב. וקיומה תלוי כעת רק בהם.
יוסי
מנהלי הפורום,
יש דרך אוטומטית או אחרת לשרשר את הפוסט הזה והצעת המכר שבסופו לפורומים נוספים באתר שם קיימים אולי חברים שלא נחשפים לתת פורום הנוכחי והיו רוצים גם הם ליהנות מהמבצע?
יוסי
אז אם אפשר להביא ב 2400 ש"ח את הרתכת, מי צריך את זיקה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BackDoorMan
אז אם אפשר להביא ב 2400 ש"ח את הרתכת, מי צריך את זיקה ?
לקניות דרך הרשת יש מחיר.
את האחריות אתה מקבל אצל היצרן בסין. המשלוחים על חשבונך, והם לא זולים - כ-70-80 דולר לכל כיוון. בארץ אתה מכניס את הרתכת לתיקון, מקבל חלופית לכמה ימים ואוסף תוך אותם ימים את הרתכת שלך מתוקנת ללא כל תשלום.
אתה מזמין ומקווה לקבל את מה שהזמנת כשהוא תקין וראוי לשימוש. בארץ אתה רואה את הרתכת קודם לתשלום.
את הכסף בידי הספק אתה מפקיד הרבה לפני שאתה רואה את הסחורה. כל התקלות בדרך על חשבון היבואן והיצרן
בייבוא אישי - כל התקלות בדרך - על אחריותך.
זמן האספקה ארוך - עד חודשיים. בארץ אתה משלם ביד אחת ואוסף את המוצר ביד השניה ולמחרת מתחיל לרתך.
לדעתי האישית, פער של פחות מ-40-50 אחוז ממחיר המוצר בארץ לא מצדיק ייבוא אישי במוצרים שעלותם סביב ה-5,000 שקל, במיוחד כשאין לך ניסיון והיכרות קודמת ואישית עם הספק.
אבל יש מי שחושבים אחרת ורוכשים דרך הרשת מוצרים עם פערים של אחוזים בודדים בלבד.
שבת נפלאה, יוסי
1 קבצים מצורפים
היי יוסי
בהמשך לה"פ
:)
קובץ מצורף 72872