בועז
אתה מוכן להפסיק עם הפרויקטים שלך, אין לעידו זמן לפשוטי העם, שחרר אותו קצת, (עבודה יפה מאוד)
נמרוד
Printable View
בועז
אתה מוכן להפסיק עם הפרויקטים שלך, אין לעידו זמן לפשוטי העם, שחרר אותו קצת, (עבודה יפה מאוד)
נמרוד
אשר,
לא מבין את כל המושגים שרשמת ואשמח לקבל הסבר.
יכול להיות שיש יותר זולים אבל במערכת כזו אני מוכן לשלם מעט יותר בשביל השקט הנפשי.
יואב (היטוי) קבע שזה מה שצריך ואני סומך עליו במאה אחוז...
לגבי העומס על הריליי- ברכב לו מותאם המאוורר יש במקור ריליי של 40 או 50 אמר. תלוי לאיזה אתר מאמינים.
בעבודה הנמוך לא מגיע ל 9 והגבוהה בקושי ל 25.
איזה מקדם לדעתך יש לקחת בחשבון?
לא לריב (-:. אז כמו ששמיל כתב, אשר אכן היה והינו המדען הראשי. וגם אני בזמנו הלכתי לפי ההמלצות בנושא הנ"ל. מה שכן אני הלכתי לכיוון של רגש שונה ממה שאשר התקין, וזה מה שאני מכיר ו"מוכר" לחברה היום. וכשאני מתדיין עם מישהו לגבי המיקום הנכון של החיישן, גם אני תמיד אומר ש"אשר, מורי ורבי הסביר לי,,,,,"
ולענין. בועז היה אצלי לפ'יין טיונינג של המערכת. ושוב כמו כולם, כיף לראות את העבודה של עידו. ובמציאות זה הרבה יותר מרשים מהתמונות.
וממה שאני ראיתי והרגשתי אז המערכת של המאוורר שבועז בחר וביחד עם ההרכבה המדויקת של עידו, המנועה מתקרר במהירות ויעילות מדהימה(ובשקט). נכון שזה נבדק בלילה ולא בצהרים, אבל יש לי ניסיון עם רכבים אחרים. ופה זה עובד יותר טוב.
יואב
רק חלילה שלא ישתמע שאני מזלזל ברב אשר... ;)
שמו הולך לפניו והוא מייעץ לי בימים אלו בנושא המזרקים שאני מתכנן לשלב ב׳.
בנושא הבקר טמפרטורה הלכתי בעיניים עצומות אחרי ההמלצות של האדמו״ר יואב.
מה שהוא הביא איתו מעיר הקודש התקנתי באמונה שלמה.
כרגע המערכת עובדת.
ביצענו הערב אצל יואב ( בתכלס הוא ביצע ואני החזקתי את הפנס) הגדרות ניסיוניות של טווחי הטמפרטורה ובמידת הצורך יבוצעו שינויים.
בסוף השבוע הקרוב אסדר אסתטית את החשמל ואז אעלה תמונות מסכמות של העבודה.
בהמשך, ולאחר השלמת 1000 קילומטר נדווח תוצאות צריכת דלק וננסה לחשב תוך כמה זמן הפרוייקט מחזיר את עצמו אם בכלל... ( ROI)
בהזדמנות זו תודה לכל המעודדים ממש כיף לקבל פידבקים.
כמו כן תודה גדולה ומיוחדת ללוריה וליואב. אתם תותחים!
בועז
המון תודה לכולם על המחמאות .
עידו
הגזמתם.... אני עוד לא מת....
כל סוגי הרגשים קיימים באיביי ובזול, תבחר את המתאים לפי הבקר והמידות הרצויות. זה הכל...
אשר,
לא הרבה זוכים לאפשרות לעשות הגהה לפני ההקראה ;)
היום ניסוי כלים פעם ראשונה בשטח, טמפרטורה בחוץ 30-32 מעלות לפי התצוגה של הרכב.
עליות, נסיעה ב low ומעקב אחרי הבקר טמפרטורה.
לא אקסטרים אבל בהחלט טיול טיפוסי לגבי בשעות הצהריים.
בנתיים טפו טפו, עובד ללא דופי.
רוב הנסיעה 98-100 מעלות עם מספר חריגות בודד שהגיעו ל 103 שם הופעלה המהירות הגבוהה שהחזירה את החום בלי שיהוי למקום הנכון בסקלה.
בכל השעות החמות המזגן עבד.
צריכת דלק-
עדיין סיכום ביניים אבל נראה לי כרגע שזה משתפר בכעשרה אחוזים צנועים.
לא מזלזל אבל התפללתי לקצת יותר.
המערכת עדיין לא עברה טבילת אש רצינית במדבר בטמפרטורה של 40 מעלות בחוץ.
זה יהיה מבחינתי חותמת הכשרות.