5 שנים אחרי ההסבה, כאשר תתעורר אחת מהבעיות שציינת אשמח לספר על כך.
Printable View
אני סוגר 4 שנים מההסבה. מבסוט מאוד. טפו טפו
חזרתי עכשיו מניסוי כלים במשל"ט 21.
בשיא המאמץ הגעתי ל 109 מעלות כשהאוטו עומד בזוית די מפחידה אחרי הקיר הראשון שאחרי העיקול ימינה (ומזגן דולק).:)
(מה שהכי הפחיד אותי, היה נוזל קירור ירוק שנזל לי מכיוון האגזוז בכמויות מכובדות, כיוון שהייתי בשיפוע מטריד למדי, החלטתי שקודם אצא מהשיפוע ואז אבדוק מה קורה.
לשמחתי גיליתי שמיכל פרסטון התפוצץ לי בתא המטען- מישהו יודע איך מנקים את זה מהשטיח של האוטו??? )
רוב הזמן האוטו היה סביב ה 99-101 מעלות.בקטעי הירידה - 95-6 עם מזגן (וונטת מזגן עובדת)
סער
נסה לפרק לחלוטין את הוונטה בחזית ולהשאיר רק את המאוורר החשמלי.
יש מצב שהיא רק מפריעה.
יש אפשרות להוסיף פרסוסטט על צנרת המזגן שתפעיל את המאוורר החשמלי שלך, לפי צרכי המזגן. [ דבר עם עמוס מזגנים ], ולא באופן קבוע.
בהצלחה
הונטה של המזגן עובדת רק עפ"י דרישה.
אני מפעיל אותה ידנית כשאני רוצה.
לפי מה שאני ראיתי היא עוזרת בקירור.
חזרה לדיון התיאורטי... לגבי תוספת כוח - לא צפויה תוספת כוח אמיתית. אבל התחושות שלכם לא משקרות - המנוע עולה מהר יותר בטורים כי הורדתם לו מסה מסתובבת די גדולה.
אסף.
ההודעה הועברה לשרשור ניסוי כלים..
גם אני מתלבט ארוכות בהסבה, ובכל זאת לא עושה אותה. הסיבה היחידה שהמאוורר החשמלי טוב מהמכני היא קירור יעיל בסל"ד סרק.
לגבי תוספת כוח, מי מסוגל להרגיש ב1-2 כ"ס תוספת?
מצד שני, אני מצרף קישור לפורום אמריקאי לגבי אנשים שחזרו למכני...
http://www.jeepsunlimited.com/forums...ght=fan+blades
תקראו טוב טוב לפני שאתם מסבים
רעיון שקיבלתי מחנן הוא לחפש מאוורר עם מספר רב יותר של כנפיים. מצאתי משהו מעניין, אם יצא אל הפועל, אשמח לדווח.
אביגדור
אביגדור,
צריך לקחת יום חופש בשביל לעבור על כל השרשור הזה. עדיף שתפנה לנקודות רלוונטיות.
בכל מקרה, הקישור מדבר על wj ששם המאוורר הוא למיטב זכרוני הדר אולי/חשמלי.
לך יש בכלל zj
ואת כל זה הדבקת בשרשור ששיך להסבה ב xj
סלט שלם
רק שב wj המאוורר לא בדיוק מכני.
הוא הדראולי עם פיקוד חשמלי בשנים הראשונות ובהמשך לא תאמין... חשמלי מקורי.
מה תגיד על כך?
בדיוק על זה השרשור הנ"ל מדבר. על הרכבת מאוורר מכני עם פאן-קלאץ' במקום החשמלי המקורי, שלטענת הגולשים לא אמין ולא מקרר מספיק טוב.
נפלא...
אז כולם לא מרוצים
נו...
99% עשו הסבה ממכני לחשמלי כדי לפתור בעית חום,
בא חכם אחד והחליט לנסות מאוורר מכני במקום חשמלי, נו שוויין...
אני עד היום מתוך הרגל טראומטי מימי ה ZJ העליזים מגניב בטיול שטח ביום חם כל דקה מבט לעבר שעון החום, ובכל פעם מברך את בורא הג'יפים שלא עשהו מכני.
חזרנו מטיול בצפון,
אתמול בצהריים, בעליה לגמלא, נסיעה עם מזגן, הגענו ל 105 מעלות (על הכביש)
אח"כ, בשטח, לא עברנו את ה 98 מעלות.
נראה לי שמבחינה זו, המהלך היה מוצדק.
סער
חכה חכה...
הימים החמים באמת מגיעים רק לקראת סוף השבוע הקרוב.
אגב, נתון שנדמה לי שאני רואה גם אצלך, בנסיעה מנהלתית עם מזגן הטמפרטורה הממוצעת גבוהה יותר לעומת טמפרטורה ממוצעת בנסיעת שטח רגילה... לא משהוא רציניים אבל הפוך מההיגיון.
מזגן = מאוורר עובד במהירות נמוכה.
יכול להיות שבנסיעה על כביש הוא מפריע לרוח?
בועז,
המזגן אצלי עובד עם וונטה משלו (מקורית, 11" )
עליית החום בנסיעת כביש היא במאמץ, לא סתם כביש (העליה של גמלא די ארוכה והיה חם בסופ"ש הזה...)
אבל גם היום עם המאוורר המכני, ובאותם תנאים אם לא קצת יותר קיצוניים, אני אם אותם הטמפרטורות כמו שלך.. אז מה השדרוג?
בעצם עזוב, אל תענה..
אף פעם לא הבנתי את השדרוג הזה.