תגובה: גריל מתקפל (מבית רוק סוליד)וערכת מנגל מהודרת-לראשונה בארץ
שימי שימי שימי
אני מעשן שתי קופסאות טיים ליום לא נובלס אני שונא נובלס
אנחנו לא מדינה עניה אנו מדינה עשירה
והדור שלי לא נעלם הוא פשוט מת לאט לאט
אך יש לנו דור המשך
חנוניות זו ברכה עד גבול מסוים
ולא ברכה בדיוק כמו שהיו מבני דורי אנשים קשי עורף
אני לא מתקן עולם -אני גורם ומשתדל לגרום לאנשים להנות מהחיים על פני העולם הזה
שיפנקו אתעצמם במתנות או האהובים עליהם
לו רציתי להרוס הייתי סוחר נשק(לא הסכמתי לכךבצעירותי ואינני מצטער לרגע)
לו הייתי עושה את החשבון של ניצול ועבדות בעולם השלישי שמייצר היום כל דבר לעולם המערבי ה"נאור" הרי שהייתי צריך להיות נזיר טיבטי-ואני לא
אז לפני שאתה מעלה תגובה בגין הסכנה העולמית הבאה בגלל הגריל שאני מוכר
תתחיל ללכת ברגל מפני שאת החלקים לרכב שלך ייצרו אנשים שמרוויחים בשנה את מה שאתה זורק לפח ביום אחד
והעובדות שלך לוקות בחסר ומשמשות לניסיוןם להראות כמה אתה יודע
אז אתה לא יודע כלום שאין עדיין בעולם מחקר שמצביע ישירות על מותם של אנשים משימוש במנגל ובטח לא היה מחקר על המנגל שאני מוכר
אי לכך ובהתאם לזאת אשמח מאוד שביקורת על המנגל הזה תכתוב אחרי שיהיה לך אחד כזה ותריץ עליו כמה קילוגרמים טוביםפ של בשר משובח
ואנא ממך אל תוסיף מחקרים שמדברים על האפשרותל חלות בסרטן מאכילת בשר פיטום שנצלה בעשן, או הנזק הסביבתי לאלו ששואפים את עשן המנגל שעולה מגחלים של עץ אורן (השרף שעולה בעשן עצי האורן הינו מזיק מוכח לריאות ויש מחקרים מבוססים שזה גורם לסרטן ראות קטלני)0תביעת כבאי איזור לוס אנג'לס נגד הממשל הפדרלי)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tourist
אותו הדבר קרה מס׳ פעמים על שירשורים של אישטח.
על מודעות למכירה של רכב או חלקים בפורום אין אפשרות תגובה.
אולי כדאי להחיל זאת גם על הפורום המסחרי ?
ואז מה??
מה זה ייתן?
את מי סתימת הפיות תשרת?
בסופו של דבר...אני רואה כאן דיון די בריא שמתפתח בין אנשים עם דיעות שונות וגישות שונות(מותר להם),
דיון שפותח לאנשים את הראש לכיוונים אליהם אולי לא היו מגיעים בעצמם, או שאין להם את הידע להגיע בעצמם,
ומה כ"כ רע בזה? הרי זו מהותו של פורום...מפגש דיעות ורעיונות והתוצאה של אותו המפגש.
אולי הפרסום צריך להיעשות בצורת באנר מרצד בשולי המסך? (הרי על הבאנרים לא ניתן להביע דיעה)
ובקיצור... דיון בריא, דיעות, רעיונות רעננים הם בסופו של דבר הדלק היחידי של כל פורום.
בברכה אורן.
יוסי, לא דיברתי על תמותה, ואפילו לא על סרטן.
ובתור אחד ש"בילה בחדר מיון" כתוצאה מהרעלת מאבץ (אמנם מריתוך) אני יודע היטב ממקור ראשון על גופי.
מבחינתי לא חייבים למות כדי שהמוצר יהיה פסול, אפילו החוויה שעברתי בערב אחד מספיקה,
אבל כשההרעלה מגיעה בערב אחד ונעלמת היא פחות מסוכנת, ממשהו שמצטבר ומצטבר בגוף במשך זמן רב.
ודרך אגב, אני הולך ברגל או רוכב באופניים די הרבה.
וישראל היא המדינה הענייה ביותר בקרב המדינות המפותחות, לא מסכים ? לך לריב עם ה OECD .
יוסי, מתנצל על הטעות עם "נובלס" בילבלתי אותך עם צביקי .
ד.א מצחיק לבחור שם מותג לסיגריה שנשמע כמו "אין ברכה", וכן אני יודע שמדובר באצולה, וזה לא פחות מצחיק כשמדובר בסיגריות גרועות
שצרכניהן זוהו עם מושבניקים וקיבוצניקים.
המוצר אצלי עובד ואיך שניראה ומתפקד ימשיך לעבוד עוד הרבה תמיד יהיה מי ימצא למה לא וזכותו ותמיד יהיה מי שימצא למה כן אז ניראה לי שאני משתיך לקבוצה של למה כן ו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tourist
אותו הדבר קרה מס׳ פעמים על שירשורים של אישטח.
על מודעות למכירה של רכב או חלקים בפורום אין אפשרות תגובה.
אולי כדאי להחיל זאת גם על הפורום המסחרי ?
זו דעה מוזרה :confused:
אף לא אחד רשם שזה מוצר גרוע /משווק גרוע/ יצרן גרוע .
מה שנרשם זו הערה שיכולה לתרום לשיפור/ מינוף המוצר ע"י שינוי קטן שאפילו לא מוסיף שקל אחד במחיר עם מעבר ליצור בברזל שחור נהפוך הוא זה מוזיל את המוצר .
עם אתה לא מסוגל להבין זאת זו בעיה שלך .
אני בתור יצרן/משוק/ מפתח מוצר הייתי שמח לקבל חוות דעת בחינם , וזו ידידי בעיה של בעלי חברות שלא מסוגלים לקרא את השוק ולהגיב לו
אני גם לא זוכר שאיש שטח נעלם מהאתר או מפרסמים אחרים בגלל הערה כזו או אחרת על מוצר .
עידו
גריל מתקפל (מבית רוק סוליד)וערכת מנגל מהודרת-לראשונה בארץ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
זו דעה מוזרה :confused:
עם אתה לא מסוגל להבין זאת זו בעיה שלך .
עידו
מוזר שדעה שונה היא מוזרה
מוזר שאי הסכמה מתורגמת לאי מסוגלות להבין
עיין תגובה #45
דעתי היא שהערות בונות ניתן לשלוח בפרטי כשזה עלול לגרום נזק/להעליב/להבריח לקוחות.
אני רק שאלה - מדוע אין אפשרות תגובה במודעות המכירה הפרטיות ?
אכן עידו צודק ברמת המקרו
ולוואי והיה ניתן לייצר מוצרים ברמה מסוימת במחיר של מוצר ברמה אחרת(פחותה לצורך העיניין)
לצערי זה לא כלכלי ואינני רוצה לשווק לעשירון העליון ממש לא
אני משווק מוצר שמתאים לכל כיס שבעליו נוסע ברכב ולא צריך לקחת עליו משכנתא
עוד לא ראיתי רשימה של קבוצת רכישה
אני לא חושב שלבנות את הגריל מנירוסטה בעובי 1ממ ייקר את העלות משמעותית. זה יהיה יקר יותר אבל יהיה לך מוצר הרבה יותר טוב.
נו מיכה תהיה רציני
ראית את המוצר?
כך לקבוע?בעל מקצוע?
תייצר כזה ותמכור ואז תגיב כפי שהגבת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Tourist
מוזר שדעה שונה היא מוזרה
מוזר שאי הסכמה מתורגמת לאי מסוגלות להבין
עיין תגובה #45
דעתי היא שהערות בונות ניתן לשלוח בפרטי כשזה עלול לגרום נזק/להעליב/להבריח לקוחות.
אני רק שאלה - מדוע אין אפשרות תגובה במודעות המכירה הפרטיות ?
תקרא את הכול לא רק מה שאתה מצותת , זה תחביב עיתונאי לקחת רק מה שמתאים להם :)
התגובה שלי נכתבה אחרי תגובה 45 ואני קורא הכול לפני שאני כותב וגם שוקל מה לכתוב
עידו
סרטון הרכבה בהילוך מהיר (!!!) מראה הרכבה ב 52 שניות.
מאוד מרשים.
תענוג לקרוא שרשר עם ויכוח שכולם צודקים בו...
רוב רובם של הגרילים הקטנים הנמכרים בארץ, מיוצרים מפח (פחית) מגולוון וצריך רק להסתכל בפתחי החנויות/תחנות הדלק הרלוונטיות וכל יתר מוכרי הציוד המדובר ואף אחד לא מצייץ...
יוסי מתחיל למכור אחד שנראה קצת יותר איכותי ומתוחכם וישר קופצים..
אני חושב שהגריל הזה בא להחליף ולהציע אלטרנטיבה נוחה יותר, למי שהיה קונה את הגרילים הקטנים ההם, אלה הזולים ושתופסים פחות מקום והעשויים מ.. פח מגולוון.
הוא לא מיועד לאלה שיודעים מה החסרונות של אותו פח או שזה מעניין אותם או שהם חשבו על כך ובכ"ז החליטו ללכת על פח מגולוון משום .. שזה מה שיש.
אני, אישית, לא מוצא כל יתרון בגילוון, במקרה זה, מלבד "איך-שהוא-נראה-כשהוא-חדש".. אבל זה מה שיש וזה מה שיוסי פיתח ומוכר.
תכף תתחילו להתווכח איזו ניירוסטה בריאה יותר - ויש כמה סוגים - "אמיתיים" וכאלה שלא..
פה, היכן שיש זהב על המדרכות, הלכתי עם מגנט, לבדוק אם הניירוסטה של הגרילים אמיתית ומצאתי שרק של וובר כזו (לא מתמגנטת) אבל הוא עולה פי 3 מכל אחד אחר. קניתי "ניירוסטה" שמגנט נצמד אלייה - לא יודע כמה זה בריא פחות...
אני לא יודע כמה האדים מריתוך אלקטרודות "בריא" יותר מאלה של ריתוך CO2 ואני גם לא רואה את כולם רצים להחליף רתכות בשל כך...
זה כמו הוויכוח אם עדיף בשר של פרה שהאכילו באנטיביוטיקה והיא בריאה או פרה שאכלה את כל הזבל האורגני/הטבעי ומלאה במיקרובים למינהם, בגלל שלא קיבלה אנטיביוטיקה - ובסוף לחטוף סרטן ערמונית ולמות מהתקף לב...
אחלה רעיון יוסי - הייתי עושה עם פחות חיבורים/מחברים ויותר גדולים (לקלות ופשטות ההרכבה) ואם המכירות יצדיקו, שני דגמים - מגולוון ליופי ושחור לבריאות..
שיהיה בהצלחה..
ברנרד בוקר טוב
ראשית תודה על ההגינות
שנית-למען הגילוי הנאות-הרעיון לא שלי אלא של ארנון ורפי מרוק סוליד
ההתלהבות וראיית הפוטנציאל של המנגל המתקפל היא ששבתה אותי
וזאת מכמה סיבות
בטיחות-כאשר אתה מפרק מנגל חאורז אותו אין סיכוי שהשאר גיל לוחש בתא המטען
מקום- חסכון במקום הן אצלנו אנשי השטח והן כלל רוהבי הפיקניקים עם רכבים פרטיים
תועלת-מוצר משולב עם ערכת כלים למנגל במחיר שפוי והגיוני לרווחת חברי הפורום
אני לא קוסם ולא להטוטן וזה מוצר אופטימלי (לדעתי) ביעילות ונוחות לשטח(שזה עיקר העיניין)
לא נראה לי שאדחוף את רפי וארנון לייצר מוצר מנירוסטה או כל חומר אחר שעלויות הייצור שלו גבוהות אלא באם תהיה בקשה לכמות הגיונית(דבר שביננו לא יקרה)
שבוע נפלא לכולם
גם אני רכשתי כזה מחר יעבור טבילת אש וניתן רשמים מהמוצר
עלתה פה שאלה לגבי למה אנחנו (מנהלי הפורום) מאפשרים/לא מאפשרים תגובות.
אז ככה - בלוח המודעות - אין תגובות, כי זה... לוח מודעות! השתמשנו בתוכנת הפורום, אבל זה לוח מודעות לכל דבר ועניין.
אפשר לאפשר תגובות בלוח המודעות הרגיל - אבל זה יגמר רע. מהר מאד. מנסיון, בימים הראשונים של האתר הזה.
הפורום המסחרי לעומת זאת, נועד לפרסום, וככזה, האפשרות של תגובות מגבירה פי עשרות את כמות הצפיות והחשיפה. תבדקו בעצמכם כמה חשיפה - צפיות - מקבל יוסי עם המוצר הזה בזכות שלושת עמודי התגובות והוויכוח. נראה לי שזה מביא הרבה יותר מכירות מאשר ההפסד הפוטנציאלי.
אגב, אם מפרסם ירצה לפרסם בפורום המסחרי ושלא יאופשרו תגובות לאשכול שלו - זה אפשרי. אבל האפקטיביות של העניין תהיה נמוכה מאד.
אבוי ואבוי למפרסם שלא יסכים לקבל תגובות עינייניות