אז ככה,
מגיע שלב בחיים (אצלי זה הגיע כמה חודשים לפני גיל 34) שאתה מחפש אתגרים. חלקנו מתחתנים, חלקנו עושים טובה להורים שהם מתחתנים. חלקנו (בהם אני..) מחליטים החלטות של רגע, אם זה מתוך עניין של הוכחה לעצמך ולסובבים אותך שיש לך יכולת להתחיל משהו מ-0 (ואשכרה לסיים אותו) או מתוך הגשמת חלום ילדות שצומצם לטוסטוס בתקופת התיכון והשכרות אופנועים במזרח הרחוק.
אצלי זה היה בעיקר מהסיבה הראשונה, יש לי רישיון לאופנוע כבד מגיל 18. אמנםי לא רכבתי באופן מסודר שנים, אבל כל פעם שחבר עם kle היה צריך לפרק משהו אני זה שהייתי מתנדב להתלכלך ראשון..למה עוד?
כי יש לי זמן בסופ"שים, קצת ידע טכני (באמת שקצת..), יכולת לחפור באינטרנט בכדי למצוא חלקים וחומר טכני (שלום לפורום סוזוקי..).
ולאחרונה גיליתי שעבודה במפעל שומם בשבת בבוקר עושה לי הרבה יותר טוב מאשר דברים אחרים (עבודה במשרד לדוגמא)
ואיך נאמר ב"מועדון קרב", מתחילים ממש לחכות לזה בכל שבוע חדש, ואשכרה מתבאסים קצת שיש איזו מסיבת רווקים בלילה שלפני..
עד כאן הפסיכולוגיה. נמשיך לנבלה:
אז למה cb350? - האמת, אין סיבה מיוחדת, זה היה יכול להיות גם איזה גרמני מרובע צילינדרים אם התקציב היה מאפשר ואם לא הייתי נתקל במודעה. עניין של מזל (אולי אפילו לטובה, הגרמנית שלי מעולם לא הייתה משהו ועודף סימפטיה לתוצרת גרמנית מעולם לא היה לי). סה"כ מדובר על המזדה (כלומר, ההונדה) של האופנועים בשנות השישים המאוחרות והשבעים המוקדמות. למעלה מרבע מילון נמכרו. מדובר על אופנוע יחסית פשוט מבחינה מכנית (גרסאת השני צילינדרים נחשבת פשוטה יותר מגרסאת הארבעה צילנדרים), אין אלקטרוניקה, רק חשמל, כשהוא חדש הוא בעל ביצועים לא רעים (שמועות מדברות על 150-160 קמ"ש), שוק אפטר מרקט די מטורף במחירים שפויים (במיוחד אם יש לכם איזה חבר שמגיע לארץ כמה פעמים בשנה מארה"ב ולא מבין מה זה כל החבילות שמגיעות אליו הביתה בלי הודעה מראש לפני כל טיסה)
ספור פרויקטים שנעשו.. חלקם היו שחזור למצב המקורי, רובם לא :) פה
בלינק תוכלו לראות את הפרויקטים של ליאור ברוך, ממנו קניתי את האופנוע. הבנאדם אומן. אין מילה אחרת להגדיר.
אז יאללה -שיהיה לכולנו בהצלחה:
תמונות ראשונות לפני שהתחלתי לחפש את הקיר הראשון - האופנוע לא במצב נסיעה למי שתהה.. הובא על גרר ללוקיישן.
קובץ מצורף 76342
קובץ מצורף 76343
מתחילים לפרק - המטרה - להפשיט את האופנוע עד לרמת השילדה ומשם להתחיל להרכיב חזרה תוך החלפת חלקים רקובים, שינוי העיצוב
(זה מה שעובר לי בראש, בערך), פרידה מכל מיני חלקי פלסטיקה מיותרים בדרך. צביעה מחדש וחיווט מחדש של כל מערכת החשמל. למנוע נגיע בסוף (ונקווה לטוב)
על הליפט המאולתר (מלגזה חשמלית קטנה..)
קובץ מצורף 76345
היה מנוע?
קובץ מצורף 76346
מתחילים לגלח את השילדה מכל מיני תושבות לא נחוצות לטובת הפרויקט, לאחר סיום הגילוח וריתוך תושבות חדשות היא תישלח לניקוי חול וצביעה.
קובץ מצורף 76344
זהו להיום.. המשך יבוא
אסף
חשוב לי לציין - אעריך מאוד כל עזרה (מוראלית גם לוקח..), בחיים לא החזקתי רתכת :) ודיסק הוחזק בפעם הראשון לפני שבוע..