נו יש תאריך ?
Printable View
נו יש תאריך ?
כן אומי, יש תאריך ?
ומתי אתה בא לעשות מיגון?
כן אומי, יש תאריך ?
ומתי אתה בא לעשות מיגון?
יוסי, שמור לי מקום בטנדר :)
אני מבין שעוד לא הכל מוכן אצלכם. וגם לי נפלו כמה בלתמ"ים באוקטובר... כולל פעמיים חו"ל בין 9 ל-21. תדחו לתחילת נובמבר. יהיה עוד יותר נעים.
בנתיים נראה שלפני סוף החודש לא אהייה מוכן מבחינת מיגון מנוע ואגזוז.
כנראה שזה ידחה לנובמבר.
גייס גם את ירון. ואת האדומות. ואני אבוא. (עם ירון. לפחות יש לו מזגן). וראיתי אצל הפתחתיקוואים עוד סינכרו.
אסף.
נשמע מספיק חולני כדי שאצטרף..
מזכיר לי את ימי הרנו 4 שלי
תן תאריך כבר!
אני מתעקב מאוד עם הכנת הרכב, אחד הבלת"מים כלל החלפת הריצפה בכל צד ימין של הרכב, כרגע זה נדחה לתאריך לא ידוע, לאחר מיגון המנוע ושינוי האגזוז.
מקווה שיש לכם סבלנות :)
:)
המצב שם היה כל כך גרוע שפחדתי שהיא תקרוס, רקבונות קשים בפח מ"מ.
היא לא היתה קורסת.
בכל זאת יש את המנהרה המרכזית החזקה מאוד ומפתנים מאוד מוצקים... אבל זה באמת מטריד כשהריצפה נושרת מתחת לרגליים.
טוב עשית. ציר המצלעות לא יברח.
התכוונתי שריצפה ימין הייתה קורסת, יש את תושבת הכיסא האמצעית, סביבה היה בעיקר סדק וקצת חלודה.
אני אצרף תמונות עוד מעט.
רציתי לדעת האם ניתן לעשות את המסלול הזה מהסוף להתחלה?
אפשר, לא חוקי מבחינת רשט"ג (קנס אם תיתפס).
את ציר המצלעות בחיפושית אני כבר לא אעשה, הגברת נמכרה לפני כמעט שנה. (יש אחת באחסנה אבל היא לא תהייה לשטח)
אבל מכיוון שאתמול עשינו אותו עם שני ג'ימינים, ומכיוון שלא יכולתי שלא לחשוב "האם הייתי עובר או לא" אז הנה דעתי לגבי היתכנות המעבר עם החיפושית שהייתה לי:
1. כמו שכבר אמרתי זה טיפשי להחריד.
2. את המדרגה עצמה הייתי יורד, את החלק העליון אולי אפילו בלי בנייה, בתחתון הייתי חייב לבנות ועדיין הייתה סכנה קטנה לאגזוז.
3. מכות בכנפיים הייתי חוטף היטב.
4. הדרך לשם הייתה דורשת אי אילו משיכות, לפחות בשני מקומות זה היה מתקרב להגדרה של נמרוד.
5. סך הכל המידע בתגובות היה די מדוייק.
עם ג'ימני הכל קל יותר.
אתמול בלילה חזרתי מטיול מועדון ארוך בדרום בג'ימני ידני. חתיכת גרזן, האוטו הקטן והמתוק הזה.
כאבי הגב ייעלמו, אני מניח, תוך כמה ימים....:(
החיפושית אולי נמכרה אבל השמועות אומרות שמסתובבות כאן כמה אלמרה/דייהו רייסר/פליטי גוטלוג אחרים שמחפשים אתגרים חדשים
נשמע כמו תירוץ לכתבת וידאו... (-;