תגובה: מחירים מופרכים לחלפים וערכות הגבהה - קצת להוציא קיטור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
ברור שיש הוצאות וכו' וברור שיש חזירות וברור שלא בהכל אשמה הממשלה - ראה דוגמה ג'קי לעומת "המזרח", לעניין מחירי החלפים ללנד-רובר. לא פחות מחזירותלשמה, גם עם כל ההוצאות. הרי אתה לא יכול לצפות שחלק שאצל ג'ק עולה כמה עשרות שקלים, יעלה אצל היבואן יותר מאלפיים, רק על מנת לממן את ההוצאות. יש גבול ויש פרופורציות..
מה שאותי הרגיז (טוב, לא יותר מידי) בפוקסי הזה הוא, שכשזה נוגע אליו ולרווחיו, פתאום "מאלצים" אותו ו"סוחטים" ממנו מחירים... ממש הקוזק הנגזל.
הרי מה שהוא בוכה שעושים לו, ברכב - הוא עושה לאחרים עם עסקי הטלפון שלו - וסיבותיו עימו.
מר פוקסי לא מרשה לאחרים "להכנס" לשיקוליו ולמחיריו אבל באותה נשימה הוא מתבכיין על אותו יחס בדיוק, כשהוא בצד "המקבל"...
ועוד "נעלב"...
אני חייב להוסיף לגבי הרכב שלי אני קיבלתי אומנם מחיר גבוה ושילמתי אותו אבל בפנים היו כלולים המון דברים נוספים וקבלתי שירות ועבודה שאין בכלל על מה לדבר ומענין אותי ספר במה אתה עוסק בוא שתף אותנו מענין אותי אולי יש פה אנשים שיהיו מעונינים בשירותים שלך או כמו שאומרים גיבור מאחורי המקלדת וסמרטוט במציאות חבל שאתה מתעצבן ומסמן אדם שאתה לא מכיר וסתם לרקע הכללי אני יחזור על דברי אתה לא מכיר אותי אל תלכלך שמור את דעותיך האישיות לעצמך
******נא כבד את כללי הפורום.
אין להתייחס לגופו של אדם, אלא רק לגופו של עניין.
עוד חריגה אחת, ותורחק
המערכת
זה בדיוק העניין, פוקסי.
אתה מודע להוצאות הנוספות ואתה בוחר לא להכנס לעיסקאות שייחייבו אותך לאותן הוצאות - אז מה אתה בא בטענות כלפי מי שנותן שירות ומחזיק מלאי וכו' וגובה מחיר על כך?
זה מה שמפריע בהתבכיינות שלך.
אף אחד לא מכריח אותך לעשות כלום ובטח לא לכתוב ולהעליב ולעשות ברוגז ולזרוק את זה על האחרים פה, זו זכותו של כל אחד.
אבל מה אתה מתבכיין ומתפלא, כשמסבירים לך מה עומד מאחורי יבואן/ספק שנותן שירות ומחזיק מלאי ומשלם לעובדים, כחלק ממחיר חלק ואתה טוען כלפי המסבירים שאתה יודע הכל כי אתה... יבואן כזה..
ובא בטענות על "סחיטה" כביכול בהודעה פרטית...
זו צביעות וזה (קצת) מעצבן ואנשים מגיבים.
ולא צריך להכיר אותך (או אותי או כל אחד אחר) על מנת להגיב - זה האינטרנט...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
foxy
אני חייב להוסיף לגבי הרכב שלי אני קיבלתי אומנם מחיר גבוה ושילמתי אותו אבל בפנים היו כלולים המון דברים נוספים וקבלתי שירות ועבודה שאין בכלל על מה לדבר ומענין אותי ספר במה אתה עוסק בוא שתף אותנו מענין אותי אולי יש פה אנשים שיהיו מעונינים בשירותים שלך או כמו שאומרים גיבור מאחורי המקלדת וסמרטוט במציאות חבל שאתה מתעצבן ומסמן אדם שאתה לא מכיר וסתם לרקע הכללי אני יחזור על דברי אתה לא מכיר אותי אל תלכלך שמור את דעותיך האישיות לעצמך
פוקסי, אתה קצת "מאבד את זה"...
כל השירות שקיבלת ואתה עדיין מרגיש צורך להוציא קיטור?
ואני בכלל לא גיבור. לא מאחורי המקלדת ובטח לא לפנייה.
מה אתה רוצה לדעת עלי, שיניח את דעתך ואיזה שירות אתה רוצה לקבל (שלא קיבלת עד עכשיו) - אני לא גובה כסף, על כלום. הכל בחינם..
אבל עזוב, לא נראה לי שזה נושא הדיון ותכף ינעלו אותו...
הבהרה לא פנו אלי בהודעה פרטית אם היו אז היו מקבלים דבר שני לא הבנתי במה כבודו עוסק מה זה חסוי או שאתה לא מעונין לחשוף בפני הכלל את עיסוקך והתגובה שלי היתה על היבואנים הגדולים ולא על הקטנים הכול כתוב ואולי היתה אי הבנה
מפחד.
אמרתי לך, אני רחוק מלהיות גיבור..
עכשיו אני מבולבל לגמרי - קיבלת שירות מעולה + תוספות מיבואן קטן ואתה, כך אני מבין, מבסוט לגמרי וזה היווה את הטריגר להתלונן על "היבואנים הגדולים" (שרובינו לא כ"כ מרוצים מהתנהלותם, של רובם), סתם כך באופן כללי...
מצטער שלא הבנתי.
מתנצל אם פגעתי בך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
foxy
ועכשיו אני יגלה לך משהו שבכלל יכעיס אותך העלות שלי למכשיר היא יותר זולה מחול זאת אומרת שאני יכול למכור לך במחיר של חול ועדין להרויח אמממממ לא בא לי לא חייב
ובדיוק מאותה סיבה קיט שעולה 650 דולר בארה"ב עולה 20000 אלף בארץ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
ובדיוק מאותה סיבה קיט שעולה 650 דולר בארה"ב עולה 20000 אלף בארץ.
אתה מבין, מיכה?
והוא עוד מתלונן/מיילל.
אני כבר לא מבין אם הוא מתווכח איתי או עם עצמו... ועוד מנצח..
נו שוויין אז הוא מתלונן, ביג דיל.
חפשתי עכשיו מלון במנהטן, מצאתי אחד עם ביקורות טובות של 9.7 (אבל זה היה קצת חשוד למען האמת כי היו בסה"כ 6 ביקורות) אז למה לא 10? כי למישהו הWIFI היה איטי אז הוא נתן ביקורת רעה....במלון אחר מישהו נתן ביקורת רעה כי הוא היה בזמן סנדי ןהמלון לא עבוד כמו שצריך או משהו כזה....אנשים יתלוננו על כל דבר.
תעשה חיפוש ב-KAYAK. נותן לך תוצאות של 4-5 אתרי הזמנות של מלונות עלי רכב להשכרה וכו'...
כך תוכל להשוות בין כמה שיותר..
מה נסגר אתכם בסוף.... יש מחיר מיוחד על סמסונג או לא???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אתה לא קורא, בועז?
יש.. אבל לא בא לו.
למה? ככה - או כמו שג'ו אמר על הכלב וליקוק הביייצים ... :-)
אחותי עובדת בשטיח המעופף, בנתיים יש כרטיסי טיסה בדלתא ומחר היא תארגן לי מלון במנהטן, כנראה ליד ברודווי. נדמה לי WEST 37 או משהו כזה. לא מבין כל כך ברחובות שלהם.
היא מחר תארגן לי גם מחיר להשכרת רכב. עכשיו נשאר רק למצוא מגורים בבולטימור...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
+1
על שני מכשירי גלקסי
[QUOTE=Bernard;525722]אתה לא קורא, בועז?
יש.. אבל לא בא לו.
למה? ככה - או כמו שג'ו אמר על הכלב וליקוק הביייצים ... :-)[/QUO
בכיין רציני אתה אהההה שאני יבוא ויתן לך טישו אח שלי או שאולי יש פה ילדים קטנים שמתחזים לבעלי רכבים חחחחחחח סתם בצחוק ולא במטרה לפגוע אמרתי עטבד מול ספקים בלבד מצטער