תגובה: המלצה על סמארטפון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אני לא משתגע על אפל בכללי אבל מצד שני, אחרי שנתיים עם אייפון 3 ועוד שנתיים וחצי עם אייפון 4 אני חושב שאפשר לפרגן להם על המכשירים שלהם.
זה טלפונים שעובדים ולא צריך להיות סופר יוזר ולהבין במערכות הפעלה בשביל שיהיה לך ביד כלי מנצח.
אני רואה את אח שלי עם גלאקסי כל הזמן משדרג ומשנמך ועסוק במודיפיקציות של מערכת ההפעלה.
באייפון אין את השטויות האלו.
למעט פריצה שעשיתי על מנת שהיהו לי שתי אפליקציות שהיו לי חשובות ( igotya ,sbs toggels). וזה גם לא הכרחי...
האיפון 3 עדיין מתפקד אצל אישתי.
הארבע אצלי והוחלפה לו סוללה לפני כמה חודשים לאחר שהמקורית נפחה נשמתה עקב שימוש במטען לא מקורי.
האביזרים שהיו לך ל3 מתאימים גם לארבע.
אח אהבת את השלוש, הארבע יהיה לך עוד יותר נעים.
מצטרף לבועז. אין בסיס להשוואה.
הפשטות, הנוחות והידידותיות של מע IOS לדורותיה שמה בכיס הקטן את כל יצירי האנדרואיד למינם.
אני משתמש מתקדם [ סופר יוזר בהגדרה ] . מחשבים תוכנות ומה שבינהם זה עיסוקי כבר שנים רבות.
אבל כשאני צריך לדבר בטלפון, או לקבל מייל אני מחפש משהו שיעבוד. ואחרי ניסוי, וטיפול בלקוחות המשתמשים גם ב IOS וגם ב אנדרואיד, לדעתי המוצקה, רק IOS.
מצד שני, אם אתה מחפש פתרון אקונומי יותר מ אייפון 5 - לך על 4 או 4S מכשירים מצויינים.
תוכל לרכוש מחודש בקופסא עם אחריות בפחות מ 1300-1400 ש"ח .
בהצלחה !
+1 למוטורולה דיפיי.
כבר שנה וחצי אצלי משמש כטלפון עבודה.
בגשם, בשמש, מתחת לדודי חשמל, נרטב, עף, מתרסק. ע מ י ד.
מסך לא רע בגודל 3.7 אינצ' (ולא 3.5 כמו שנרשם כאן בטעות. גדול יותר מהאייפון 3/4 עם מסך של 3.5) ספיקר איכותי.
לא הכי מהיר, לא הכי חכם, לא הכי יפה. הכי מתפקד! (ואני עם גרסת אנדרואיד מאוד ישנה...)
אם תרצה אחד להתנסות של שבוע/שבועיים אתה מוזמן לקבל, המסך היה קטן מדי לצרכים של זוגתי
והיא שידרגה לסמסונג S2 כך שיש לי אחד "ספייר" בבית שנשמר למקרי חרום.
אגב, היתרון העצום של הדיפיי בניגוד לכל השאר הוא הסוללה.
מחזיקה לי יום עבודה שלם. כולל WAZE, המון זיחות, אינטרנט ופייסבוק פה ושם ורק לקראת
שעת השינה בלילה הוא מתחיל לעשות קולות של אוכל....
איתי
אם בעמידים עסקינן:
סמסונג הוציאה גרסת "אקטיב" של האס4, שתהיה יקרה אומנם אבל אמורה להיות הטוב שמכל העולמות...
ויש לסוני גם איזה אקספריה שאמור להיות חזק מאוד ועמיד, אבל אותו אני לא מכיר.
מצטרף לממליצים על הגלאקסי S3 מיני. תמורה מצויינת למחיר.
נקסוס 4 הוא מכשיר מצויין עם תמורה טובה לכסף.
איפון, חוץ מהעובדה שהוא סגור ומנוהל ע"י אפל, סובל מזמן סוללה קצר מהאנדרויאידים, ומחברים יחודיים.
על תסתבך עם כל הקישקושים של רום ושידרוגים (מה גורם לכל החכמים האלו לחשוב שהם טובים מגוגל?).
דפי (מוטורלה) שמוזכר פה, הוא אכן מכשיר עמיד, אבל טיפה מיושן, איטי, וחלש, לא הייתי קונה היום מכשיר כזה.
אם אתה מוכן להמתין כחודש, גוגל הולכים לשחרר את המוטו X שנראה כמו שילוב יותר עמיד מהנקסוס 4.
יש סיכוי טוב שבמחיר שלו יהיה שפוי (בסביבות הנקסוס 4).
תודה לכולם...
המצב יותר גרוע מאשר בג'יפים :) עושה רושם שיש מבחר עצום של טלפונים טובים, יש יאמרו אייפון (המקביל לJeep או ללנדרובר???) וכל השאר, מה שבטוח הוא שכולם יעשו את מה שאני מבקש והרבה יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
תודה לכולם...
המצב יותר גרוע מאשר בג'יפים :) עושה רושם שיש מבחר עצום של טלפונים טובים, יש יאמרו אייפון (המקביל לJeep או ללנדרובר???) וכל השאר, מה שבטוח הוא שכולם יעשו את מה שאני מבקש והרבה יותר.
לפי איך שזה נראה אנחנו פחות או יותר באותה המשבצת ...
אני העדפתי להחליף ל גלקסי S2+ בגלל המימדים (לא "מתחבר" למכשירים בגודל טלויזיה ניידת ...) אבל אם אתה מסתדר עם טלויזיה, אז גלקסי S4
ואם אתה גם מאלה שמעונינים בעמידות (פיזית, מים, אבק) , חכה לדגם שבקרוב מגיע S4 ACTIVE
בהצלחה
רענן
להעמיד דברים על דיוקם:
אייפון הוא לא המקביל לג'יפ... ממש לא.
הוא יותר דומה ללנדקרוזר או כל רכב אחר שנותן המון נחיות ואמינות במינימום התעסקות..
דווקא המכשירים שמריצים אנדרואיד הם הדומים לג'יפ.
מאפשרים שיפורים ומשחקים מפה ועד טימבקטו וחזרה.
בגלל האפליקציות הלא מפוקחות ובגלל מגוון השידרוגים הם לפעמים לא הכי יציבים.
אגב - העירו פה לפני לגבי זמן הסוללה באייפון.
אכן סוגיה מכאיבה אבל בדגמי ה 4 זה יותר טוב מהשלוש שהיה לך.
לחלק מהסמסונגים יש אפשרות לסוללה מוגדלת שמנפחת את המכשירים בגב.
אני חוזר וכותב - האייפון שלי אחרי שנתיים וחצי לא החזיק מעמד יותר מחצי יום של שימוש בלי הטענה.
אבל אז החלפתי סוללה והיום הוא מחזיק לי יותר מיום באותם תנאים.
סוללה עולה 12 דולר כולל משלוח באיביי. וזה כולל גם את המברגים להחלפה. פעולה פשוטה שלוקחת חמש דקות...
אז שזה לא יפחיד אותך.
לגבי סוללות. למי שיש בעיית טעינה הפתרון הוא טלפון עם סוללה נשלפת. כל המכשירי טעינה
שנראים כמו הארדיסק נייד הם לא פתרון קביל. דבר ראשון זמן הטעינה ארוך דבר שני זה
להסתובב עם משקולת בתיק שגם צריך לזכור לטעון אותה.
זו הסיבה שיש לי היום S3 ולא HTC ONE. סוללה נוספת בכמה דולרים ותוך 20 שניות
יש מכשיר עם סוללה טעונה.
החלפת סוללה לא מפחידה אותי - באייפון 3 שהיה לי החלפתי סוללה וגם שני מסכים שנשברו (עלות של 15$ כל פעם). מה שכן אחרי שפעם ראשונה ושנייה מפרקים אותם אז הם כבר לא במיטבם, אני פחות מוצלח מהפועלים במפעל בסין. החלפת הסוללה במילא נדרשת רק אחרי שנה וחצי בערך של שימוש כשהטלפון מתחיל להתעייף ולהתיישן בכל מקרה, אז מאריכים לו קצת את החיים עד שעוברים למשהו חדש.
בבלקברי BOLD היתה לי בעייה - הוא לא הסכים להטען מכל מקור מתח ומכל מטען USB, וזה שיגע אותי, בפעם הראשונה שיצאתי איתו למילואים הוא לא הסכים להטען מכלום - לא מגנרטור ולא ממירי מתח ולא מהשקע של הסופה ולא מ"בתולה" של מ"ק 77 ... אבל עם טלפונים נורמליים שיכולים להיטען מכל מקור 12V, אני לא רואה בסוללה בעיה באופיין השימוש שלי.
נמרוד הכוונה היא לא החלפת סוללה תקולה (או לא נטענת).
הכוונה היא שאם אתה יוצא למילואים ואין לך איך לטעון אותו.
או שאתה יוצא מהמשרד לשטח ליום מאוד עמוס.
אז יש לך אופציה של עוד "יום עבודה" בלי לסחוב משקולת
שטוענת את הסוללה במשך הרבה מאוד זמן. 20 שניות ואתה
good to go
הי נמרוד.
היום ב TheMarker היתה כתבה השוואתית על סמרטפונים.
http://www.themarker.com/technation/1.2079745
בכל מקרה, לפני שבוע קניתי לבן שלי נקסוס 4. הבן מתמצא לא רע בעולם הזה. מתברר שמבחינת ביצועים ויחס ביצועים למחיר, הנקסוס 4 נותן תמורה מעולה.
המכשיר מהיר, חלק, מסך מעולה, חווייתי ביותר.
הוא זול בערך ב- 800 עד 1000 ₪ מהמקביל שלו לבית סמסונג.
החסרונות שלו:
1. שביר יחסית עקב מעטה קריסטלי- חובה הגנה גם על המסך וגם על הגוף.
2. זמן סוללה ממוצע, לא יותר, ולא ניתן להחליף סוללה בקלות
3. רמקולים לא הכי איכותיים- פחות רלוונטי עבורך
הבן שלי קיבל את המכשיר לפני שבוע, ומאז החיוך לא יורד לו מהפרצוף וכל כמה דקות הוא בא אלי ואומר איזה מכשיר מדהים/ מגניב/ מהיר וכו'.
כתבה נוספת שמשווה בין יכולות המכשירים
motorola atrix 2 זה "המכשיר" יש לי אותו שנה הסוללה עדין מחזקה יום המסך בגודל של S2
הוא לא נפוץ אבל שווה כל שקל (1600 שח היום)
טוב, קניתי נקסוס 4, 1854 שקלים בחנות מקומית (16 ג'יגה). אייפון ואייפד מכיר, אני בעד לנסות משהו חדש. והתמורה למחיר בהחלט הייתה שיקול עיקרי בהחלטה. תודה רבה לכולם, ואפשר להמשיך את הדיון הזה שבטוח עוזר ויעזור לגולשים רבים.
(אגב, לגבי כרטיס SIM המוקטן - התקשרתי לפלאפון לברר את העניין והם רצו 49 שקלים עבור השרות של הנפקת כרטיס SIM קטן. למזלי הלכתי קודם לחנות לקנות את הטלפון, והבחור, כברור מאליו, חתך במקום את כרטיס הSIM הרגיל לקטן עם מחורר צורתי)
היית צריך להגיד להם "אה, 49? לכו ת******. אני מתנייד." היו נותנים לך חינם ואפילו מכניסים אותו לחור הייעודי... עשיץי את זה כבר כמה פעמים עם כמה לקוחות, בפלאפון ובאורנג.
ואני ממליץ על החלפה בכל מקרה. זה עובד, אבל אני לא סומך על החיתוך הזה. אין לי הסבר, זה פשוט לא נראה אמין (וגם מאילו שראיתי הכרטיס לא נחתך בול וקשה להוציא ולהכניס אותו
אה, ותתחדש ותיהנה. נשמח לענות על שאלות בתחום (שסוף סוף אני מבין בו)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
טוב, קניתי נקסוס 4
תתחדש !
אל תשכח לעטוף בצמר גפן, הידוק עם ספוג ולאפסן בתבנית ביצים ....
רענן
מודה שלא קראתי את כל השרשור
אבל לדעתי מניסיון רק גלאקסי 2
גם אייפון וגם גלאקסי 3-4 עדינים מידי
ה2עונה על כל העולמות חזק עמיד זריז מתקדם