תגובה: רכישת ג'יפ חדש - יש פרטים בתוכן ההודעה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
klam
הבגאז' גבולי. לטיול רציני עם שינה בשטח צריך כושר אילתור.
קיפול המושבים מלא, יוצר משטח ישר ולא רע - אפשר להשתרע לכל האורך עם ברכיים כפופות (וחריץ גדול בגב). העמסתי קורות, שקי מלט וכד' ללא קושי.
הבעייה היא שכדי לקפל מלא, המושבים מלפנים חייבים לזוז קדימה וקשה לנהוג, במיוחד אם אתה ארוך גפיים כמוני. אני מקפל לגמרי רק את החלק שליד הנהג, או מסתפק בקיפול חלקי שמספיק להעמסה - תלוי מה אתה מתכוון להוביל. פתח ההעמסה מוגבל למדי ע"י בתי הגלגלים האחוריים, כך שמכונות כביסה רחבות ומקררים לא באים בחשבון..
אנחנו אורזים ליומיים בשטח עם ג'ימני , ועוד הבאגז' ברנגלר גבולי....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yehuda7
אנחנו אורזים ליומיים בשטח עם ג'ימני , ועוד הבאגז' ברנגלר גבולי....
חחחה, צודק - הפכנו למפונקים..
טוב, זה קצת משעשע אבל משום מה אין לג׳יפ נעילת מכסה מנוע (תמוהה ביותר). מהצצה באינטרנט ראיתי שישנו מנעול של mopar שיש לקנות בנפרד ולהתקין - למישהו יש נסיון עם זה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Keyser
טוב, זה קצת משעשע אבל משום מה אין לג׳יפ נעילת מכסה מנוע (תמוהה ביותר). מהצצה באינטרנט ראיתי שישנו מנעול של mopar שיש לקנות בנפרד ולהתקין - למישהו יש נסיון עם זה?
רפי מרוקסוליד או קובי מנשר יתקינו לך מנעול בלי שום בעיה. רובנו לא מתקינים.
שבת שלום
ראשית זה אחד השרשורים היפים כאן לאחרונה
מר קייזר-לך לפי לבך-זה שרצית להציא "נישואין"לרוביקון זו לא טעות-לך על זה
זה רכב שטח מצוין וגם רכב יום יומי מהנה ביותר
לא אין לי רוביקון-כן יש לי סופה שגם משמשת לרכב יום יומי אין JEEP לחברות אחרות ,לאחרים יש 4x4 אם הם יותר טובים או לא?זה כבר מקום לשרשור אחר
ביננו?לפני שקניתי את הסופה שלי ,הציעו לי רנגלר,אך המינוס שלו היה -5 דלתות ואני רציתי משהו שיזכיר לי את ספרטה ושנות ה-70 העליזות
מתי אנו "שוברים"בקבוק וויסקי לרגל השקת הרנגלר החדש שלך?
בחתימה יש מס טלפון-אתה חופשי לצלצל ולנתייעץ