הרכב בפארקינג?
Printable View
הרכב בפארקינג?
שמוליק, נדמה לי שלפי מה שהוא מתאר הבעיה בסולאנויד או באחד המגעים של החוטים העבים שמובילים לסטרטר...
אני אתן לאחד המכונאים להשלים את ההסבר
אם האוטו בפארקינג - נסה להניע בניטרל, ולהיפך.
האם הממסר מקליק בזמן נסיון התנעה? האם ממסר ה-ASD מקליק גם הוא בזמן נסיון ההתנעה?
כן הרכב בפרקינג
הממסר מקליק לפי הבדיקות הכל תקין בממסר ועושה את העבודה.
אם אני מחבר פלוס ישיר על החוט שיוצא מהממסר לסטרטיר הוא מניע ניסיתי גם בניוטראל לא עוזר
נראה שיש לך בעית מגעים בחוט הפלוס העבה שמתחיל במצבר ומגיע לריליי.
או בחיבור לריליי בצד שיוצא לכיוון הסטראר
JEEP Grand Cherokee ZJ V8 98
IR 3.5"
ולי נראה שהמפסק "ניוטרל /פארקינג" (בספרות P/N switch) התנתק או שבק. המפסק הוא בגיר.
הגיר הוא re42, הסויץ לפי התמונהקובץ מצורף 79137.
כשתמצא את הסויץ', קצר את החוט המרכזי לאדמה. אם מניע - זה הסויץ' דפוק.
שמיל,
לדבריו הממסר מקליק.
זה לא מצביע על כך שהממסר התנעה מקבל פיקוד?
JEEP Grand Cherokee ZJ V8 98
IR 3.5"
בועז - אתה זוכר שגם הממסר ASD הצמוד מקליק? :)
שנית, אם זה היה הפלוס העבה, אז גימפור של חוט דק לא היה גורם להנעה....
בקשר לתגובה שלך עם הציור בבקשה אם תוכל להסביר בפירוט בגלל שהציור לא נראה טוב איפה בדיוק בגיר בפנים צריך לפתוח או מהצמת חשמל בחוץ
המחבר של הסויץ' הוא מבחוץ. אין צורך לפתוח את הגיר.
שלום ויום טוב חברה.
זה מה שקורה אני מחבר חוט מינוס מהמצבר למינוס שיוצא מהממסר שיוצא ממנו חוט לסטרטיר וזה מניע לי אבל בכל ההילוכים זאת אומרת שיש לי בעיה ביוניט שיושבת על הגיר ופתאום אני מגלה שאין לי אור ריוורס האם זה נכון או מה אתם חושבים ואם כן מאיפה אפשר להסיג יוניט כזאת
לא. הסברתי לך איך לבדוק את היוניט.
עשיתי בדיקה והחלפתי סויץ׳ תקין ואני עם אותה בעיה מה לעשות האם זה בתוך הגיר או ממחשב הגיר איזו בדיקה עליי לעשות
בהנחה והחלפת את המפסק הנכון בגיר, אז כנראה יש לך בעייה בחלק בתוך הגיר שמעביר חיווי למפסק.
מאחר ואתה נותן מינוס לממסר והוא מניע בכל ההילוכים, משמע שעקפת את המפסק בגיר. פקודה מגיעה מהסוויץ'
והרכב מתניע, סימן שהכל מחובר ותקין.
מציע לך לפרק את המפסק מהגיר. להערכתי הוא אמור לקבל לחיצה עליו מחלק פנימי. פרק אותו ולחץ עליו עם האצבע
ונסה להתניע.
כוונתי לסויץ׳ תקין זאת אומרת שהיוניט תקינה
את זה הבנתי. תקרא שוב מה כתבתי.
ניסיתי בחוט האמצעי לאדמה וזה לא מניע מה זאת אומרת הבעיה בחיוט זה בצמה החיצונית או שזה בתוך הגיר
ואני עושה כל מה שאתה מבקש ממני לעשות אבל יכול להיות שההסבר שלי לא ברור
סליחה על זה שגרמתי לך להתעייף
OK, הבנתי. מתוך הנחה שהתשובות נכונות עד כה,
צריך לקצר את רגל 30 של המחשב לאדמה.
אם יניע, יש נתק בחוט בין רגל 30 לסויץ שבגיר.
אם לא יניע - הבעייה היכנשהו בחיווט ממסר ה-ASD וממסר הסטרטר.