90 אחוז שיעמום תאמין לי... אולי זה רלוונטי לבעלי דיפנדר שהפלסטיק נוזל להם בפקק באוגוסט, כל השאר- סתם רצון להתעסקות ואין לי בעיה להודות.
Printable View
90 אחוז שיעמום תאמין לי... אולי זה רלוונטי לבעלי דיפנדר שהפלסטיק נוזל להם בפקק באוגוסט, כל השאר- סתם רצון להתעסקות ואין לי בעיה להודות.
גם לי יש סטיות קלות...
אבל אתם כבר עם תעודות.
הסיבות של המצדדים הן שללד אורך חיים גדול במיוחד, צריכת חשמל נמוכה יוצר ופליטת חום קטנה יותר.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
הנושא של החום רלוונטי רק בדיפנדר... (למי שלא יודע, הפלסטיקים נמסים)
אבל הדבר המשמעותי הוא שהנורות הלדים הטובות לא נשרפות. פעם אחת ולתמיד. ברכבי שטח נורות שרופות היא התקלה הכי נפוצה (עשיתי על זה סקר של אלפי רכבים לאורך יותר משנה, פעם). במיוחד כאשר נוסעים עם אורות דולקים בשטח (ואז החוט להט מהרעידות, נשבר).
אסף.
לדיפנדר . כבר שנים שהפלסטיקים לא נמסים . כן כן , האדומים הללו מאחורה. אם הם נמסים אתם שמים נורות חזקות מדי. או שאתם קונים את הפלסטיקים הללו לא יודע איפה , אבל תבדקו את עצמכם.
הדיפנדר שלי עושה 40,000 ++ ק"מ בשנה, (רכב עבודה) . בשנים האחרונות כשהחלפתי את האדומים , זה רק בגלל שהם דהו.
אז עכשיו הם רק דוהים? חצי נחמה...
מרגע שהחלפתי לנורות לד אני לא מפחד יותר לבלום :eek:
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
אמיר אחי? גם אצלו נמסו .. החליף לפני כמה שנים. אצלי בtd5 שבעבודה זה לא קורה... הוא רק נוזל.
גם אני קיבלתי את המנורות וגם אצלי יש הבדל בעוצמה אבל הוא מינורי יותר מאשר אצל נמרוד
לפי הנוהל - ימין לד שמאל רגיל
קובץ מצורף 80966קובץ מצורף 80965קובץ מצורף 80967
קיבלתי עכשיו בדואר עוד שתי נורות שני מגעים. הפעם עם CAN BUS ERROR FREE. הורכבו על הספייסטאר של טלי.
החדשות הטובות: הפעם אין אורגן אורות אזהרה בלוח השעונים.
החדשות הרעות: ברגע שמדליקים אורות הספק המנוע יורד משמעותית. הרכב לא עובר את ה60 קמ"ש.
התייאשתי סופית. חזרתי לנורות הלהט המקוריות.
הנורות יימכרו בעלות הקנייה, חמישה דולרים לשתיהן, למי שירצה ויגיע למפגש ג'יפולוג. לרכבים טפשים בלבד.
חנן, תוכל בבקשה להסביר מזתומרת הספק מנוע יורד.
הכוונה היא שהאלטרנטור מתאמץ כל כך מהנורות עד כדי תחושה ממשית של ירידה בהספק?
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
לא. אם כבר אז ההספק דווקא נמוך יותר מהמקורי. בסרק למשל, כשאתה מדליק אורות אתה לא מרגיש נפילת חשמל או ירידת סל"ד כלשהי, אז בוודאות לא מדובר כאן בעומס מהאלטרנטור, מה גם שאלטרנטור לא יכול להוריד הספק בצורה כל-כך דרסטית. כל הספק האלטרנטור זה כוח סוס אחד ביום טוב.
נראה לי שמחשב כלשהו ברכב מרגיש שהזרם הוא לא כפי שצריך להיות וגורם במכוון לאיזושהי הגבלת הספק.
אין לי סורק של מיצובישי אז אני לא יודע לומר משהו חכם יותר מזה.
אם זה לא היית אתה לא הייתי מאמין לסיפור הזה כנראה...
נשמע הזוי לאללה
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
באמת נשמע הזוי.
בכל אופן, גם על רכב חכם תוכל להתקין אותן, אם תוסיף נגד עומס (מדמה נורות הלוגן). אך לא ממליץ (הרבה חום ואורך חיים כמו של נורת הלוגן).
זה יותר מתאים לאיתותים. כאשר הם לא עובדים טוב עם לדים.