תגובה: מכיר את כל העצות...ובכל זאת מבקש רעיונות לרכישת רכב שטח.
אבשלום, שנה טובה ותודה. ההתלבטות כאמור היא גדולה. אני מניח שאם יגיע רודאו 2004 במחיר טוב הוא יהיה אופציה רצינית, כמו גם טויוטה 100 בנזין במחיר טוב...
לגבי סופה, מממ...מממ...יש לי וטו רציני מהאישה. אחרי שרכשתי קיאה ריו ידנית על אפה וחמתה אני לא בטוח שכדאי לבדוק את הסובלנות.
מכיר את כל העצות...ובכל זאת מבקש רעיונות לרכישת רכב שטח.
נסעת פעם ברודיאו?
מנסיון קצר יחסית, של יום נסיעה בדרכים משובשות הרושם שלי היה שחייבים לשפר לו את המתלים כדי לקבל איכות נסיעה נורמלית.
הרכב הזכיר לי טנדר של פעם בהתנהגות.
ועוד לא דיברת על ההיגוי שלו.
ועל הברקסים שלו.
ועל מרווח הגחון שלו.
ועל מהלך המתלים שלו.
לא מבריק בשום פרמטר.
אם כבר איסוזו - קח טרופר בנזין וזהו. אפילו קצר. לפחות יהיה לך באמת נוח.
TD5
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
תגשים חלום - לך על ה TJ שטעמת בארה"ב. לדעתי הוא (!!) המוהיקני האחרון. שילוב של איכות וספרטניות של JEEP. ולא בגלל שיש לי.
שפר אותו לאט ונכון. אם אפשר רוביקון, אם לא, שפר אותו לרמה של הרוביקון. הייתי ממליץ על LJ אבל אפשר להגיד שהם לא קיימים בארץ.
המחיר שלהם ירד מאז כניסת ה JK.
מומלץ בחום.
רכב שלישי לטיולים בלבד זה קונספט אחר והלך רוח אחר. לא חייב פינוקי כביש לא חייב תא נוסעים של פרייבט וכו׳
דיפנדר קצר- בול מה אתה צריך....
תגשים חלום - לך על ה TJ שטעמת בארה"ב. לדעתי הוא (!!) המוהיקני האחרון. שילוב של איכות וספרטניות של JEEP. ולא בגלל שיש לי.
שפר אותו לאט ונכון. אם אפשר רוביקון, אם לא, שפר אותו לרמה של הרוביקון. הייתי ממליץ על LJ אבל אפשר להגיד שהם לא קיימים בארץ.
המחיר שלהם ירד מאז כניסת ה JK.
מומלץ בחום.
יש דווקא LJ למכירה אבל לא במחיר שפוי.
אכן, המחיר שלהם ירד. מה זה ירד... סוף סוף אפשר למצוא TJ במחיר של JK...
רכב טוב ונוח שלא ימשוך את העיין זה סאניונג קורנדו ניתן לשפרו בזול מחיר קניה זול ובצועים בשטח לא נופלים מהגדולים והיקרים והחשוב עמינות ונסיעה בכביש נוחה אך לא מהיר לי יש רכב כזה ועלתי איתו את כל המעלות שציינתה כולל זיק בהצלחה
אם כבר הזכרת סאנגיונג אשמח לקבל קצת יותר פרטים על הקוראנדו, וגם על האקטיון שנמכר במחיר מאוד אטרקטיבי.
נכון שהאקטיון אינו חיית שטח מובהקת, אבל נראה על פניו, וגם מקריאה כאן : http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive אולי זו קניה מעניינת? (צמיגים גדולים יותר, הגבהה קלה, ו...?) יש מכוניות משנת 2009 שנמכרות במחיר מצחיק. כבר אמרתי שאני לא פוסל שום רעיון.
אנשים הזויים - בהמשך לחיפוש אחרי רכב טשח אני מתקשר למכוניות שאני רואה וחושב שאולי יתאימו. התקשרתי לבעלת פראדו קצר. היא מבקשת 65.0 אלף שקלים. אני שואל אם היא יודעת מה המחירון, היא עונה שבסביבות 43.0 או 44 אלף שקלים (המחירון של חודש קודם הוא 40.0 אלף) - ולמה את רוצה כל כך הרבה?
"אנחנו מאוד אוהבים את האוטו, מוכרים אותו בנסיבות מצערות. הוא ממש בון-בון. לא תצטער..." . הזויה.
יואב,
צר לי, אבל היא לא.
בלי להיכנס לדיון אם רלוונטי או מוצדק,
אם אתה חושב שתמצא פראדו במצב סביר ב 40K, המציאות תכה בפניך.
יש כוחות שוק ובלנדקרוזרים מ 99 עד ימינו אנו המחירים בשמיים ושומרים עליהם יפה מאד.
תשווה JK מודל 2007 ל LC120 באותו מודל.
תמצא פער של 20K במחירון לטובת הטויוטה ופער של 40K בפועל.
ואתה חושב שאנשים לא משלמים?
אתה יכול להגיד שאין לזה הצדקה (ואני מסכים לזה). אבל אז המציאות הזויה, לא האנשים.
אגב, אם תקנה אותו, באמת לא תצטער - חוץ מהנקנוק במחיר :p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
אנשים הזויים - בהמשך לחיפוש אחרי רכב טשח אני מתקשר למכוניות שאני רואה וחושב שאולי יתאימו. התקשרתי לבעלת פראדו קצר. היא מבקשת 65.0 אלף שקלים. אני שואל אם היא יודעת מה המחירון, היא עונה שבסביבות 43.0 או 44 אלף שקלים (המחירון של חודש קודם הוא 40.0 אלף) - ולמה את רוצה כל כך הרבה?
"אנחנו מאוד אוהבים את האוטו, מוכרים אותו בנסיבות מצערות. הוא ממש בון-בון. לא תצטער..." . הזויה.
או הו , איך שגלגל מסתובב לו ... מסתובב, מסתובב ...
זכור לי איזה טויוטה 100 ישנה שהוצעה למכירה במחיר שאפילו שוד כספת בסניף בנק ברעננה לא יספק ....
רענן
בכל רגע נתוך יש כמה עשרות פראדואים למכירה ו...אף לא 100 אחד.
יוש,
אם יהיה רכב כזה עם ק"מ נמוך, ובאמת במצב מיוחד, אני מוכן לזנוח את ה"תורה" של המר"ן לוי יצחק, ולשלם בהתאם ליכולתי.
לא התרשמתי בזה שהרכב הספציפי אכן שווה משהו מיוחד למעט "אנחנו מוכרים בנסיבות מצערות והרכב ממש בונבון". זה לא יגרום לי לפתוח את הארנק.
נעילות, הגבהות, מיגונים, צמיגים - כן. "לא ראה שטח" - לא עושה עלי רושם.
המסע הסתיים.
היום נחת בחצר פראדו קצר, שנת 2000.
מקווה שלא אתאכזב.
מבטיח לעדכן האם באמת שווה את המחיר המופקע שמבקשים (ושילמתי) עבורו.
עכשיו צריך להתחיל להכין אותו לשטח.
בשעה טובה ! תתחדש !
סע בדרכים טובות
רענן
תודה.
כמו שהפאג'רו Q 2500 קיבל כבר בנסיעה הראשונה את כינוי "עגלול", הפראדו מקבל את הכינוי "הקסטנייטה" ע"ש הרעשים מהדשבורד המנגן לו במקצב מרגש.
למרות שבבדיקה מקצועית הוא יצא סה"כ במצב טוב, האוטו כבר במוסך. טיפול בנזילת מים, החלפת שמן במסרק הגה, בלמים ועוד ירקות.
סססאמו, כמה רעש הוא עושה, הטרקטור.
על ידי חיזוק איזורים מסוימים בדשבורד אתה משקיט אותו לחלוטין.
לראיה, אני קניתי פראדו שעבר את החיזוקים האלו על ידי הבעלים הקודמים, והוא שקט לגמרי!
אין לי מושג מה הם האזורים הללו (אני לא עשיתי את החיזוק) אבל יש לי הוכחה שהדש יכול להיות שקט..
נזילת מים, תקן במהירות המרבית. ברוב אם לא בכל הפרדו שראיתי לא היו נזילות כלל.
אם יש נזילות כדאי לבדוק לעומק את כל מערכת הקירור, אולי יש עוד "הפתעות"
מסרק הגה - בדוק טוב שאין נזילה מהחלק העליון שלו (מועד לפורענות)
נקה את הגומיה העליונה בכל מקרה.
לא מכיר את המנוע של ה 125 כוח סוס אז אין לי דגשים או טיפים לגביו.