אם כבר זה http://www.iveco.com/en-us/press-roo...x4_values.aspx
יכול לנסוע בשטח....
sent from TIZ EL NABI
Printable View
אם כבר זה http://www.iveco.com/en-us/press-roo...x4_values.aspx
יכול לנסוע בשטח....
sent from TIZ EL NABI
אחת הסיבות שהצעתי פריקה ע"י ארבע רגלים זה ניצול השטח שלפני הגלגל האחורי.
ע"י הרמה לגובה אפשר להרים מודול שמכיל אלמנטים שמנצלים את השטח שלפני הגלגל ואולי גם בתוך השילדה (אם לא יהיה שם מנוע שש טורי שבדיתי).
לגבי מנועים, בכוונה לא הלכתי לכיוון הבוקסרים (מה יותר טבעי בשבילי ) אלא לכיוון משהו שחשבתי שאולי קיים בשוק המשאיות, דרוש כאן מנוע אמין ופשוט יחסית שנועד לעבוד המון וקשה.
הבוקסרים הגדולים שיש בשוק עתירי גדג'טים וטכנולוגיה עדינה ולא ישרדו לדעתי שירות צבאי, לא בגולני ולא ב^%&&$.
בג'יפ FC (לפחות בגירסת מהינדרה שנסעתי בה בהודו) אין מקום לשלושה מושבים בגלל שהמנוע יושב בין הנהג למפקד/נווט/טרמפיסט.
אני מאמין שב101 המצב דומה.
זאת אגב בעיה כמעט בכל רכב סטנדרטי שתחשבו עליו, אם נוציא מהמשוואה את האמריקאים הגדולים, אז בכל פלטפורמה שהיא אין מקום לשלושה אנשי צוות מקדימה.
ברובם במרכז הרכב בין הכסאות, יש גיר, ואני לא מדבר על הידית אלא על איפה שיהיו הרגלים של איש הצוות האמצעי.
אפשר כמובן לתת לו לשבת גבוה יותר, אבל יש יותר מידי סיבות לוותר על זה (מרכז כובד , צללית גבוהה, ענפים נמוכים וכו').
קיימת תצורת קבינה קדמית - רכב קל למשל שבו התצורה הזו קיימת הוא זה:
קובץ מצורף 81095
במקרה הזה אם היו עושים את הקבינה קצת יותר רחבה לא היתה בעיה להושיב בה נהג + 2. והוא אחד הכלים המרשימים ביותר שנהגתי בהם. משמש, יחידות מיוחדות ויחידות סיור, ויש לו גרסת 6X6 - אבל כבד מדי. הוא גם בנוי להיות מוסק, עם קשתות מתקפלות ורוחב של 2.05.
אסף.
אסף ,למה משמש המיכל עם הנוזל הכחול מאחוריך ?
ווישרים לפנסים ? ;)
אוריאה ???
sent from TIZ EL NABI
חברים, מה קורה? נשארו שלושה ימים ועוד לא נסגרנו על ההצעה. בבקשה לשנס מותניים...
שרטוטים? סקיצות? פרטים? משהו?
אסף.
130 סרנים פורטלים מנוע בנזין אמין כלשהו .
פלטפורמה וורסטילית ועמידה.
תום, מה האורל הכולל של 130?
אסף.
5063 בדיגום סטנדרטי שגם ככה לא רלוונטי . קיים זנב ענק בזווית נטישה.
יונימוג U300 תפור לדרישות למעט אורך (לדעתי בהזמנה ניתן לקצר סרח העודף מאחור)
http://www2.mercedes-benz.co.uk/cont...html#chapter=1
רענן
יש לדיפנדר אופק ייצור עד 2020?
אני חושש שלא.
בואו נניח שהפלטפורמה היחידה שיהיה עליה וטו היא דיפנדר, פשוט כי הוא הגיע לסוף חייו.
אסף.
א כבר קברו לא מעט פעמים את הלנד
ב אין מה לעשות בעבודה עם משקלים הוא מוכיח את השרידות הכי גבוה כן יותר מהטויוטה והg ולמרות התאוריה הרווחת גם האמינות נפלאה.
ג קיים גם בגרסת 6x6
ד אם יורד מהפרק אז g ואז צריך למצא מנוע וגיר נורמליים.
בכל אופן כל רכבי היירוט סובלים ממחלות ילדות אין סופיות ומתאימים לשעשועים ולא לטיול לילה חסר ירח ב...
אמינות נפלאה? אנחנו מדברים על אותה גרוטאה בריטית?
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
מצטער,אבל אני לא רואה אף רכב "סטנדרטי" שנכנס למימדים הדרושים שיכול לסחוב עליו 2 טון נוספים ולהמשיך להיות מבצעי ,אלא אם כן מייצרים אחד כזה ספציפי בייצור עצמי שמותאם לדרישות הנ"ל.
אפשרי להגיע להתנהגות מאוד מרשימה בדרישות הנל בהתבסס על פלטפורמות קיימות בשינויים לא מורכבים מדי.
בניית פלטפורמה חדשה אמינה כמו הנבלות הוותיקות תדרוש זמן הבשלה רב.
כמובן לדעתי ונסיוני.
טל,
גם הלנדרובר, גם הטויוטה וגם ה G מוכיחים את עצמם כבר לא מעט שנים בדיוק בשימושים האלו.
אבל שים לב - מותר לבנות רכב בבניה עצמית על בסיס מכללים מסחריים... זה פותח אינסוף אפשרויות. מה אתה מציע לבנות?
אסף.
מה אני מציע ?
מאוד תלוי מה מבקש ההצעה מתכוון שאני אציע....
אם לייצר עוד אנדרוגינוס ששוקל 4 טון כולל ,שיהיה אמין ולקרוא לו מבצעי -" בתנאי שטח קשים ומגוונים (בוץ , חול , מכשולי סלע וכו')." אז אהלן ווסהלן,קח טויוטה 79 כדברי דרור.
לייצר כלי ייעודי בבניה עצמית צריך עוד הרבה נתונים .למשל נתון פשוט לכאורה ,האם הרכב ששוקל מקסימום 2200 ק"ג עצמי, אמור להתנייד מיבצעית גם ללא ה 1800 ק"ג שמועמסים עליו ?
מה אתה מציע לבנות ?