האוטו עם מעט יותר מ 312000 ק"מ.
Printable View
האוטו עם מעט יותר מ 312000 ק"מ.
לגבי הבולמים.
fox מייצרת בולמים מצוינים והבולמים שמתקינים כאן בארץ הם לאו דווקא למירוצים. (אצלי למשל מורכבים 4 פוקסים ואין תלונות למעט כיול קשיח מדי שבטיולים בקצב נורמלי מבטל את היתרון העיקרי של לנדרובר - נוחות. אבל זה לשרשור אחר).
הבעיה מתחילה כאשר הבולם צריך לבצע דברים שלא לשמם הוא נועד.
בדיסקו, למשל, הבולם אמור לשמש גם כמגביל מהלך ואינני יודע אם הפוקסים מיועדים לכך. הדוגמה של הדיסקו היא חשובה מכיוון שמסתבר שלפוקס בכלל אין בולמים לרכב הזה ומה שנמכר בארץ זו התאמה שעשו באאוטבק כדי להרכיב את ה 2.0 הסטנדרטי לרכב.
בגלל זה שווה לברר האם בפראדו המצב דומה (אני מאמין שכן).
בשל כל אלו יש לדאוג שאם ההתאמה המקומית לא נותנת מענה לתצורת הרכב (הגבהה, הסרת מוט מייצב וכו'...) החברה לוקחת אחריות.
*אין בכל האמור לגרוע מההמלצה על הבולמים ועל אאוטבק. כשאני בחנתי את האופציות לריכוך הרכב (נקנה עם 4 פוקסים בכיול פנטסטי... בתנאי שהדוושה לחוצה עד הפח גם בשטח ;) ), הם נתנו הסברים מצוינים וסבלניים כולל נסיעה איתי על הרכב וכולל סיור במעבדה שלהם עם הסבר על כיצד מכיילים/משפצים בולמים וכמובן מס' אופציות אחרות להגבהה/ריכוך.
אתמול הרכב נמכר, ואני מודה שעם לא מעט צער. רכב מצויין לטעמי.
עבירות מאוד גבוהה (לא לזחילות סלעים. כרכב טיולים), ואמינות מוחלטת ביחס לרכב בן 15 עם מעל 300.0 א' ק"מ.
לא מפתיע שהמחליף שלו זה לנדקרוזר אחר, ארוך.
מי שקורא את זה ומתלבט אם הפראדו הוא רכב מוצלח - הוא כן.
מצאו רכב שמור ומטופל, טפלו בו היטב בלי קיצורי דרך, ותהנו ללא ספק.
אפשר לשאול למה מכרת?
נראה שיואב נהנה מקנייה ומכירה קניה מכירה קניה מכירה קניה........:)
הגירסא הקצרה זה בגלל שקניתי את ה 120 הארוך.
הגירסא הארוכה קצת יותר מורכבת - הארוך שקניתי נפל עלי במקרה. באמת במקרה, ללא שום כוונה לקנות רכב. התקשרתי לאישתי וקיבלתי אישור לקנות. הבאתי אותו הביתה, שמחה וצהלה, אוטו יפה ואז היא שואלת "עכשיו אתה מוכר את הפראדו (היה לה שם אחר אליו) ואת הריו (ליום-יום יש לי ריו ידני חדש)? כמובן שעניתי שמה פתאום זה במקום הפראדו. ואז היא שאלה אותי אם נראה לי הגיוני להחזיק רכב של 100.0 אש"ח רק בשביל טיול פעם בחודש. (זה היה תקציר של אירוע רב נפגעים). אז הוצאתי את הארוך מייד למכירה. ואז יצא לנו לעשות נסיעה משפחתית עם הארוך כששני הגדולים ישבו בשורה השלישית והיו בסבבה שלהם, הקטנה בשורה השניה בסבבה שלה, ואישתי ואני מקדימה. 300+ ק"מ של נסיעה בהם צריכת הדלק היתה מעל 1:11 בקרוז קונטרול.
למחרת קיבלתי אישור להשאיר אותו ולמכור את הקצר.
אני מאוד מאוד אוהב את הפראדו של עד 2002. אוטו מצויין באמת, ואני ממליץ עליו בלב שלם למי שרוצה רכב עם יכולות שטח מעולות.
גם אני מכרתי את הפראדו (2002 קצר) לא לפני הרבה זמן, לאחר 4 שנים.
האמת שאני די מצטער על ההחלטה למכור, אם כי התצורה של 2 הדלתות כבר הייתה יותר מידי עבורי ועבור המשפחה המתרחבת.
מאוד נהנינו מימנו גם אני וכיום אשתי מודה שגם היא מאוד אהבה אותו, בעיקר שהיה אצלה חודש שלם שהיתי בחו"ל לפני המכירה.
כיום אני עובד עם אבא שלי בעף הבנייה, כך שיוצא לנו הרבה להתחלף ברכבים, יש לו לנד קרוזר 2005.
ללנד קרוזר 2005 יש הרבה היתרונות אבל לדעתי לפראדו יש חן שאין ללנד קרוזר החדש יותר.
אבל מה לעשות, צריך לחדש ואני מניח שבהמשך זה היה הרכב הבאה רק ארוך.