לא, ודווקא חיפשתי.
מהי ההוראה?
Printable View
לא, ודווקא חיפשתי.
מהי ההוראה?
"sensitivity+password+space+3"
יש גם 1 ו-2. נסה 3 ותראה אם זה משנה. זכור ש"+" זה לא אומר שצריך להקיש את הסימן "+".
הוא לא מקבל את זה.
אתה כותב
"sensitivitypassword 3"
והוא לא מגיב? או שולח הודעת שגיעה?
אתם מודעים לכך שיש מכשירים זולים וזמינים שמבצעים שיבוש וחסימת תדרי gps וסלולרי? לא משהו חדש במיוחד...
גנב הוא לא חשמלאי קוסם שבשעת הלילה מפענח את מערכת החשמל אצלכם באוטו ומאתר את הקופסא שהחבאתם.
יש להם מס׳ דקות להניע ולעוף עם הרכב.
את ענין האיתור הם פותרים לרוב על ידי משבש גי פי אס וסלולר שעולה החל מכמה עשרות ועד מאות בודדות.
לא בטוח שאפילו תקבלו את ההתראה הראשונה.
המכשיר שלכם הוא נגד גנבים חובבים או לאיתור בני זוג בוגדים ותו לא.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
בועז, זה ידוע וגם רשום כאן בשרשור. כמו שאתה יודע אין כיסוי 100 אחוז לשום מיגון. זה עוד נדבך בהגנות הקיימות שמשפר סיכויים.
Opl, הוא לא מגיב. מצד שני הוא כבר 8 שעות לא נותן התראת הלם, אז או שמשהו הסתדר או שהפלסטינים במנהרה מתחתיי יצאו לרגילה.
כן בועז אני מכיר את המכשירים וגם משתמש בשבש סלולרי שקניתי במיוחד בגלל מישהי מההסעה לעבודה שלא סותמת את הפה גם ב6 בבוקר...בגלל שמאוד חשוב לה לדבר על השמלה שהיא קנתה אתמול בקסטרו.
אחרי שהם הניעו את הרכב וברחו או גררו וניטרלו והשמידו את האיתורן/פויינטר וכו הם חושבים שבזה זה נגמר. לרוב הם לא יצפו לאיזו מערכת נוספת שהותקנה במקום לא שיגרתי (אני מחשיב התקנות איתורן ופיינטר לשגרתיות)
בעלות של 400 שקל עם עלות של כמה שקלים בשנה להגדלת חבילת התקשורת אני חושב שמקבלים פה עוד שיכבה טובה של מיגון.
חנן, לא התעמקתי אבל אולי הוא אמור לשכב ולא לעמוד על מנת שהחיישן לא יהיה תמיד במגע.
כן, אני בא חמוש ויורה בכל מה שנראה שיש לו דופק. אני מכוון לפופיק.
עדיף Under shoot של 20 סמ' שלפחות לא יתרבו יותר :D
רענן
מה דעתכם על מה שמציעה המערכת הזאת ...
די דומה למה שדובר פה .
http://www.hanizoz.co.il/newStore/st...dProduct=16641
זו מערכת יותר מורכבת... אבל על אותו עיקרון.
מוזר... אתמול יכלתי להכנס לPDF של המוצר שבקישור והיום לא...
בגדול למוצר הזה יש יכולות מורחבות לשלי - אצלי מקבלים הפעלת ממסר בפקודה ואילו כאן נראה שהמוצר יודע גם להניע את הרכב מרחוק (השאלה היא איך הוא מתמודד עם קודנים שונים, לא ראיתי איפה מדובר על השבתה מרחוק
חיווי ניתוק מצב זה משהו שאני לא בטוח שיש למכשיר שלי (מודה, עדיין לא למדתי אותו לעומק)
יש לו חיבור לגלאים חיצוניים - אצלי יש התרעת רעידה
התממשקות למחשב הרכב בתקשורת CAN .אצלי אין חיה כזו
הסוללת גיבוי שלו דיי עלובה...
יאללה שוכנעתי הזמנתי אחד , נתגלח על הנסיון שתצבור עד שיגיע ואת נצטרף למשחק.......
תרשו לי להתעלק על השירשור.
ראשית לגביי ההמעקב - זה יחסית קל. אני ארכיב טל אנדרואד ישן ברכב עם "אדמה" ויש לי קבוצת טיול ביתית...
אבל אני רוצה יכולת להשבית את הרכב מרחוק, נגיד לסגור את הספקת הדלק בעזרת ברז חשמלי.
אך אפשר לנתק את הדלק? יש מכשירים יעודיים?
לחבר את הרמקול ? כלומר כל פעם שהטלפון יצלצל הדלק יושבת???
רבין
רק שלא תקבל איזה צלצול של טעות במספר באמצע ורדית :)
רבין - לא צריך להמציא את הגלגל מחדש ,
יש מערכת כזו לצרכים שלך , היא זולה ועושה בדיוק מה שצריך.
אני לא חושב שאתה רוצה להתחיל להתעסק עם רכב שניכבה מתי שלא צריך , כי לא חשבת על איזה מקרה קצה ...
כן, אני רוצה מכשיר כזה מהמדף. יש הצעות?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
תזכרו דבר אחד לגבי כל המנטרלים למניהם. הם גם קצה החוט שיוביל את הגנב ישירות ליחידה. הרעיון של להריץ טלפון אנדרוייד עם תוכנת אדמה למשך אין סוף זמן הוא לא הנכון לדעתי.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk