כן, איזה מידות יש לחולצות?
Printable View
כן, איזה מידות יש לחולצות?
יפה מאוד!
גם אני (לצערי הרב) לא מגיע, מקווה שישארו חולצות ״נוזלות״ לי ולבנים...
יש גם מידות ילדים ?
Sent from my XJ
שלום לכל אנשי המפגש. אם מישהו מחובר ורואה את ההודעה אנחנו שלוש סוזוקים שמעט מתברברים למצוא את המקום אם יש מישהו שבדרך ויכול להדריך אותנו מאיזור כלא נפחא נשמח לעזרה
מצטער לשמוע שאתם מתברברים בשטח.
גם אני לא הצלחתי למצוא, ולמרות שאחרי התברברות של שעה ויותר לבד, הצלחתי למצוא זוג ג'יפאים, שגם חיפשו את המקום וגם התברברו.
חברתי אליהם, ועדיין לא מצאנו את המקום.
אח"כ הגיע גיפאי ותיק יותר, שחברנו אליו, וגם איתו התברברנו, לכן אני פרשתי וחזרתי הביתה.
לא היה שום סימון בשטח או הכוונה בשטח לעבר נקודת הכינוס.
גם הוראות ההגעה לא היו ברורות בהודעה, וגם עזרה מאנשים לא הועילה.
אני מקוווה שאתם קוראים את זה, ואתם כבר נמצאים בחניון.
בענין אחר לחלוטין למי מהמארגנים שמחובר בשיחה עם פקח הרשות ביקש ממני לברר באם המסלולים בצין מתנגשים באזור קינון הנשרים מאחר וזאת תקופת הקינון שלהם באם מישהוא מודע לענין אנא צור קשר עימי
מינקה מוטי 0528719191 בהמון תודה מראש
לכל המיתברברים 2ק,מ דרומית לכלא נפחא שביל פונה מיזרחה נ"ג במפה 687 כוון נסיעה הר סעד מקווה שעזרתי
מי שמגיע מצפון:
עוברים את כלא נפחא (יהיה מימין), בשלב מסוים יש ירידה יחסית תלולה בכביש ומיד אחריה ישורת יחסית ארוחה.
לקראת סוף הישורת יש שלט צהוב מימין ובו כתוב משהו בסגנון "זהירות רכבים חוצים", הפנייה שמאלה לשטח המפגש היא ממש לפני השלט הזה. (למעשה הישורת היא החצייה של הוואדי של נחל צין והשביל נמצא בתוך הוואדי הרחב שלו).
תהנו!!
עריכה: זה יונתןמצפה שכתב את ההודעה מהמחשב של אבא שלו...
יצאה השבת לפני שעה.... עוד אין עידכונים ?
רשמים מהמפגש ?
תמונות ?
תודות ?
מו ניצח בויכוחים ?
מי נשאר עומד אחרון מטעימות הוויסקי ?
כמה חולצות ג׳יפולוג נשארו במלאי ?
וכו׳ וכו׳....
תבוא למפגשי ויהיה לך כל התשובות.
היה מפגש גדול ויפה.
אני נהנתי מאוד.
נשארו מספיק חולצצות בשביל שסביון יוכל לוותר על המזרון שלו בזמן הקרוב אבל זה רק בגלל שהוא התעקש על האיורים הלא נכונים.... :cool:
ככה זה נראה מלמעלה
http://www.youtube.com/watch?v=Bcg5j...ature=youtu.be
איך היה...? היה חרא!!!
שטח שטוח ופרוץ, רוח וקור אימים, מלא אנשים שעושים רעש ודוכן שמוכר חולצות וכיסוי גלגל ממוסחרים.
סתםםםםםםםםםם...
היה ועדיין תענוג, גם טיול עדיין לא נגמר וגם מפגש שנותן לי את הזכות להפגש עם הרבה אנשים שלא יוצא לפגוש בדר״כ ולהכיר אנשים חדשים.
בקיצור תודה לכל מי שהגיע, עשיתם לי את הסופ״ש בלראות כל כך הרבה ג׳יפים, ולטייל עם יותר מעשרים ג׳יפים.
תענוג
אחד נוסף הפעם קצת ערוך :) (אחרון, מבטיח)
לצערי עד שהתעוררתי בבוקר והעלתי את הרחפן, חלק כבר הספיקו לצאת והתחילו רוחות, כך שלא יכולתי להמשיך לצלם. (ז"א יכולתי ,אבל אף אחד לא יכול היה להסתכל על הסרטונים בלי לקבל בחילות...)
http://www.youtube.com/watch?v=rGjg8ZWUe2o&feature=youtu.be
קצת באיחור, תודה לנמרוד ול ishc שקיבלו לשיירה שלהם שלושה טירונים והפגינו קבלת אורחים ג'יפאית אמיתית. זכינו למסלול שטח מאתגר בעזרתכם