חברים, המערכת לא ממש מסובכת, אפילו פשוטה!!
כמו שכתב דיוויד בקישור שהוספתי בתחילת השרשור.
אפשר לפתוח את הביצה ולבצע שינוי בשביל לוותר על הקומפרסור.
מי שרוצה המלצה על כמה מוסכים שיודעים לבצע את ההסבה אשמח לשלוח.
Printable View
חברים, המערכת לא ממש מסובכת, אפילו פשוטה!!
כמו שכתב דיוויד בקישור שהוספתי בתחילת השרשור.
אפשר לפתוח את הביצה ולבצע שינוי בשביל לוותר על הקומפרסור.
מי שרוצה המלצה על כמה מוסכים שיודעים לבצע את ההסבה אשמח לשלוח.
ובענייני עלות?
אין לי מושג לגבי עלויות.
לדעתי תתחיל ממעבר לוקרים ידניים ותשאיר את הקומפרסור, שהוא יתחיל
לעשות בעיות תבטל אותו ותעשה את ההסבה.
להחליף ללוקרים ידניים זה עוד כסף, כמו שאמרתי קודם, שבחודשיים הקרובים חוץ מדלק שיסתום את הפה הרכב חח.
הוא במוסך ליישור קו מלא בעלות של כמה אלפים , במוסך המרכזי.
כשהקומפרסור יקרוס אני ייכנס לכל המערכת באופן אגרסיבי וילמד אותה לגורמים על מנת לנטרל ולחזק, לעבור ללוקרים ידניים.
מתעלק על השירשור כי זה דיי באותו נושא, ונראה שהפוסט הזה מיצה את עצמו :)
חזרתי אחרי חודש בחו"ל ועכשיו שאני משלב 4X4 בגרנד לא נדלקת לי המנורה.
אני חושב שכן משתלב לי 4X4, אבל לא בטוח ב100 אחוז.
השאלה היא: האם לפני ההנעה שכל המנורות דולקות בלוח שעונים דולקת לכם גם מנורת ה4X4 לביקורת? או לא?
איך ניתן לבדוק בוודאות שאני משולב וזו רק הנורה שנשרפה? (מבחינת כוח מרגיש לי שאני כן משולב, אם אני שם low)
תודה
לא זוכר אם בסוויץ המנורה של ה 4x4 גם נדלקת... לדעתי אמורה להידלק...
תעשה סיבוב במקום - פעם משולב ופעם לא... כשאתה משולב אתה תרגיש בהבדל ובהתנגדות... אם לא הרגשת בהבדלים כנראה שאתה לא משולב...
תשתדל לא לסובב את ההגה ממש ממש עד הסוף או אפילו תעשה את הבדיקה על כורכר או מקום שאין אחיזה מלאה.
המנורה של 4x4 לא נדלקת שפותחים סוויץ'
המנורה לא נדלקת כשפותחים את הסוויץ׳, אצלי הבעיה נפתרה.
החלק שנדפק: דיאפגרמה של הדיפרנציאל
טוב, עדכון מעט מאוחר, לאחר שהרכב יצא מסוזוקי, הבעיה הייתה די פשוטה ולא הכי זולה, אבל הכל נשאר מקורי, מה שהיה גורם לניתוקים משילוב ה4/4 זאת הייתה הדיאפגרמה שיושבת בסרן הקידמי ומוציאה לחץ אוויר לנעילה, הייתה הרוסה, עלות? 540₪ לפני מע״מ ועבודה, אבל עכשיו, הכל מעולה!
במיוחד כשבנוסף לזה הרכב עבר סידור כל נזילה אפשרית שהייתה קיימת ועכשיו הרכב במצב מעולה.
כל מה שנשאר עכשיו לברר זה שיפוץ האלטרנטור והחלפת חוטי הצתה, פילטר דלק וסיימתי עם הכל עד 80% , שבוע הבא פחחות וצבע ונתקדם ל90% (אין דבר כזה אצלי 100%).
בכל מקרה, תודה על העזרה חברים, לבינתיים אשאר עם הנעילה האוטומטית (;
אם יש לך הזדמנות להביא לוקרים ידניים, תביא. אפשר לחיות גם בלי זה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בינתיים לא קריטי (; וכל הכסף שעכשיו זרקתי על הרכב, לא מתאים בזמן בקרוב חח, מה שכן, יעזור בתצרוכת הדלק וגם במשך חיי הציריות
אצלי לא שיפר את הצריכה. סביב 1:10 בממוצע. לפעמים קצת יותר טוב.
מוזר, כי המנוע משתמש בפחות כוח. בכל מקרה, מבחינת חוזק הם עדיפים.
כנראה שציריות שמסתובבות ״על ריק״ זה לא אתגר למנוע המטורף ששמו בסוזוקי ;)
יש חובת אזהרה של סוזוקי שבה רשום ״חובת הנסיעה עם קסדה! הנסיעה ללא קסדה על אחריות המשתמש בלבד!״
ייתה
היי הייתה לי תקלה דומה, האוטו הייה משלב מתי שטוב לו וה נורית הייתה מהבהבת. פטרתי את זה על ידי החלפת לחצן שנמצא מתחת חפלסטיק של ידית ה-4x4 הלחצן נמצא בתוך התיבה ושולח פקודה דרך המחשב לקומפרסור תבדוק שהלחצן תקין
- - - Updated - - -
היי הייתה לי תקלה דומה, האוטו הייה משלב מתי שטוב לו וה נורית הייתה מהבהבת. פטרתי את זה על ידי החלפת לחצן שנמצא מתחת חפלסטיק של ידית ה-4x4 הלחצן נמצא בתוך התיבה ושולח פקודה דרך המחשב לקומפרסור תבדוק שהלחצן תקין