ברור שה-2009
ולדעתי ה-2010 הוא 3700... וללא LOW.
Printable View
ברור שה-2009
ולדעתי ה-2010 הוא 3700... וללא LOW.
רועי, אני מקווה שקראת מה אמרנו לך.
אם אתה תרצה לטייל בשטח תבדוק שיש ידית בצורת T מצד ימין ואחורה של ידית ההילוכים, ידית שילוב הילוך LOW.
גם ב 4.7 לא בטוח שיש.
+1
ה 2009, בתנאי שיש לו LOW.
תודה לכולכם על התשובות.
1. אם רשום ברשיון מנוע 4700L מה זה אומר ( שרשום L ליד המנוע ) ?
2. האם בכל מקרה כדאי ללכת על לימיטד 4700 ולא לגעת בלרדו 3700 ?
3. האם יש הבדל משמעותי בצריכת הדלק בין ה 3700 ל 4700 ?
רועי, אני מוצא את זה קשה לענות לך שאתה לא קורא/מתייחס למה שכותבים לך.
ראית התשובות למעלה? שיהיה בהצלחה.
אילן
אני מצטער......אני קורא הכל ובתשומת לב , אני פשוט מבולבל מהתשובות
והייתי שמח שמישהו יעשה לי סדר....
אני מחר הולך להוציא כ - 120-140 אלף ש"ח וזו החלטה לא פשוטה....
נכון לעכשיו אני מתחבר יותר ללימיטד ופחות ללרדו
שאלתי מקודם אם מישהו יודע מה זה אומר כשכתוב ברישיון מנוע 4700 ולידו האות L באנגלית?
האם יש הבדלת משמעותי בצריכת הדלק בין 2 המנועים?
לגביי ידית LOW , אני לא מתכוון לרדת לאזורים כמו משל"ט 21 ( ראיתי ביוטיוב וסוף סוף הבנתי על מה אתם מדברים - אכן מרשים ! )
יותר טיולים של קק"ל , וטיולי שטח עדינים...
אני לא רוצה להידחף אחרי כל הטיפים הנהדרים שנתנו לך אבל חייבים לתת לך תשובה לגבי הLOW!!!!!.... מה שרשום 4.7L זה לא ה LOW שכל כך חשוב שיהיה באוטו. תבדוק עם יש ידית או אין, עד כמה שאני יודע הילוך LOW לא מופיע ברישיון אם יש או אין.... צריך לבדוק באוטו... ולשאול לא מספיק.... כמו שאמרו לך פה חכמים ומנוסים ממני.... תחפש את הידית הקטנה לייד ידית ההילוכים ... ואז תבדוק 100 פעם שזאת באמת הידית שאתה צריך לראות... ורק אז תשאל את מי שאתה קונה ממנו שזה מה שאתה חושב שזה.... אחרת חבל באמת על הכסף שאתה משקיע ברכב ללא LOW ....
עזוב משל"ט 21. צריך הילוך LOW לטיולים... תלמד בהמשך את היתרונות המדהימים של ההילוך הזה...
4.7L זה קשור לנפח המנוע ולא להילוכים...
אולי תביא אתך מישהו שקצת מבין באוטו לבדוק את האוטו לפני שאתה רוכש.... זה יעזור לך מאוד...
ובהצלחה....
אני אוסיף על מה שכתב קודמי.
אתה רוצה שבילי קק"ל, יעני שבילים לרכב פרטי, אז עשה טובה לעצמך רד מהגרנד.
הדגמים ללא הילוך נמוך - חוץ מהשופוני, הם מיועדים לארצות בהם יורד שלג בכמות וככה אפשר להביא הילדים מבית הספר בכל מזג אוויר, ממש לא מיועדים לשטח.
אתה לא הולך לטייל, לא צריך הילוך נמוך אז לך תקנה ג'יפון מוצלח, יש סנטה פה, אאוטלנדר, קשקשי וכו', גם יהיו אמינים יותר, גם חלקם יתנו לך שופוני וגם יחסכו לך הרבה דלק (בתנאי שתקנה דגמים נכונים)
אני לא סתם שאלתי אותך את השאלות בעמוד הקודם למעלה, אתה רוצה לטייל או לא? כתבת שלא רוצה - תחשוב שנית על כל העניין.
תודה רבה על כל התשובות.
התשובות האחרונות באמת כיוונו אותי למה שחיפשתי.
מודה על זמנכם,
רועי.
חזרתי לרגע......
אתמול הלכתי לראות את הגרנד לימיטד 4700 מודל 2009 , בדקתי כמו שצריך ואכן יש הילוך LOW ( ידית כסופה בצורת T )
הבעיה שלי היא אחרת.....מסתבר שהרכב יד ראשונה, אבל......מיבוא אישי.
עכשיו השאלות:
1. האם כדאי לרכוש רכב שהוא מיבוא אישי?
2. אם למישהו כאן יש רכב מיבוא אישי או שהיה לו רכב כזה, יש בעיה לבטח רכב מיבוא אישי?
3. שאלה לגביי הסבה לגז ... האם כדאי להסב ג'יפ כזה או אחר לגז? יש למישהו דעה בעניין ?
תודה,
רועי.
תבדוק שזה דגם רכב שהגיע גם במקביל לארץ, בשביל תאימות חלקים.
חבר אכל קש בכמויות רציניות מגרנד מתת-דגם שלו יובא לארץ בצורה סדירה, שהשבית אותו לחודשים עם תקלת גיר שהצריכה החלפה, וייבוא של גיר שאין כאן.
הגיר שהגיע היה פגום, ושוב היה צריך לחכות לייבוא נוסף..
1. אין שום בעיה לרכוש רכב מיבוא אישי, שלי כזה, דגם ה 4.7 זהה לדגם שהיבואן הביא, דווקא מנוע ההמי לא הובא לארץ ע"י היבואן.
2. לגבי ביטוח - כמה אפשרויות, תמשיך לבטח היכן שהמוכר ביטח, או תשיג קוד דגם מהיכן שהמוכר ביטח ותבדוק בסוכנות שלך אם קיים, אפשרות פחות מועדפת ישלחו אותך למעונב (לוי) לקבל הערכת שמאי לצורך ביטוח, עולה 600 ש"ח.
3. לגבי גז כבר עניתי לך בהתחלת השרשור, המנועים של ג'יפ לא חיים טוב עם גז, תחסוך במשך 40-50 אלפי ק"מ ותצטרך מנוע חדש.
שוב - דגם ה 4.7 לימיטד, ביבוא אישי, זהה לדגם שנמכר בארץ ע"י היבואן, אין שום בעיה של חלקים, אבל לא הייתי קונה שום חלק מהיבואן אם אפשרי :rolleyes:
שוב - דגם ה 4.7 לימיטד, ביבוא אישי, זהה לדגם שנמכר בארץ ע"י היבואן ------------------- איך , בכל זאת , אני בודק שאכן הדגם זהה לזה שנמכר בארץ?
אין שום בעיה לרכוש רכב מיבוא אישי, שלי כזה --------------------האם נתקלת בבעיות למכור רכב שהגיע ביבוא אישי ? האם זה נכון שכל 3 שנים צריך לעשות שמאות לרכב ? האם גם אתה נוהג על מנוע 4.7 או נהגת בעבר.....ואם כן עד כמה זה נורא מבחינת צריכת הדלק? האם יש הבדל משמעותי בין מנוע 3700 ל 4700 מבחינת צריכת הדלק?( אני נוהג רוב הזמן בתוך העיר ולא הרבה, משהו כמו 30-40 ק"מ ביום ממוצע ובסופ"ש כ - 200 - 300 ק"מ.)
תודה על התשובות שלכם, זה באמת עוזר :)
אומרים לך שהדגם זהה, אז הוא זהה. היבואן הביא את כל הוורציות של ה 4.7 מבחינת גימור ומערכות הנעה. אם זה היה ה 5.7 אז התשובה הייתה שונה.
לא מכרתי את הרכב ואני לא מתכנן למכור אותו בשנים הקרובות.
לגבי שמאות רכב כל 3 שנים, לא מכיר ונראה לי מידע לא נכון.
אני נוהג על 4.7 וצריכת הדלק על הפנים 1:5 בממוצע. אין הבדל מהותי בצריכת הדלק עם מנוע ה 3.7, המנוע קצת חלש על הרכב.