אגב.. האם הרכב היה על שמו של המוכר ברשיון? יכול להיות שמדובר בסוחר חאפר?
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
אגב.. האם הרכב היה על שמו של המוכר ברשיון? יכול להיות שמדובר בסוחר חאפר?
אסף.
אנייחזק את כולם בזה שאתה חייב לחזור לסלמן! לגבי התביעה של המוכר אני חושב זה מיותר, א. הוא יכול לטעון שהוא לא ידע שיש בעיה ו ב. בדקת את הרכב במכון בדיקה.
מה שגם עוד נשמע הזוי זה שמאז שקנית את הרכב לא שילבת? לא בדקת משהו ברכב לפני שלקחת אותו למכון בדיקה? לא צריך להיות דוקטור רק להסתכל שאין נזילות, שאין ריתוכים בגוף בשילדה ועוד דברים קטנים כאלה....
בנוסף אני בטוח שבמכון בדיקה שלקחת , לא משנה איזה מכון היו רואים אם האוטו כולו עקום....אפילו אם מישהו לא מבין כלום ברכבים אפשר לראות את זה במיוחד במקום שכל יום בודקים כמה רכבים. אתה צריך להבין שמהטרה של המכונים הללו זה להגיד לך כמה שיותר דברים כדי שלא תבוא אליהם בתביעות אחר כך....
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, אל תתיאש למרות שזה מצב כואב
אני חייב לציין שסלמן מחפש לי סרן חדש והוא כל הזמן אומר לי שיהיה בסדר האמת השרות שלו פצצה אני ישמח לפרסם לכם את מה שיצא עם סלמאן לאחר התיקון של הרכב והסרן ושיהיה בסדר ;)
אני חייב לציין שסלמן מחפש לי סרן חדש והוא כל הזמן אומר לי שיהיה בסדר האמת השרות שלו פצצה אני ישמח לפרסם לכם את מה שיצא עם סלמאן לאחר התיקון של הרכב והסרן ושיהיה בסדר ;)
רן תענה על כמה שאלות:
כשקנית את הרכב בדקת את ה4X4?
כשיצאת מסלמן אחרי התיקון הראשוני בדקת את ה4X4?
לא יודע.
אולי זה אני, עם האי-קיו הבודד שלי וחוסר הבנת הנקרא הבסיסית שלי, לא הבנתי,מכל מלל הזה, מה לא בסדר ברכב (חוץ מזה שהוא שובר צירים ולא יודעים מה הבעייה.
לא הבנתי מה זאת אומרת "מסתבר שהרכב על הפנים כל דבר הגיוני ברכב שבור הרכב מקרטע כל התושבת קרועות הכל במצב גרוע !!!"
על מה הציעו פיצויי של 3K שקלים?
חוץ מהסרן, מה לא בסדר?
רן,
אתה פונה לפורום לעזרה ולא עונה על כמה שאלות פשוטות ששואלים אותך כדי להבין האם נבדק 4x4 בנסיעה או לא,
ויותר חשוב, האם נבדקה מע' ה4x4 לאחר החלפת חלק במוסך? האם אתה בדקת לאחר החלפת הקייס של האקס?
אולי תפרסם בנוסף את בדיקת המכון שאנשים יוכלו להבין משהו ולעזור?
אולי כן קיבלת רג'קטים על 4x4, תושבות וכו' והתעלמת בכלל מזה?
מקריאה בשרשור הזה לפני מס' שעות...חסרות פה כמה וכמה תגובות....
לאן נעלמו ולמה?
מתנצל...עירבבתי עם פוסט אחר.
???
קייס של ויטרה אפשר לשבור גם בחצי דקה!
מי אמר שזה המוכר ולא הקונה?
מה לא תקין חוץ מהפרונט אקס?
זה בדיוק מה ששאלתי קודם, ללא שום תגובה...
לא ברור לי, איך מאוטו ש"עובר" מכון בדיקה והעיסקה נחתמת ויוצאת לפועל, יוצא אותו שהכל בו לא טוב ושבור ושחוק...
כל הסיפור נשמע לי "מוזר"...
גם של הסאלמן ההוא...
מה הוא מחפש סרן חדש, לפני שבדק מה קורה/קרה עם הקודם... דפרנציאל דפוק, ציריות דפוקות/תקועות, נהג ד&%$...
אין תשובה על כלום.
טוב, העיקר שהבחור מבסוט מהשירות...
מזכיר לי בדיחה על בית הזונות החדש, הכי טוב בעיר.... לא נעים לספר פה אבל הסוף היה ש"זונןת עדיין אין, אבל איך השירות?..."
העיקר שהרכב מוצע לעכשיו למכירה באחת מקבוצות הפייסבוק ומתואר ״לאחר טיפול מפחיד״. סיבת המכירה ״לא מתחבר לרכב״ say no more
Sent from my iPhone using Tapatalk
תגיב להודעה שלו עם קישור לשרשור הזה.
אני חושב שראוי לכבד את פוצח השרשור, שהוא אמיתי, גם אם לא כל פעולותיו מוצאות חן בעיניכם.
כפי שהייתם רוצים שיתייחסו אליכם כאן בפורום.
אסף.
מצטער,
אבל אם הוא נדפק ועכשיו מנסה לחפש פראייר אחר לגלגל אליו, אז אין לי שום כבוד !
בכלל, אם תבחן את השרשור תזהה שיש פה שתי דמויות עלומות (פותח השרשור ואותו גיא שהוא טוען שדפק אותו),
מאידך יש בעל מקצוע (דיי מפורסם אצל החברה מהסוזוקי) שלא יוצא טוב עפ"י התיאורים.
אז אולי מטרת השרשור היא בכלל סחיטה של בעל המקצוע לתקן לו הרכב.
אחרת, לא מובן מה מטרת הבכי והנהי .... סתם להוציא קיטור ולקבל חיבוקי נחמה בפורום ?
רענן
רענן,
מדובר בגולש ותיק בפורום.
לא אחד שבא לדפוק ולברוח.
ובגלל שגם אתה ספקני - ויש ספקות רבים בכל הסיפור המוזר הזה, אני בעד לתת לגולש להנות מהספק לפני שמתנפלים עליו.
אז ראוי להזהיר אחרים מפני הרכב שלפי מה שמתואר פה הוא נבלה, אבל יש דרך לעשות זאת.
אסף.