אז תפסיק לגרד את הצבעות זו בזו, תוך כדי נהיגה...:rolleyes:
Printable View
אז תפסיק לגרד את הצבעות זו בזו, תוך כדי נהיגה...:rolleyes:
לא יודע איזה דיפנדרים הכרת אבל בנסיעה של 90 קמ"ש בבינעירוני ארוך (למשל נסיעה לדרום) זה מה שהוא היה עושה.
כמובן שזה כלל זיהוי רמזורים אדומים מרחוק והורדת הרגל מהגז כדי להגיע בירוק, האצה עם מינימום לחיצה על הגז, אי משיכה של הסל"ד וכו'...
אגב, הדיסקו הנוכחי עושה בנסיעה מעורבת (עירוני/בינעירוני/שטח) בין 9 ל9.5 בתנאי נהיגה דומים. (לצערי לא יוצא לי אף פעם למדוד נסיעת כביש בלבד כי המיכל כ"כ גדול שתמיד איכשהו נכנס טיול איפשהו באמצע :cool:).
נ.ב.
אני עצלן מדי בשביל להכנס לתחנה כשהמיכל לא ריק רק בשביל מדידה.
דורון,
מ'כפת לך אם הדיסקברי של עמית עושה 1:12.5 או אפילו 1:17 ?
איך המציאות שלך תשתנה אם תצליח להוכיח שעמית שוגה במדידה, והתוצאה היא 1:6 בכלל?
סתם שאלה, לא בשביל להתנגח.
יואב
א. צודק, לא ממש אכפת לי.
ב. הרעיון מאחורי צ׳יזבאט הוא שיש לו קמצוץ אמת, וכשזה נהפך לגוזמאות כ״כ זה כבר מבקש הנחתה.
זה מזכיר לי תגובה בעבר של מישהו שנשבע שירדו לו 500סלד כי התקין אגזוז פתוח.
לרגע, בדקתי אם הגענו כבר לתחילת החודש הבא..
שוב, עבור כל הספקנים אחדד את העובדות. המדידה בוצעה בקפדנות ובדייקנות ....של ייקה אחרי שלאף שטונדה...ומעניין מה היו אומרים כל אוהבי הציזבטים על צריכת הדלק של הדגם הידני .... :)
וכאן מתחילה הבעיה ;).
לגבי אסף, כל מה שכתבת יכול להיות קשור ונכון, אבל חיבור למחשב אצל מישהו שמתמצא בנתונים סטנדרטיים של המנוע יכול לתת כיוון ראשוני.
על ביטול egr כבר דובר כמובן.
בנוסף, שווה לבדוק גודל וסוג צמיגים וכן לחץ אוויר (אצלי צמיגי כביש במידה סטנדרטית בלחץ אוויר יחסית גבוה - לפי הוראות היצרן).
כאן הייתי כותב שהשמועות טוענות שמי שמוסיף צ'יפ ומכוון כראוי את המנוע מגיע לצריכת דלק עוד יותר טובה אבל אחרי הקריצה ההומוריסטית לדורון אני מנוע :p.
מקפיץ קצת את השרשור.
בנסיעה לטיול בחג בצפון נמדדה צריכה של 12.45 ק"מ לליטר (תדלוק במרכז ותדלוק בהגעה לאזור רמה"ג).
אח"כ טיול של יומיים ב-low על סלעים ופקקים של חג בדרך חזרה הראו צריכה משולבת של 1/8.