תגובה: רכישת טלפון סלולרי בגרמניה
זה נקרא שאתה קמצן...
המכשיר עלה 400$, ואתה התווכחת על כיסוי שעולה, גג 10$?......
ל-S1 שלי יש כיסוי נורא פשוט. אפילו מכוער. לא מפריע לי כי גם המכשיר עצמו נעדר כל סממן עיצובי.
הכיסוי הוא מין פלסטיק גמיש וחלקלק כזה בצבע חום, אבל מסתבר שהוא מאוד יעיל כנראה.
המכשיר נפל ונחבט עשרות פעמים רבות מאוד ונאדה. עובד ועובד ועובד.
אגב - אני נגד מגיני המסך. מיותר לגמרי. המסך שלי בן 3 ונראה כמו חדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
לפני שאתה רץ לרכוש תבדוק את המחירים בארופה מול ישראל ואת נושא האחריות.
מנסיוני ארופה לא תחרותית במיוחד.
בין היתר בזכות מעמ אפילו גבוה מבישראל.
נקודה למחשבה
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
צודק. אירופה לא זולה במיוחד, מציאות יש יותר במזרח הרחוק או בארה״ב. בדוק אפשרות להזדכות על המע״מ בשדה התעופה. בשביל לחסוך כמה שקלים לא שווה להישאר בלי אחריות כשצריך אותה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אן תחליט לקנות בארץ, ותרצה להביא מאילת ללא מע"מ, אשמח לסייע.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
זה נקרא שאתה קמצן...
המכשיר עלה 400$, ואתה התווכחת על כיסוי שעולה, גג 10$?......
ל-S1 שלי יש כיסוי נורא פשוט. אפילו מכוער. לא מפריע לי כי גם המכשיר עצמו נעדר כל סממן עיצובי.
הכיסוי הוא מין פלסטיק גמיש וחלקלק כזה בצבע חום, אבל מסתבר שהוא מאוד יעיל כנראה.
המכשיר נפל ונחבט עשרות פעמים רבות מאוד ונאדה. עובד ועובד ועובד.
אגב - אני נגד מגיני המסך. מיותר לגמרי. המסך שלי בן 3 ונראה כמו חדש.
ברור שאני קמצן... בגלל זה חשבתי אם לתן לגמד אתהטלפון או שיחזור להשתמש בלבנה הישנה..
אבל הפעם זה לא היה מקרה - פשוט הנקסוס הוא טלפון יפיפה עם קוים עדינים ו... יפים. חבל לשים עליו כיסויי. פשוט צריך לא להפיל אותו. זה הכל...
אבל אחרי שמוציאים $250 דולר על תיקון... קניתי כיסויי יפיפה (הגיע היום. הטלפון עדיין בתיקון..) ובגלל שאני קמצן, השגתי ב-$19 במקום ב-$25.. חשבו שיעבדו עלי...:cool:.
בכל מקרה דרור, שלחתי לך פרטי..
דרור, ב S4 היו תופעות סוללה מתנפחת ומערכת הפעלה שנתקעת. מי שרכש מהיבואן הרשמי בישראל קיבל שירות ברמת חו"ל בצורת החלפת הסוללה ושדרוג מערכת ההפעלה.
מי שקנה בחו"ל או אצל יבואן מקביל קיבל הפניית גב.
לשיקולך האם לקנות בחו"ל, גם בהקשר אמינות המכשיר.
אופיר,
כדי לדייק, ההחלפה אמנם התבצעה די בקלות (מה אכפת להם, סמסונג אישרה להם להחליף אחרי שהודתה בבעיה), אבל,
כדי לקבל את ההחלפה נפרדת מהטלפון ליום (אם נסעת אליהם לפ"ת) או יותר אם זה התבצע דרך חברות הסלולאר/שליח.
עוד כמה נתונים מעניינים:
1) הגרסאות של סאני מגיעות במקרה הטוב 3 חודשים אחרי שאר העולם (ובמקרים אחרים גם חצי שנה אחרי).
2) במקומות מסויימים בעולם מותר לך לעשות Unlock ו Root. בארץ זה מסיר את האחריות (ואני לא מדבר על רום מקוסטם).
3) במקרה של תקלה אתה נפרד מהמכשיר ללא מעט זמן - במקומות אחרים שמחזיקים מעבדה זה לפעמים במקום.
לי יש S3 של סאני (קניתי אותו במכירה המוקדמת וקיבלתי אותו בין 300 הראשונים בארץ שהוא יצא כי רציתי אותו כאן ועכשיו
ושילמתי עליו מחיר גבוה בגלל זה - בעיקר כי הטלפון הקודם היה על כרעי תרנגולת) ואני לא בטוח שבפעם הבאה אני אקנה
אחד שלהם.
אני בכלל לא נכנס לזה אם זו באמת "היתה תופעה" או תקלת בסידרה מצומצמת.
אני רק יכול להגיד שני דברים:
- לא שלחתי לארץ S4, בגלל שהקשיבו לי שההפרש במחיר בינו ל-S3 לא שווה ובמיוחד כשיש נקסוס 5, שיותר טוב מה-S4 בכל פרמטר ועולה המון פחות.
- היום אני הולך לחנות אפל, כאן ליד הבית, להחליף/להחזיר עוד 2 5s (שלוש בסה"כ, מתוך 5 ששלחתי) בגלל שהפסיקו לעבוד פתאום, שלושה ימים אחרי ההוצאה מהקופסה בארץ..) ואף אחד לא מדבר על "תופעה ידועה"...
בכל מקרה, לקנות סוללה עבור סמסונג זה גרושים (ובטח לא חייבים מקורית של היבואן) - יש סוללות מצויינות וטובות יותר מהמקור ב-$20 ולהחליף, בניגוד לטלפונים אחרים (אפל, HTC, נקסוס) זה עניין של 10 שניות..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
"ביקורות טובות" על ביצועים זה נחמד.
אותי מעניינות ביקורות על אמינות/עמידות/שרידות.
דרור,
נמצא הטלפון האולטימטיבי בשבילך
https://www.youtube.com/watch?v=mVPku-xItv8
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אני בכלל לא נכנס לזה אם זו באמת "היתה תופעה" או תקלת בסידרה מצומצמת.
אני רק יכול להגיד שני דברים:
- לא שלחתי לארץ S4, בגלל שהקשיבו לי שההפרש במחיר בינו ל-S3 לא שווה ובמיוחד כשיש נקסוס 5, שיותר טוב מה-S4 בכל פרמטר ועולה המון פחות.
- היום אני הולך לחנות אפל, כאן ליד הבית, להחליף/להחזיר עוד 2 5s (שלוש בסה"כ, מתוך 5 ששלחתי) בגלל שהפסיקו לעבוד פתאום, שלושה ימים אחרי ההוצאה מהקופסה בארץ..) ואף אחד לא מדבר על "תופעה ידועה"...
בכל מקרה, לקנות סוללה עבור סמסונג זה גרושים (ובטח לא חייבים מקורית של היבואן) - יש סוללות מצויינות וטובות יותר מהמקור ב-$20 ולהחליף, בניגוד לטלפונים אחרים (אפל, HTC, נקסוס) זה עניין של 10 שניות..
ברנרד,
בעוד כמה חודשים אני אשדרג ככול הנראה את האיפון 4 שלי למכשיר חדש יותר.
האמת שהייתי מושך איתו עוד הרבה זמן אולם בשלי כבר אין תמיכה למערכת ההפעלה החדשה והוא הופך להיות איטי.
אי לכך אשמח לקבל את המלצתך איזה אייפון לרכוש וכמה זה עולה?
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אתה צוחק עלי, כן?
בועז, אתה עם אייפון? חראם!.
בכל מקרה, אם אתה רציני..
אייפון זה , כמו שחבר שלי אומר, IDIOT PROOF - יענו אין מה לחשוב ואין מה לחפש ואין מציאות - קונים דרך אפל, את החדש ביותר שיש באותו רגע.
עדיף לקנות בארה"ב אבל:
- מרגע השקה, לוקח כמה שבועות עד שמוציאים "לא נעול"- בשבועות הראשונים מוכרים רק דרך ספקיות הסלולאר.
- לא שווה לפתוח נעילה לבד - עולה רק 25-50 דולר אבל (בד"כ) עם עידכון התוכנה הראשון, הנעילה חוזרת.
- אין שירות בישראל, לטלפון שלא נקנה בישראל - במילה אחת - נבלות. צריך לשלוח לכאן (לארה"ב).
- לא משנה איפה תקנה, זה עדיין יהיה רק.. אפל.
בכל מקרה, השירות מ-צ-ו-י-ן. אין הגדרה אחרת - יש תקלה, מגיעים לחנות (ליד הבית), בודקים שאף אחד לא פתח בורג ומיד נותנים לך חדש מהקופסה - 5 דקות.
לעו-מת זאת.
נקסוס 5, שעולה על כל אייפון בכמה דרגות, עולה (פה) $350 (ל-16GB) או $400 (32)ץ
בפסח הבאנו לאמא של SHIMBO נקסוס 5, מתנה ליומולדת, במקום הנוקיה הישן שלה (צדפה!!) - הבחורה מתנגדת לטכנולוגיה באופן אובססיבי ובנשך שנים התנגדה להחליף את הטלפון.
אחרי תקופה קצרה של "דווקא" (לא צריכה את זה ולא מתכוונת להשתמש) הגברת "גילתה, את האור - תוך יום השתלטה על האנדרואיד ואפילו התחילה לבלבל את המוח עם וואטס-אפ (אני חסמתי אותה..).
למה אני מספר את זה - להראות שגם האנדרואיד הוא אינטואיטיבי וקל להבנה גם למי שלא מבין כלום, בניגוד לכל מיני סיפורי מעשיות של "מבינים"...
מתעלק על האשכול
אני יכול לקנות טלפון ברומניה,
יש לי שתי שאלות:
1. נקסוס 5 או גלקסי 5?
2. איך עושים את זה? איך קונים נקסוס? מה השלבים? הבנתי שאי אפשר לקנות מהארץ?
בקיצור,
אשמח להסבר מפורט...
תודה
סביון
לדעתי.
כל היתרון של הנקסוס, הוא המחיר הזול שלו.
הספציפקציות שלו הן ברמה הגבוהה ביותר, במחיר הנמוך ביותר.
כשקונים אותו בחנות "רגילה" או דרך חב' הסלולאר, המחיר דומה מאוד ליתר המכשירים ברמה שלו ואז, למעשה, נעלם היתרון שלו.
לכן, הייתי אומר לקנות אותו רק דרך חנות הגוגל - צריך לבדוק אם זמין ברומניה. פשוט מאוד. צריך להכנס לגוגל, דרך I.P. רומני, יענו מישהו ברומניה, ולבדוק (ב-DEVICES) אם הנקסוס מופיע ברשימה.
הגלקסי 5 יקר מאוד.. ובלי תמורה (שוב, לדעתי) ממשית על הגלקסי 4, שעכשיו יש להשיג בזול (מחיר דומה לנקסוס).
הייתי ממליץ לשים לב, במיוחד בחו"ל, לספציפקציות של הגלקסי 4 - לפני מספר חודשים החלו למכור גלקסי 4 עם מעבד טוב/חזק יותר מזה הנמכר (בד"כ) בארץ. למעשה, עם המעבד הזה (SNAPDRAGON 800. במקור הגיע/מגיע עם 600), הגלקסי 4 מיישר קו עם הנקסוס 5 ויתר מכשיר הדגל (של עד לפני חודשיים שלושה) ומהווה קנייה מצויינת.
בפסח הבאתי כזה לבן של חבר והמכשיר פשוט טס!
רכישת טלפון סלולרי בגרמניה
אדיוט פרוף או לא לי ולאשתך אותו טעם...
מעדיפים אייפון ונוסעים בג׳יפ.
אבל עזוב שטויות לא תשכנע אותי לעבור לאנדרואיד כי כמוך גם אני מושקע ( בצוכנות ניווט).
בקיצור, כמה עולה אייפון חדש פתוח בארה״ב?
סביון- בדוק היטב מחיר מארופה.
אמנם סיכוי קלוש שידפקו עירקי במחיר אבל בכ״ז... הם רומנים
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אולי יעזור למישהו - בדיקת מצאי נקסוס בחנות גוגל במקומות שונים בעולם (ללא רומניה) - http://www.n4checker.com/
ארז גור
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אדיוט פרוף או לא לי ולאשתך אותו טעם...
מעדיפים אייפון ונוסעים בג׳יפ.
אבל עזוב שטויות לא תשכנע אותי לעבור לאנדרואיד כי כמוך גם אני מושקע ( בצוכנות ניווט).
בקיצור, כמה עולה אייפון חדש פתוח בארה״ב?
סביון- בדוק היטב מחיר מארופה.
אמנם סיכוי קלוש שידפקו עירקי במחיר אבל בכ״ז... הם רומנים
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
כמו שכבר הזכרתי/התנצלתי לא פעם - אישתי קיבלה את הזבל הזה מהעבודה. בחינם!
חינם, זה הטלפון הכי הטוב והכי המשוכלל שיש. על זה אין ויכוח בכלל.
בגלל זה, כמו בעלי המאזדות 3 מהעבודה, היא לא כ"כ שומרת עליו - יש לי שניים כאלה (אייפון 5) זרוקים במגירה, עם מסך שבור.
לפני 1/2 שנה החלפתי מסך באחד - עלה $70 ועשר דקות עבודה. עובד מעולה.
אתמול הזמנתי מסך לשני - $35... לך תבין.
חוץ מזה, לגמדה הבינונית יש אייפון 4S (גם מהעבודה, לפני השידרוג ל-5). עכשיו היתה לה בת מיצווה והיא רוצה רק... נקסוס 5, כמו לגמד!
לעניין.
אלה המחירים של אייפון 5s פתוח.
על זה צריך להוסיף מס (7%).
קובץ מצורף 87111
ואלה המחירים של אייפון 5c פתוח (המס, כנ"ל):
קובץ מצורף 87112
ה-5c, הוא למעשה אייפון 5 במעטפת פלסטיק (יש חמישה צבעים).
יש גם 4s אבל ממש לא שווה להתעסק.
כמו שניתן לראות, מחירים הזוייים, ביחס למה שאתה מקבל..
המחירים הגבוהים מסבירים למה מישהו נוגע באנדרואיד.
אם המחירים היו זהים אתה היית כנראה בין הבודדים עם אנדרואיד.
בכל אופן תודה מעומק הלב על העזרה.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
שטויות.
יש לי בבית 4 דורות ושישה דגמי מכשירים, לפי סדר הופעה בשוק:
- LG אופטימוס 2.
- גלקסי S2.
- אייפון 4S.
- אייפון 5.
- נקסוס 5.
- גלקסי נוט 3.
בנוסף, בזכות עזרה לחברים ומשפחה, יצא לי לבדוק ולהשוות (כל טלפון עובר איתחול ובדיקה, לפני שנשלח - חלק מהשרות:)) גם נקסוס 4, גלקסי 3 וגלקסי 4.
למעט האופטימוס (שאין לו עידכון כבר 3 שנים- אנדרואיד 2), כולם יותר מהירים מהאייפונים, מסך גדול ונוח יותר ולנקסוס ולנוט 3 המסך טוב יותר... ברמות.
אה, כן.
היה גם, ממש לא מזמן, גם איזה HTC ONE אחד - טלפון מדהים.
בקיצור, כולם יותר טובים מהאייפונים.
נראה לי שאפל פשוט ממחזרים לקוחות "שבויים".
אין הרבה לקוחות "חדשים" אלא בעלי אייפון שמשדרגים לחדש יותר...
מה שכן - שירות!!
לא מתעסקים בכלל עם תיקון מכשיר - אתה בא משאיר את המקולקל/שבור(אם יש ביטוח) ולוקח חדש. נקודה.
זה אמנם מגולם במחיר (בגדול) אבל חוסך כאב ראש.
נשבר לי טאבלט סמסונג ונקסוס - שולחים לאיזה מרכז שירות בטקסס (יומיים משלוח) ואז מחכים להערכת מחיר ואז מאשרים ואז מתקנים ואז שולחים חזרה - שבועיים תהליך... מאוד מעצבן.
- - - Updated - - -
ואם אתה צריך משהו, רק תגיד..
פה בישראל השרות של אפל נראה כמו השרות אצלכם לקוראנים.
אתה מפקיד, מקבל איזה מכשיר זמני ( לא סמארקפון) ואת שלך אחרי שבוע שבועיים כשהוא חוזר מאירלנד או השד יודע.
שברתי לפני שנתים את השקע טעינה ובגלל השירות המופלא הזה הלכתי לתקן במעבדה פרטית...
מאז החלפתי פעמיים סוללה במאה שקל כולל עבודה.
כמה זה עולה בנקסוס?
ומה בכלל עלות התיקונים באנדרואיד לעומת אייפון?
וממתי מסך גדול זה פונקציה נחשקת?
שנים אני משלם הרבה יותר על מזעור.
מסך גדול טוב למי שמשחק עם הטלפון ולאו דווקא עובד.
ראה בעצמך אצלך בבית -
מי שעובד יש לו אייפון.
כל השאר עם אנדרואיד 😜
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
קודם כל, מסך גדול זה יותר נחמד ממשקפיים.
שנית כל, מי שעובד, בכלל לא משנה לו איזה טלפון יש לו..
שלישית כל, למה להחליף כמה סוללות? כל פעם 100 ש"ח? אם אין אחריות, מחליפים לבד - שלוש דקות עבודה ובכלל, $30 ויש לך קייס, כולל סוללה חיצונית. מחזיק יום שלם + בקלות (כולל המון קנדי קראש..) וגם מגן על הטלפון..
רביעית כל, דווקא למי שצריך את הטלפון לעבודה (מיילים ואופיס וכו'), מסך גדול עדיף - שלא לדבר על האפשרות לעבות על כמה תוכניות/תוכנות/אפליקציות במקביל... ומהר...
תיקונים לנקסוס - יקר מאוד. כמו אייפון.
החלפתי מסך, שהגמד שבר שבועיים אחרי הקנייה - $160.
החלפת מסך אייפון (מקורי בחנות) $145 +מס.
סוללה בנקסוס... חדש יחסית. לא נדרש להחליף - מחזיקה יום (בקושי), כולל פייסבוק ומשחקי רשת כל היום... כל היום... נראה לי סביר בהחלט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הכוכב הכחול
אהבתי!!! דבר כזה אני צריך.
המחירים באיביי למכשיר לא נעול, עם אנדרואיד 4.1 ג'ליבין, בין 1,100 ל-3,000 פלוס לדגם עם שני כרטיסי SIM(?) שנראה לי יקר.
אין לי מושג בדברים האלה. אשמח להסברים/המלצות וכו'.