מלבד הדברים שדרור ציין-ברזלים,ברזלים,ברזלים,ברזלים,שרשראות כבדות ומרעישות,יציקות-יש לי עוד משהו להציע לך,גם מברזלים. משהו שצריך לראות בעיניים ואי אפשר לדבר עליו כאן,משהו שעמד כבר במבחן.
Printable View
מלבד הדברים שדרור ציין-ברזלים,ברזלים,ברזלים,ברזלים,שרשראות כבדות ומרעישות,יציקות-יש לי עוד משהו להציע לך,גם מברזלים. משהו שצריך לראות בעיניים ואי אפשר לדבר עליו כאן,משהו שעמד כבר במבחן.
וואוו!!!
לא תארתי לצמי שמשפט קצרצר שלי, יצית כ"כ הרבה רגשות...:rolleyes:
אצלי לא היו ברזלים... כנראה שפחדו מאחי...:)
וברצינות.
כדי לגנוב משהו שיש עליו או מחובר אליו או הוא מחובר, כבר לא צריך לעשות הרבה רעש.. יש מיכל ספרי מסויים ומכה קטנה עם פטיש פיצפון ו... זהו.
בו נגיד שלא מזיק הרבה ברזלים אבל זה בהחלט מעיק..
אלקטרוניקה, חביבי. אלקטרוניקה.
משהו שיאפשר לסטארטר להיסתובב ואולי גם להניע לאיזה כמה שניות וינתק - שלא יבואו מוכנים לגרירה אלא יחשבו שאוטוטו מניעים ובורחים.. כמה דקות ואתה כבר מודע לסיפור...
טיימר למשאבת הדלק, טיימר להצתה וכו'.
אני לא חושף פה שום דבר סודי אבל צריך למקם את החיבורים ככה, שגם אם יודעים איפה הם (ובנינו, אין הרבה רעיונות ומקומות להחביא), שיהיה קשה להגיע ו/או לג'אמפר...
וגם, כמו שאמרתי, משהו פיזי - לפרק ולקחת הביתה. לא חוט הצתה, שאפשר לפברק ולגנוב. משהו אחר..
ולעניין הרעש של ה-CJ...
אני התקנתי מעקף באגזוז, לפני המשקיט. מעיין צינור Y עם פרפר מופעל באמצעות כבל, מתוך הרכב - עלה גרושים. ממש דולרים בודדים. היום יש כאלה מופעלים חשמלית ואפשר גם לשים מתג מתחת לדוושת הגז, משהו כמו קיק-דאון.
בקיצור, צד אחד היה רגיל, דרך המשקיט וצד שני פתוח לגמרי (בהמשך חיברתי לו צינור שיצא כמו המקורי אבל לצד השני)...
הרעש, כשנותנים גז... תענוג וכם תוספת כוח משמעותית מאוד מסל"ד בינוני ומעלה... תענוג. דבילי אבל כשהמשפחה לא באוטו ואף אחד לא רואה....:rolleyes: בשביל מה יש סופה, תגיד לי...
ברנרד,
ניסית פעם לעשות את זה?
זה פשוט מיתוס.
כגי להקפיא מנעול בריא לדרגת פריכות אתה נכנס לתחום של קריאוגניקה, לא למיכל ספריי.
בשביל להתגבר על אלקטרוניקה אתה צריך בגדול ידע (יש להם..), סכין יפנית חוט חשמל עם תנינים ומברג=ציוד קל שאפשר לשים בכיס.
כמה פורצים מזדמנים אתה מכיר שמסתובבים עם דיסק 6״ נייד וקאטר באורך מטר? קצת בולט ברחוב.
הרעיון הוא לגרום להם ללכת לחפש רכב אחר שדורש פחות התאמצות.
השילוב היעיל הוא ניתוק אלקטרוניקה מאולתר שלא מתאים לשטנצ המוכר לכולם++ ברזלים גדולים וכבדים.
מסורבל, לוקח עוד 3 דקות בבוקר, ויעיל מאז ימי הביניים וגם היום.
דורון.
תאמין לי, יש לי קצת נסיון בנושא "מי הולך עם מה, ברחוב" - זה יפתיע אותך.. וזה כולל דיסקים נטענים ומספריים וג'קים הידראולים ומה לא..
יפתיע אותך אולי יותר, שלא המנעול הוא נקודת התורפה אלא מה שמסביב למנעול (שרשראות, פלאחים וכו') ואלה נכנעים מהר מאוד ל"ספריי"...מהר מאוד ובשקט ובלי להיות כימאי דגול. שניים שלושה מייכלים ו-6-8ממ' ברזל נשברים כמו חפיסת שוקולד.. בשקט..
וזה לא רק 3 דקות בבוקר - זה גם 6 דקות (לשים ולהסיר) בחניון/קניון ובעבודה ובגן של הגמדים ו... אין לזה סוף ובסוף מוותרים קצת ו... מתפללים.
כמו שאמרתי - אני אכן בעד "... ניתוק אלקטרוניקה מאולתר שלא מתאים לשטנצ המוכר לכולם++ ברזלים גדולים וכבדים", למי שיש זמן וכוח לזה...
חברים תודה. הבנתי והפנמתי ויישמתי את נושא נחשקות האוטו. אין צורך להרחיב יותר על כך בשרשור הזה...
כולם קוראים ג'יפולוג. בדוק.
בברכה, אסף
מעצבן, אבל מתרגלים להכל. זה בדיוק חצי דקה לנעול.
ואח"כ לשטוף ידיים...
וואלה ברנרד.. לא יודע מה להגיד לך..
שרשרת מחוסמת עבה ומתכת של סנדל לא נכנעו לקומבינה הזו.
והמטרה היא לא לנצח מישהו נחוש באבי-אביו, כי אחד כזה עם סבלנות ימצא את הרגע שבוא לא נעלת.
הכוונה היא לגרום להם לבצע עלות תועלת וללכת למקום אחר.
אני יודע על יותר ממקרה אחד שזה היה שובר השוויון, כשאחד מהם היה ברכב שלי.
מה אתם אומרים על "הזעקה האחרונה" שממגנת RZR למיניהם. הם טוענים ל95 אחוז הצלחה!
מישהו התנסה בזה?
בפורומים של אופנועים שיוצא לי להסתובב בהם, הם מקבלים הרבה פידבקים חיובים - השבת רכבים, מעקבים עד התערבות המשטרה, התרעות בזמן.
אופנוע אתה מכניס לתוך וואן ונעלם, הם הצליחו בכמה מקרים להשיב אותו / לסכל את המהלך.
לא יודע סטטיסטיקות כמו זו שאתה הצגת.
הגיעו ידיות ושעון דלק.
האוטו נפתח מבפנים.
קובץ מצורף 86091
קובץ מצורף 86092
אני כבר לא צריך להיות מנומס ולרוץ לפתוח לה את הדלת מבחוץ...
נשאר להחליף צלינדרים בדלתות.
מישהו יודע איך מוצאים את המנעולים הישנים?
כדי להוציא את הצילינדר אתה צריך לשחרר מהלשונית שלו את השטנגה הקטנה (סיבוב הצידה של נועל מפלסטיק), ולחלוץ את הפחית שיושבת בצמוד לפנים הדופן (פחית קפיצית בצורת ח' שעוברת בחריץ על הצילינדר ומרתקת אותו אל הדופן). אני לא יודע למה היית צריך להחליף צילינדרים, אבל אם תצטרך, התאמת המפתח בין 2 הדלתות והסוייץ' זו משימה פשוטה יחסית.
קובי
קובי תודה.
מנעול דלת ימין שבור ולא מזיז את הזה שמחובר לשטנגה. לא ידעתי על ההתאמה הקלה בין מפתחות הדלתות והסוויצ'. זה מעניין, כי חשבתי להחליף את שני המנעולים כדי להשתמש במפתח אחד לדלתות. איפה עושים?
בברכה, אסף
כל מנעולן יוכל לעשות. אבל תלמד את המבנה של הצילינדר ותראה שיש "עלים" שזזים בהתאם לשיני המפתח. אותם אפשר להעביר או לסדר מחדש.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אחרי 3 ימים בשבילי הנגב, התארכה רשימת המטלות. בסה"כ האוטו כיפי, מגיב טוב בכביש ובשבילים. התיישבנו קצת ביציאה מנחל נקרות, אבל צמיגים טובים במקום המצחיקים שיש כרגע יפתרו את הבעיה הזו וגם יתרמו קצת למרווח הדנה 60.
צריכים להוריד את כל המנשאים האלה מהפגוש האחורי ואת וו הגרירה, סרח העודף מזעזע את האוטו בחבטה בכל ירידה. ניתוק מוט מייצב קדמי בשטח הביא לשיפור משמעותי בהתנהגות, צריך לייצר מתנתקים מהירים. אוורור החלק האחורי: ראיתי באחד השרשורים כאן את הסופה של אופיר (?), עם חלונות הזזה. אם מישהו מכיר זגג שמתעסק עם זה, אשמח. ונושא אחרון לעכשיו:
המזגן הזה:
קובץ מצורף 86518
זהו המזגן ה"מקורי"?
בנסיון לצנן קצת את הילדים ביום שישי האחרון הפעלתי אותו, לאחר 10 דקות פסק לעבוד לחלוטין (היחידה הפנימית לא עבדה). עדין לא מצאתי את הנתיך. לפני שאני חופר לשווא- קשור לריליי שבקופסת הריליים, או שיש עוד נתיך חבוי?
אסף
אסף קודם כל מברוק על הגיפ ושנית יש לי את האישור של תער לגלגל 31 אז לכל מי שצריך אשמח לעזור 0506961231 מוטי . חג שמח לכולם
אפרופו מזגן, אם זה לא הנתיך, ייתכן והצטבר לכלוך במפוח ותקע אותו.
במידת הצורך ניתן להחליף מפוח (רצוי מקורי או חלופי של SPAL) עם פתח ריבועי.
כל יחידת המיזוג יורדת מהלוח המחוונים בפתיחת 4 ברגים ויש תומך זויתי למנוע בקיר האש ללא ברגים.
מוצע לראות הוראות התקנה באינטרנט עם צילומים - פשוט וקל.
לגבי קרור תא נוסעים - ניתן להתקין יח' פנימית (פורמולה או דומה) בתקרה בין שני המושבים האחוריים סמוך לדלת אחורית וזה מקפיא את הרכב ומייתר שימוש בחלונות נפתחים.
לגבי התקנת מזגן אחורי, מציע שתתיעץ עם מקצוען אמיתי וג'יפאי ותיק - עמוס מזגנים שעשה כאלה פרויקטים.(טלפון: 03-5798265)
- - - Updated - - -
האם מישהו מחזיק אישור תע"ר לצמיגים 33 ?
אכן נתיך.
הוחלף ועובד. כרגע, אני עדיין לא מחפש למה הוא ניתך.
ניסיון מס' 1 לפרק את הקודנית, מצאתי את זה:
קובץ מצורף 86761
מתחת הדשבורד.
מישהו יודע מה זה? לא כתוב כלום...
אסף
זו יחידת השהיית המגבים.
בלעכדיה יהיו רק מהירות גבוהה ונמוכה, אך לא השהיות.
תודה!
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk