זה שבתמונות שלך הוא בכלל 4X2. אם הוא באמת "בנוי טוב" אז בשביל לנסוע מהר בשבילים. מין פרה-ראנר לבאחה וכו'.
Printable View
זה שבתמונות שלך הוא בכלל 4X2. אם הוא באמת "בנוי טוב" אז בשביל לנסוע מהר בשבילים. מין פרה-ראנר לבאחה וכו'.
אכן, מה שרבים לא מבינים שגם עם הנעה אחורית, פרונט קליל ומתלים טובים אתה נוסע הרבה מעבר לשבילים, אני חדש פה, עדיין לא יודע איפה בדיוק לפתוח שרשור לגביי הצעצועים שלנו, שנבנו עצמאית, (מצטער פותח השרשור על הסטת הנושא לרגע, תתחדש) .
מצטער. פיספסתי את השאלה - יש בעיות בהגדרות של השירשורים במעקב. מדי פעם הם מעבירים את עצמם ל-"ללא הודעה" על פוסט חדש בשירשור.
בכל מקרה - האקספלורר שלי היה 2006.
נקנה חדש מהחברה ושירת אותנו 6 שנים (למרות שהייתי יכול להחליף אחרי 3 שנים, כאמור) בנאמנות, ללא כל תקלה (למעט הכיסא ו.. זהו בערך) - אחלה אוטו.
מה זה לא יודע - נכנסים לדף הראשון בקבוצה ולוחצים על "פרסום נושא חדש".
יאללה. תתחיל להעלות פוסטים והרבה תמונות...
לעניין הצעצוע שלך.
זה הדור הקודם-קודם (יענו שני דורות אחורה) של האקספלורר - יענו רכב שונה לגמרי מזה שדיברנו עליו פה.
2X4 זה אחלה למי שנוסע על "שטוח"/שבילים או בירידות (כמו בסירטון שבועז עזר לי למצוא) - טרופי-טראק.
ברגע שאתה מתחיל עליות/עבירויות/טכני 2X4 לא יקח אותך רחוק (אלא אם אתה איזה טומקאר ודומיו)...
גם אני בעליו המרוצה של אקספלורר 2010 V6. לא רוביקון ולא לנדקרוזר, אבל גם ללא הגבהה וללא מיגון מאפשר טיולים יפים מאד, ועולה בנחת גם במקומות שפאג'רו מתקשה....https://www.youtube.com/watch?v=oc4VGfegftE
הכי חשוב שאתה נהנה