אבל אם צריך להיות במרחק כמה מטרים מוויפי, זה אומר שבדירה נורמלית אין מקום
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
אבל אם צריך להיות במרחק כמה מטרים מוויפי, זה אומר שבדירה נורמלית אין מקום
אסף.
אתה מנסה לחבר דברים שלא מתחברים..
מים לא מתעכרים בגלל קרינת מיקרוגל, אם יש ג׳יפה ביוגנית במים, היא יכולה להתבשל וליצור עכירות.
ומניסיון רב של חימום מים מהברז(לא מים מסוננים או מטוהרים), לא נתקלתי בעכירות.
בקומקום חשמלי מצוי יש יותר התמצקות מאשר במיקרו.
השניצל, העין והמוח שלך בנויים מחלבון, שמגיב רע לחימום, ולא משנה מה המקור.
זה לא שונה מהתגובה של החלבונים האלו לבישול.
ואם הצלחת להכניס את הראש/עין למיקרו, ולהפעיל אותו, הקרינה של המיקרו היא כנראה הצרה הפחותה בחייך.
נכון.
ואם נמשיך עם הגישה המחמירה של אמיר הראוטר, הממיר, המטבח, הדוד, הטלוויזיה וארון החשמל יהיו בחוץ, במבנה נפרד, ביחד עם השירותים של פעם...
במחשבה שנייה, יותר פשוט לגור בחוץ ורק כשממש צריך (כמו לחטוף משהו מהמקרר או לשלוח מייל או לראות מה קורא בג'יפולוג) נלבש חליפה נגד קרינה וניכנס הביתה, לשנייה או שתיים...
ועוד לא דיברנו על מה שמצטבר באוכל שלנו...
מדכא, איפה האקדח ההוא...
מצטער שאני מחזיר את הדיון מעט אחורה, פשוט הייתי חייב לתת קישור לגרף שמתאר את המחקר על הקשר שבין העלמות הפיראטים להתחממות הגלובלית .
http://en.wikipedia.org/wiki/File:PiratesVsTemp(en).svg
דיכאון :(
וחבל שאף אחד עדיין לא דיבר על זה, אז הנה אני מוסיף קצת שמן...
חבר שלי הוא סגן מנהל מחלקת CT (לא TC) בבית חולים מאוד גדול... אם הייתם יודעים כמה קרינה דוחפים בכל צילום רנטגן פשוט ובשיקוף ריאות... ו-CT זה, בערך פי 1000 יותר...
אני רק חושב על כל הצילומים ו-CT שחטפתי כילד ובצבא ואחרי....
לדחוף את הראש למיקרו ולהפעיל... קטן עלי... שלא לדבר על לעשות חיים על מכונת כביסה עובדת... יאללה. חיים רק פעם אחת...
ואל תשכח את המחקר שמוכיח שלחם הוא מסוכן
http://www.math.sc.edu/~seeluang/bread.html
אסף.
והיה גם חלב. אני זוכר בוודאות!
ומישהו הזכיר מכונית חשמלית וקרינה אלקטרומגנטית, שמבשלת את המושב האחורי... גם בהייברידים...?
טוב, חלב זה באמת לא בריא.
אסף.
אז אני רוצה להגיד לך, שלשתות קפוצ'ינו בלי חלב, זה עוד יותר לא בריא!!!
ושוקו...
ואפרופו חלב.
אולי זה ישן וכולם מכירים, אני קיבלתי את זה אתמול..
מדענית צעירה מגיעה לרפת במושב, לחקור על הסיבות למחלת "הפרה המשוגעת".
הרפתן, לא חשוב מאיזו עדה, מסביר לה: "את יודעת שאת הפרה חולבים פעמיים ביום אבל שור מרביע אותה רק פעם בשנה?"
המדענית עונה: "אני יודעת אבל מה זה שייך לעניין?"
המושבניק מתפלא: "אם היו משחקים לך בשדיים פעמיים ביום אבל מזיינים אותך רק פעם בשנה, לא היית משתגעת?"..
אז, לכל הפחות, נשתה את החלב, שהפרה ממש סובלת כדי לתת לנו...
אישית, אני שונא פרות. אז אני לא שותה חלב שעבורו משאירים אותן בחיים, אבל כן אוכל בשר שעבורו שוחטים אותן....
אז תזכירו לי, על מה היה הדיון...??!
אסף.
על מה טוב בחיים ועל מה צריך לוותר, כדי שישאר טוב... כל זמן שחיים...
- - - Updated - - -
אה, לא זה.
על האם כדי לוותר על הבריאות, לטובת ה"שו-שו" או להלשין ולפרסם תמונות של ה"שו-שו-איסטים"..
- - - Updated - - -
או שזה היה משהו אחר...
הדיון הפך למעניין אז אני לא רוצה לדכא את היצירתיות של אף אחד אבל...
נשאלה שאלה מדוייקת שהתשובה שלה היא בינארית: ״כן ניסוי סלולרי״, ״לא ניסוי סלולרי״. המהדרין יוסיפו לפניכן: ״מנסיון״, ״מהיכרות״, ״מבדיקה״ או ״מעיסוק בנושא״.
הרעיון, אם אכן מדובר בקשר לחברה סלולרית, נפתח בפני צוהר של אפשרויות להתמודד עם הנושא. החל מהמשרד לאיכות הסביבה וכלה בהפעלת קשרים אישיים / פוליטיים במקומות הנכונים.
במידה ומדובר ב״משהו אחר״, יריעת האפשרויות שלי להתמודדות צומצמה. לא לגמרי אבל צומצמה.
עד כה...
פורסמו בשרשור הנ״ל תגובות עם מחקרים, דעות, ביקורת ושאר מיני ירקות שקשורות כמובן לאיך אנחנו מבשלים את שק האשכים שלנו בנהיגה על בולדרים בגודל של קומביין - רק לוודא, אין מחקר שמראה שלסלעי בזלת יש קרינה או שפודרה מהנגב מסרטנת??? (בצחוק כמובן).
אז יאללה חזרה לשרשור.
אסף, למי איכפת מה היתה השאלה? כאן זה ג׳יפולוג, מגיבים על הכל, מנסיון, מיידע, או מהיכרות עם הבת של השכנה ששמעה את ההוא באוטובוס מדבר בסלולרי עם הדוד שמכיר את הגנן :-)
האמת.... שבכל נושא אחר היינו חותכים מזמן את הקשקשת, אבל בגלל שמצד אחד זה נהיה מעניין ומצד שני גם השאלה שלך לא לוותה ביותר מדי מידע שיוכל לעזור, זה המשיך להתגלגל..
אסף.
על חלק מהרכבים יש מדבקה של חברה בשם אלביט, לא יודע מה החברה הזו מיצרת...
תקרא שוב ותגיד איפה כתבתי שמים הופכים לעכורים. אמרתי נוזל העין, וכן, יש בו חלבון. וכן, קרינה גורמת להתפתחות
מוגברת של קטרקט. כל מי שנחשף לקרינת מכ"מ בעוצמה גבוהה בצבא עובר בדיקת עיניים עמוקה על ידי רופא עיניים לדוגמא.
זו השפעה שאנחנו רואים, מה קורה לתאים פנימיים יותר, זה כבר העתיד יגיד.
על חלק מהרכבים יש מדבקה של חברה בשם אלביט, לא יודע מה החברה הזו מיצרת...