:cool:
וואלה, אצלך בכרטיס רשום איזור המרכז. כנראה שלא קישרתי כשדיווחו בחדשות על ברנרד שגר בארה"ב שהכוונה אליך.
בכל מקרה כוונתי הייתה כנה, אין צורך להודות.
Printable View
כן. הכוונה היתה אלי:rolleyes:
יש לנו במשפחה עסק שמתקין ונותן שירות למעליות, יש לנו למעלה מ20 שנים כלים של בוש ומקיטה, וכולם עובדים ללא שום בעיות.
מה שכן אני ממליץ לגבי המברגות,מקדחות נטענות, לאחרונה יש מנועים חדשים עם טכנולגיה שנקאת brushless, פחות חיכוך במנוע בזמן עבודה, יותר נצילות של סוללה, ויותר כוח.
לאחרונה קנינו כמה סטים של hitachi, ולהגיד לכם את האמת הופתעתי, ההיתי בטוח שמדובר ביצרן מדבקה שייתפרק, אבל אחרי כמה שעות עבודה, הופתעתי לגמרי, הרבה יותר חזקות מהבוש והמקיטה, וגם מבחינת מחיר, יצא לנו מחיר ממש טוב לכול יחידה, הבוש והמקיטה יותר יקרות.
פשוט כלי מעולה, חזק, נוח, סוללה מחזיקה דיי הרבה זמן גם בעבודה מאומצת, אבל בכללי אני ממליץ למי שעובד הרבה לרכוש סוללה נוספת ולהשאיר אחת במטען ואחת בכלי בזמן העבודה, איך שנגמר מחליפים בינהם, המטען "המהיר" טוען לכם תוך שעה אחת, וזה בערך מספיק זמן עד שתגמרו את הסוללה הנוכחית.
http://www.hitachi-powertools.com.au...=422&CatID=111 מדובר על הסט הזה
לאחר גוגל, על היצרן, גילתי כי מדובר ביצרן מכובד, ששולט בשוק היפני, (כן אפילו יותר מהמקיטה המהוללת), ובגדול, נראה שמדובר ביצרן שפשוט הוזנח, לעומת הקמפיינים הפרסומים שעושים לדיקו לבוש.
ובכללי מי שרוצה ללמוד קצת יותר על היצרנים השונים, מצאתי אתר אוסטרלי (החברה שם מבינים את הראש ההישראלי)
http://www.toolcobber.com.au/manufac...manufacturers/
ישנה חברה חדשה בארץ נקראת WORX, חבר שמתקין דקים לפרנסתו אומר שהאימפקט שלהם 12V לא רואה שום מקיטה שהיתה לו\יש לו ונשארת בארגז.
המחירים שלהם בארץ לא זולים במיוחד, אבל אם יש לך אפשרות להתנייד אם שנאי 110 ניתן להזמין אותה מארה"ב בגרושים , הציוד שלהם נקרא שם ROCKWELL.
מנסיון אישי איתם , מסור רטט מולטיטול שלהם הוזמן דרך איביי , עלה 350 ש"ח (רבע מחיר מבארץ) הגיע עם 2 סוללות ליתיום ומבצע את העבודה בנאמנות.
כבר הזכרתי את זה.
כתבתי במקום אחר, באתר, ששלחתי כבר 3 מקדחות/אימפקט לחברים - מאוד מרוצים.
אבל צריך להבדיל בין ה-12V ל-18V שלהם. ה-12V חביבות אבל לא בנות השוואה לשום 18V, לא שלהם בעצמם ובטח לא של מקיטה (שיכולתי לבדוק ולהשוות בעצמי).
יש לי גם את המולטי-טול הרוטט הזה - מצויין. עבד אצלי קשה והרבה שעות (יש לי 5 סוללות ושני מטענים) ברצף - אין מילים.
השירות מצויין, פה בארה"ב.
מצד שני.
יש לי חבר, בעלמוסך, ששלחתי לו מקדחה/מברגה/אימפאקט 12V והוא טוען, שלמרות שהמכשיר חביב ושימושי, לעבודה במוסך הוא לא בנויי - אין מספיק כוח.
חבר אחר, שעובד עם אותו מכשיר בבית וברכב שלו (גראנד) מרוצה עד הגג.
עכשיו קניתי עוד אחת לגיסי - $80, כולל מטען ושתי סוללות... גרושים.
למי שיכול לקנות בארה"ב - מומלץ.
- - - Updated - - -
פה, בארה"ב, היטאצ'י יקר מאוד ונחשב "מקצועי"...
לא יודע למה חשבת שזה אמור היה להיות מוצר מדבקה...
הסוללות שלהם הן היקרות ביותר... והם עוד מייצרים סוללות ליצרנים אחרים..
ברנרד, תפסת אותי, לא קראתי את כל ההודעות טרם התגובה ))
בכל מקרה כלים ברמה
בחזרה לנושא.
אני נמצא בויאטנם וישנה אפשרות לקנות את הדגם TD0101 בסביבות 250, כשבארץ המחיר הכי זול שלה 900.
יש למישהו נסיון בקניית כלי עבודה מהמזרח? עד כה נראה מקורי. סביר להניח שהמחיר הנמוך בגלל הקרבה לסין ומצד שני ויאטנם היא מדינה מאוד זולה.
במידה והמוצר אכן מקורי- אשלח אותו בחבילה בנוסף לעוד כמה פיצ'פקעס בגרושים.
יש משהו שאני מפספס מלבד אובדן האחריות?
המלצות מסויימות לדרך משלוח? אני חושב לשלוח דרך הים- לארץ לא אגיע בחודש וחצי הקרובים..
תודה.
המברגה נקנתה במחיר סופי של 270.
ההתלבטות כרגע אם לשלוח לארץ או להשאיר איתי עד שאחזור.
המחיר יוצא 73$ האם זה תופס מבחינת מוצר פטור ממס כמו במשלוחים?
מבחינת מעבר במכס עם מוצר משומש, עדיין יכולה להיות דרישה לתשלום נוסף?
המחיר לא זול כ"כ, במיוחד לנוכח הסיכויי/סיכון שיהיה מזוייף (הקירבה לסין).
בארה"ב ניתן להשיג במחיר דומה(אמנם קומבו של שני מכשירים אבל.. שניים).
באיביי, מוכרים אמריקאיים, ניתן להשיג גם בפחות - חדש באריזה..
בכל מקרה, אני הייתי לוקח איתי (כולל הקבלה) ולא שולח.. לך תדע מה יבלבלו לך את המוח בשיחרור החבילה..
בעולם הקניות תמיד יהיה זול ממה שמצאת..
לעומת הארץ, גם אם לא הכי זול, ההבדל משמעותי.
שאלתי בחנות והאדם נראה דיי אמין. הכלים שהוא מוכר מיוצרים ביפן לדבריו..
המוצר והקופסא נראים זהים לחלוטין למקורי. כמו כן המוצר מגיע עם תעודת אחריות, למרות שמבחינתי היא לא שווה כלום.. אלא אם בהמשך הטיול אחליט להצטרף לחברת בניה אסיאתית.
מעבר לכך, על המוצר ישנה מדבקה של בדיקת מקוריות המוצר. אבל אתר האינטרנט לא עובד כרגע, ניסיתי גם דרך מחשב מהארץ. הבדיקה האחרונה זה לבדוק את טיב החנות והיא כתובה ברשימת החנויות שמשווקות מקיטה בויאטנם. כמובן שבאתר מקיטה..
בכל אופן, אשאר עם המברגה אצלי למשך השהות באסיה, למרות שההמלצות לטיול הן לדרמן בלבד.
ברנרד, תודה. המשך שבוע טוב.
דווקא נשמע טוב, כל הבדיקות שעשית..
אני גם חושב שזו בחירה טובה - יש לי סט מקיטה, שכולל מברגת אימפקט כזו כבר כמה שנים. עובד די קשה (בית, רכב - כולל גלגלים) - מצויין.
מעלה את השרשור...
מה דעתכם על זה?
http://www.shazartech.co.il/%D7%9E%D...A/GDR108VLBOXX
כדאי או לא כדאי?
אסף.
מה השאלה , זה כלי חובבני בהתאם תהיה היכולת שלו 10.8V זה כלי חלש , 2A זה זמן עבודה קצר .
עידו
מישהו מכיר את הכלי הזה?
M18 FUEL™ 3/4" High-Torque Impact Wrench with Friction Ring Kit?
קישור: http://www.milwaukeetool.com/power-t...rdless/2764-22
סירטון המוצר: https://youtu.be/gZCtecwq5tc
כלי של חברת Milwaukee, אני מניח שה חזקים בארה"ב, בארץ רוצים 3300 ש"ח !!!
מיועד לעבודות ברכב, לא מוסך...
מלווקי זה אחד השמות החזקים ביותר פה, בארה"ב.
יקרים ונחשבים הטובים ביותר - יוצאים ראשונים כמעט בכל השוואה..
אני, כשחיפשתי כל מיני כלים וראיתי את ההשואות, חשבתי כבר להחליף את כל הכלים שלי למילווקי.. אבל אני קמצן.
השאלה אם יש שירות בארץ, למי שזה חשוב לו.
ברנרד, מצאתי ב הום דיפו ב 420 דולר, זה לא נחשב יקר? למותג כזה זה לא מקיטה או בוש אבל לעבודה על הרכב הדבר הזה אפילו מסוגל לפתוח את האום של הנאבה של הדיסקברי 2 שזקוק ל 400 ניטון מטר ...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
יקר לאללה...בהגדרה.
אבל אני אומר לך - זה , בכל המבחנים שאני ראיתי (לדגמים ה"חזקים" שלהם - יש להם כמה רמות חוזק/מחיר), הם יצאו החזקים ביותר, יות ממקיטה ומבוש.
ופה, הם נחשבים איכותיים ביותר.. ביותר.
אבל מה זה nut busting torque?
תראה בקישור
http://www.milwaukeetool.com/power-t...rdless/2763-22
טוב, עם קצת חיפוש מצאתי, אבל לא בקור לי אמך כלי שמוגדר 700 ליברות יכול לפתוח ברגים של 1100 ליברות
Nut-busting” torque refers to the tool’s ability to remove a bolt that has been tightened down using methods other than the tool itself. For the “nut-busting” torque, a bolt is tightened with a torque wrench calibrated to 1100 ft-lbs, then removed with the tool being tested. In this case, the 2135TiMAX is able to remove the bolt, so the advertised “nut-busting” torque is 1100 ft-lbs.