תגובה: מבקש עזרה להקמת לול תרנגולות במפעל החדש.
תתרגלו לכלל אחד גדול במדינת ישראל - ''המדינה נגד אזרחיה'' - וכל מה שתעשו אינו חוקי, כולל המעשים החוקיים.
זו בדיוק הסיבה שלאחר עשרות שנים בוגרות כאן אני לא סובל את המדינה ומוסדותיה - אך לצערי אוהב את הארץ בלי סוף.
חבל שלא בתקופתי תקום ממלכת יהודה שלא תהיה מבוססת על דמוקרטיה אלא על שלטון זקנים וחכמים שגילם יהיה לפחות 70 שנה ושמנהיגות העם תהיה עבודתם האחרונה.
והשרשור ההזוי הזה מצביע במדויק לאשר הרהרתי למעלה.
חיים, תפסיק להתבכיין - נראה לי שאתה דווקא עושה פה חיים משוגעים ואם אני "מוסד ממשלתי", לא הייתי רוצה "להתעסק" איתך...
פה אתה משגע את כולם, עם רעיונות הזיים.. אני לא רוצה לחשוב מה קורה כשמישהו באמת מעצבן אותך...
וממלכת יהודה זה כאן ועכשיו, כולל האלה בני ה-70... תראה מה קורה בשטחים ובשס ויהדות התורה וכו' - מי אתה חושב מנהל פה את העניינים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
תתרגלו לכלל אחד גדול במדינת ישראל - ''המדינה נגד אזרחיה'' - וכל מה שתעשו אינו חוקי, כולל המעשים החוקיים.
זו בדיוק הסיבה שלאחר עשרות שנים בוגרות כאן אני לא סובל את המדינה ומוסדותיה - אך לצערי אוהב את הארץ בלי סוף.
חבל שלא בתקופתי תקום ממלכת יהודה שלא תהיה מבוססת על דמוקרטיה אלא על שלטון זקנים וחכמים שגילם יהיה לפחות 70 שנה ושמנהיגות העם תהיה עבודתם האחרונה.
והשרשור ההזוי הזה מצביע במדויק לאשר הרהרתי למעלה.
למרות המיסים הכבדים בארץ ישראל, אם ממלכת יהודה תתבסס על אנשים מיצהר או רבנים שרועים עדר מאמינים עוורים אז עדיף לה לא לקום.
גם הפילוג אינו דבר מחזק וסוף הממלכה ידוע לכולם.
מה שבטוח שלא למדנו כלום מההיסטוריה של עם ישראל.
אגב, אם זכרוני אינו מטעני בעבר ממלכת יהודה היתה העשירה מהשתים וזו שלא רצתה לסבסד את ממלכת ישראל.
כיום המצב קצת הפוך ואת זה אני כותב כתושב שומרון גאה...
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
הפוך הפוך - אבל זמני.
אצלנו כולם עובדים - כולל חרדים. וישראל מזמן היא מדינה שקוטלת את אזרחיה ורואה בכל אחד מהם מטרה למציצת דמו. כבר עכשיו רואים שזה לא יכול להמשך,ובכל זאת נמשך.תראו את הדור הצעיר ותבחנו את עתידו האומלל.
רק תראו מה קורה אצלנו עם החוקים והתקנות המטורפות שכל טמבל בכנסת ובשלטון מחוקקים - איזור תעשיה חדש עם עשרות אלפי מטרים רבועים ואף אחד לא יכול לקבל היתר בניה שלא לדבר על טופס 4. אזור תעשיה שלם ללא חשמל כי מישהו חשב שזה אפשרי וכשהחשמל יגיע אי אפשר יהיה להתחבר אליו מחוסר היתר בניה או טופס 4.
רק שתבינו - לפי התקנות אני צריך במפעל החדש של 34 חניות לרכב ו- 5 חניות למשאיות בתוך שטח המפעל.........כלומר עלי לבנות מגרש חניה ולא מפעל.........או שעלי לרמות את הרגולטורים בהגדרת המפעל.
וזה עוד החלק הקל של הדרישות. שנה שלישית שאנו מנסים לקבל היתר בניה,ניסיון שעלה עד היום מאות אלפי שקלים ומאות שעות ניהול מבוזבזות - ועדיין לא רואים את קצה הדרך.
אז פתאום הקמת מדינה חדשה שאין בה את כל הרוע שבישראל - ניראית משהו קוסם.
חיים בחייך, אני די מחזיק ממך אבל מה שכתבת זה פשוט סוג של תמימות ילדותית.
אתה צריך במפעל חנייה וכל החרטא הזה (ואני מודה שלרוב זה חרטא) כי זאת הקדמה לטוב ולרע. חוץ מזה, המדינה כל כך מושחתת (ורק בגלל זה הייתי מאוד רוצה שיעשו ריסט ויתחילו מחדש אבל אני מספיק מפוקח לדעת שתמיד תהיה שחיתות) שבתכל'ס אתה יכול לעקוף הכול אם תשלם לאנשים המתאימים מספיק כסף.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים זו מדינה שנשלטת על איזה עדר זקנים. להזכירך, זה לא עבד כל כך טוב למדינת היהודים הקודמת שהייתה פה.
ראשית
חיים אני לא מבין אותך בכלל-מה תאכלנה התרנגולות שעוד אין לך?
שנית מה עיניין שמיטה להר סיני?
לול תרנגולות הפך להיות שדשור קיטורים לאומי ולאומני ?בעד ונגד?
אני בכלל חושב שצריך תרנגולות בלאדי ויש יפות כאילו אצל איתי-שבכלל שאני לא מגיע אליו מפני שאני מפחד שהוא יגרש אותי בגלל אהבתי לטליים על הגריל,
שלישית-כמו בכל מקום בו אגדה מתערבבת במציאות,וישן מתגורר עם חדש,
זקנים עם זבי חוטם וכל אילו שבאמצע-גם כאן
את החומר או המידע המקצועי אנו מעריכים ומוכירים
רק יש כמה מאיתנו כולל כותב שורות אילו שאוהבים לטבל ולרדת אחד על השני ולפעמים יוצא משפט עם כמה משמעויות
בחיי,כשאני הייתי כאן חדש נעלבתי פה ושם,עד שלמדתי
ומבועז על תתרגש,הוא שונא אותי בגלל שאני קורא לסופה שלי JEEP ובגלל שהיא ירוקה ולא אינדיאנית
חיים
השגת כבר אפרוחים?ואם כן כמה?והאם יהיה להם כלוב לטיול מדברי על מנת שיאכלו מזרעוני הארץ?
היום התחלנו בבניית הלול ומחר נסיים אותו. הוא כבר ניראה מגניב היות ובניתי אותו על צלע הר מדורגת בצורת חצי קשת וכך קיבלתי קיר וגג ביחד. בשבת רכשתי כלי נירוסטה למים ולמזון סה''כ 3 כלים. אחד למים ,אחד לגרעינים מונבטים ואחד לשאריות מזון מהבית והמפעל.
יש כבר 50 ק''ג גרעיני חיטה שממחר אני מתחיל להנביט אותם ואולי ביום שישי או שבת כבר יתרוצצו בלול חצי תריסר תרנגולות ראשונות.
בניתי 6 ארגזי הטלה מעץ שעשויים משני ארגזי תחמושת כל אחד וריפדתי אותם בניירות גרוסים מהמגרסה המשרדית.
מחר אוסיף ללול מוטות עץ אופקיים וגבוהים כדי שהתרנגולות יוכלו ללון עליהם בלילות.
אני כבר ממתין בחוסר סבלנות לאפרוחים הראשונים שיגיעו בעוד 3 חודשים.
אחח... מחר בבוקר אני בברקן ואין עדיין שקשוקה
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
הודות לאיתי מהפורום שיכנתי היום בלול 14 תרנגולות - בעצם פרגיות יפיפיות. 7 לבנות ו-7 אמריקאיות רוד-איילנד אדום ,דגם 2014.
עכשו להשלמת התמונה אצטרך תרנגול זכר אמריקאי מסוג ברהמה לצורך רבייה במטרה לקבל עופות במשקל 4 ק''ג האחד - שמתאים בדיוק לפויקה שלי. כך אוכל להוביל בשר חי בג'יפ ללא צורך בקירור גם שלושה ימים כשבכל יום חדש יאכל עוף חדש.
מה דעתכם על שיטת הקירור הזו ?
אתה ענק.
כבר מצפה לשרשור ״קופסה להובלת עופות חיים מאלומיניום תעופתי בשילוב עם בירצ׳ ימי, צירים של חיל התובלה היפני ונעילות ox"
ועכשיו ברצינות, תיזהר מהרוד איילנד, הן מנקרות די חזק באיסוף..
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
אז הארגז להובלת עופות כבר נבנה בדיוק לפי המפרט שציינת. בחיי, אני לא צוחק.
עכשו כשהתרנגולות הן התרפיה שלי פעמיים ביום אני פונה לבניית מדגרה. מישהו יכול לתרום עצות או למכור לי משהו שיקדם את הפרויקט ?
לא לזווג אותם אם ברהמה,מניסיון לא טעים ולא מוצלח חפש תרנגול ג׳רסי ענק.
יש לך רוד איילנד או אמריקאיות?יש הבדל. הרוד הרבה יותר מוצלחות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
הודות לאיתי מהפורום שיכנתי היום בלול 14 תרנגולות - בעצם פרגיות יפיפיות. 7 לבנות ו-7 אמריקאיות רוד-איילנד אדום ,דגם 2014.
עכשו להשלמת התמונה אצטרך תרנגול זכר אמריקאי מסוג ברהמה לצורך רבייה במטרה לקבל עופות במשקל 4 ק''ג האחד - שמתאים בדיוק לפויקה שלי. כך אוכל להוביל בשר חי בג'יפ ללא צורך בקירור גם שלושה ימים כשבכל יום חדש יאכל עוף חדש.
מה דעתכם על שיטת הקירור הזו ?
איך לא יצאת מהנדס???
זו בדיוק חשיבה הנדסית לדוגמה!
ע נ ק ! ! !
יש לי 7 רוד איילנד ועוד 4 אמריקאיות פלימוט רוק חוץ מ-7 לבנות שאני עדיין לא יודע את הסוג שלהן. אחד מהרוד איילנד כנראה זכר ואולי אשאיר אותו עבור כולן במקום הברהמה שמאוד קשה למצוא ומאוד יקר.
עודד - אני לא מהנדס רק הנדסאי 45 שנה
http://img.tapatalk.com/d/14/05/01/y6y2e3u4.jpg
רכס יוצא לטיול
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
רכס, אני מאוד מקווה שאתה צוחק.
לגרור שלוש תרנגולות בכלוב, בשטח, כמה ימים, זה התעללות מיותרת לגמרי בבעלי חיים.
אינני צמחוני או קרוב לכך, אני אוכל בשר, והמון. אבל התעללוץ מיותרת בזויה לדעתי.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
והריח התעללות בבני אדם.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
עזוב, הוא לא בנאדם...
חכו שיפגוש את אנונימוס
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
חכו שיפגוש את אנונימוס
http://anonymous.org.il/adopt-hen-project
אתה מזמן לפנות במייל להכוונה מכיפה לאחר הגדרת מטרות