התחדשתי בדיסקו פלוס תמונות
כתוב כשיש סיכוי לאיבוד אחיזה, בלשון עתיד, לא כשהאחיזה אבדה.
אין פרשנות אחרת לצרוף ״likely to be lost", ולשמחתי אני לא נזקק לגוגל לתרגום, למרות שגם הוא מדבר בלשון עתיד.
הדבר הכי גרוע זה לנעול כשהמערכת עובדת/גלגל מחליק.
במקרה הטוב אתה תיתקע, ותבין שהיית צריך לנעול, ובמקרה הרע תנסה לנעול כשהמערכת לא מיושרת ותשבור משהו בדיפ המרכזי או אחת הציריות.
אפילו בסרטון מסבירים את זה.
אבל היי,
זה הרכב שלך, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה..
Slowly..
תגובה: התחדשתי בדיסקו פלוס תמונות
אכן הפנמתי שיש כאלה שיש להם בעיה בהבנת הנשמע באנגלית ובעיה בלוגיקה בסיסית של כיתה ח.
לאותם בעייתיים, אני אסביר את דברי בצורה סדורה .
הטענה המוזרה שאתה נוסע חצי מליון קילומטר באופן שגוי ועובדה שהכל בסדר, משולה לנסיעה ברנגלר עם דנה 35 וצמיגי 35, אפשר לנסוע ככה, זה לא אומר שזה בסדר. גם אותו אשקרופט לא אמר שכל מי שנוסע לא נעול בשטח ללא אחיזה, ישבר לו הדיפרנציאל, הוא אמר שרוב התקלות בדיפרנציאל, נובעות משימוש לא נכון ומזה שלא נועלים אותו בשטח ללא אחיזה - לוגיקה בסיסית...
לגבי מה שהיצרן רושם, אני אחלק את זה לשתיים , קודם כל אני מזכיר לך שזה אותו יצרן שהחליט להוציא דיסקו 2 ללא נעילה אלה רק עם tc, מה שהתגלה כפלופ לא קטן. דבר שני, אין שום הבדל בין מה שהיצרן רושם לבין מה שאשקרופט אמר, הם פשוט רושמים את זה על דרך השלילה, לא לנעול דיפרנציאל אלה אם אתה במקום ללא אחיזה - שזה מילה אחרת לשטח.
לפותח השרשור, אני המלצתי את המלצתי בהסתמך על מה שכותב היצרן בצרוף מה שאומר אשקרופט בצרוף הגיון בריא. עובדה שכל אחד יגיד לך לא לעלות בטסט על מסוע עם רכב בעל הנעה כפולה .
קח מהשרשור מה שנראה לך הגיוני, אני בטח לא מתכוון להכנס להתנצחות הטפשית של כמה קילומטר כבר יש לי על הדיפנדר...
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
איתי .
דבר ראשון אפילו אם אתה לא מסכים וזו זכותך , הורדת את תרבות דיון , . נמיכות דיון זה לכתוב : כן הפנמתי שיש כאלה שיש להם בעיה בהבנת הנשמע באנגלית ובעיה בלוגיקה בסיסית של כיתה ח. לאותם בעייתיים (שפוך קצת צבע צהוב ברקע , ואנחנו באתר השני)
נתחיל בהבנת הנקרא :
שוב , הפנמת לא נכון. הבנת הנקרא שלך בעברית לוקה ובגדול : הדיסקו 2 לא מעניין אותי, ולא כתבתי עליו !!!
אם תקרא את תגובתי הראשונה בשרשור היא הייתה תשובה לגולש בפורום העונה לכינוי "טוריסט" .
הגולש "טוריסט" נוהג בדיפנדר שנת 1994 ולא בדיסקו 2.
קבל. ציטוט של מה שכתבתי :
טוריסט . מצורפת תמונה של מכסה תא הפיוזים של הדיפנדר .
בתירגום פשוט לעברית . אתה משתמש בנעילה המרכזית לפי הוראות היצרן .
השימוש רק בעת אובדן אחיזה .
לרגע לא היית התייחסות לדיסקו 2 . ולא תשובה או תגובה לפותח השרשור . אך ורק לטוריסט .
ההתייחסות אליך הייתה לגבי השיוך שעשית לאשקרופט כאילו הם היצרן והממציא.
דבר שני לגבי השפה האנגלית ,
מספר השנים שחייתי בארץ שהשפה הנקראת והמדוברת בה היא אנגלית היא כפולה +++ מהשנים שאתה רשום בג'יפולוג.
ואתה ??? חיית פעם בחו"ל ודיברת אנגלית ביום יום ?
קרא שוב את מה שכתוב בתמונה ואם לא ילך . קח שרותי תרגום .
דבר שלישי , לגבי לנד רובר .
לגבי והתנצחות עלהקילומטראז' של הדיפנדר . אף אחד לא התנצח איתך, זה רק להמחשה .
מי מתקן לך את הרכב ? אתה? או מכונאי ? אני מתכוון לדברים הגדולים, לא טיפולים או הפיצ'פקס הקטנים .
ממה הידע שלך נרכש ? מהמכונאים שכל אחד אומר משהו אחר ? מדייב ? מההפורומים ? האם פירקת אי פעם סרן לגורמים והרכבת מחדש ?
Gp1
אתה עדיין טועה בתרגום.
גם גוגל ששמת בתור רפרנס אומר אחרת ממך.
Slowly..
לנשום עמוק ולהרגע...
אחרי שנרגעים, נא לקרוא מה שהעלית (GP1) ולנסות לשחזר את ימיך בגולה...
LIKELY TO BE LOST מדבר על עתיד. כך לפי האנגלית שאני מדבר פה, היום בהווה, כל יום... כל היום...
יענו ובמילים אחרות - כשאתה חושב שיש סיכויי טוב שתהיה איבוד אחיזה, תנעל. לא כשהאחיזה כבר אבדה אלא לפני שהאחיזה אובדת. בעתיד.
מכאן ניתן להסיק, שאם אחיזה אובדת ואתה לא נעול, יש סיכויי שייגרם נזק.
איך אני מבין את זה - משום שהוראות היצרן אומרות לנעול לפני איבוד האחיזה.
וכאן בערבית היו אומרים לך קאפיש?
עכשיו,
אולי בחצי מליון הקמ' האחרונים הצלחת לעצור את הנזק, לפני שקרה ולנעול אחרי שהאחיזה כבר אבדה אבל זה בטח לא אומר שזו הדרך הנכונה...
עובדה- המלצות/הוראות היצרן, שאתה מפנה אליהן, אומרות בדיוק ההיפך ממך ודי (בדיוק) דומה למה שמר אשקרופט ממליץ...
ועדיין לא הבנתי מה הקשר בין זה שאתה מתקן לבד ליידע בנהיגה - לאחי היו ידיים שמאליות עד כדי כך, שהיה עומד עם ידיים בכיסים, כשרמי היה מחזק לו בורג של רמקול בדיסקברי - רק שבטעות לא יפריע... ועדיין היה אחד הנהגים הטובים ביותר שהכרתי...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
- לאחי היו ידיים שמאליות עד כדי כך, שהיה עומד עם ידיים בכיסים, כשרמי היה מחזק לו בורג של רמקול בדיסקברי - רק שבטעות לא יפריע...
לא מדוייק.
אני הייתי עד לזה שאחיך פירק חצי דיסקברי בשטח, הוציא את האינטרקולר, את צינורות המים והרדיאטור, תיקן את הנזילה שהיתה ברדיאטור, הרכיב חזרה, ניקז אוויר כשכולם מסביבו רק מביאים לו בירות ועוגיות שהחברה של הבעלים של הדיסקברי אפתה, ואחיך בין עוגיה לעוגייה צועק לאותו בעל דיסקברי "שייבה! שייבה!".
אותו רדיאטור הוחלף בחדש אצל אחד הגורואים, ואת הישן שתוקן על ידי אחיך הגורו המהולל דחף ללקוח אחר בתור רדיאטור מתוקן. ככה על פי השמועות.
הרסת אותי, יואב.
לא הפסקתי לצחוק, כשאני מדמיין...
נו, טוף... ברור לך שנקודת המפתח פה היא הבירות, כן?
אחרי כמה (הרבה) בירות, כשהראייה מטושטשת והידיים רועדות, הוא אכן היה מסוגל להכל...
כן דווקא הפוטנציאל היה..
אפרופו ידיים שמאליות.
לא הרבה יודעים אבל הוא היה מהמיוחדים האלה, עם כישרון להשתמש אותו הדבר הדבר בשתי הידיים - ימין או שמאל.
אולי בגלל זה היה צריך "תרופות טישטוש ומצב רוח"...
1 קבצים מצורפים
אפרופו התחדשתי ....אני מעוניין לקנות 2 כיסאות מתקפלים לחלק האחורי , לדיסקברי 2 , 2004 , ברישיון הרכב רשום 4 + 1 ,
מעדיף כיסאות חדשים , או משומשים במצב מצוין ,
אשמח לקבל הצעות
רב תודות
אלברטו