בחמש הדקות הראשונות שהתחנה הוקמה הצלחתי לצלם 3 תמונות עוד לפני שמישהו הגיע. אחר כך כבר לא היה לי רגע פנוי לצילומים.
אנסה למצוא מישהו שיעלה אותם כאן.
Printable View
בחמש הדקות הראשונות שהתחנה הוקמה הצלחתי לצלם 3 תמונות עוד לפני שמישהו הגיע. אחר כך כבר לא היה לי רגע פנוי לצילומים.
אנסה למצוא מישהו שיעלה אותם כאן.
רכס כל הכבוד!!
עזוב ציליות... כמה זמן החזיקה הצידנית??
ניקיתי את הצידנית, שמתי בה 8 בקבוקי ליטר וחצי קפואים,עליהם שפכתי 30 ליטר של מים מינרליים ,בתוכם שמתי חבילת נענע ועוד 8 לימונים חתוכים לרבעים.
הכל החזיק מעמד עד למחרת עם משקה מאוד עדין של מים משוכללים ומרעננים.
את המים שאבתי בפינג'אן ישר לכוסות חד פעמיות. הצידנית מכילה מעל 250 כוסות של 150 גרם.
זה רעיון מאוד יעיל לעומת בקבוקים קרים. אפשר להשתמש גם במי ברז רגילים בלי בעיה.
רכס אני מאוד מעריך את הנתינה שלך והכל אבל במקרה הזה אתה סתם מפריע ללחימה וחבל.
מספיק פגז טועה אחד וכל זה לא שווה (ובכלל לא ברמה האישית של אם תמות או לא אלא במשמעות המדינית של עוד הרוגים).
והכי גרוע זה שבגללך הרבה אנשים היו צריכים לנטוש את העבודה שלהם כדי לבוא לריב איתך.
איך היתה אמא שלי אומרת ? - זו עוד דיעה מכובדת.
מה אגיד לך ידידי הצעיר - לי כבר קשה לברוח מהחמאס - עוד לא קמתי מהכורסה בכל האזעקות שהיו לי, ולא ניראה לי שאקום בעתיד.
אבל זאת בדיוק הנקודה. אתה לא רואה מעבר לחוטם של עצמך. הבעיה היא לא אם אתה תיפגע או לא. הבעיה היא הקשיים שאתה מערים על המערכת.
אם החליט מי שהחליט שאזרחים לא צריכים להיות שם, בטח ובטח לא ליצור התקהלויות באזורים לא מוגנים אני חושב שצריך לכבד את זה. ואפילו כדי שאיזה קצין ילך לתפוס כמה שעות שינה במקום להשגיח עליך.
זה לא איזה ויכוח חסר חשיבות (פרופורציונלית כמובן אל תידלקו לי כאן) כמו למה הרשט"ג סוגרת אזורים ואם נכון לעקוף את השער.
https://www.youtube.com/watch?v=A2wccbY4s7o
אתה משהו אתה....
:)
כולם יודעים מזה שנים שאני מת על צדיקים . חבל שלא נולדתי כזה.