נגעת בנקודה ולא ניתחת אותה נכון.
ניכווית כי אחרים כמוך, לא סיפרו כיצד נכוו.
תמשיכו כך וזה ימשיך לקרות גם לאחרים...
Printable View
נגעת בנקודה ולא ניתחת אותה נכון.
ניכווית כי אחרים כמוך, לא סיפרו כיצד נכוו.
תמשיכו כך וזה ימשיך לקרות גם לאחרים...
לילה טוב
כולכם צודקים מצד אחד למען אנשי הפורום צריך להגיד את השם של בעל המקצוע
ומצד שני זה לא נכון לפגוע באדם עם פירסום שלילי גם כאשר נהג הצורה לא הולמת
אבל השיקול דעת שלי לא נותן לי לעשות פירסום שלילי מצטער אבל ככה אני חושב
אז נכון יגידו חלק מהקוראים למה רשמתי את המקרה
אז רשמתי בשביל לשתף וכמובן לקבל עצות מועילות מבעלי ניסיון
לילה טוב
דודי צודק. אל תפרסם פרטים בשלב זה.
בטח ובטח כשהעניין עוד לא הסתיים מבחינתך אותה עדיין ללא פתרון ולא יודע בעצם מה מקור הבעיה. קוראים לזה אחריות כפי שרבין ציין.
בניגוד לתקלות אחרות זו תקלה שעשויה להיות מאד מורכבת (לא חובה) וייתכן שמבחינת הספר הבן אדם עשה מה שצריך אבל לא חשב (או לא מסוגל לחשוב) מחוץ לקופסא - ועל בינוניות לא תולים בן אדם בכיכר העיר.
על נבזות כשיטה ועוד איך תולים. אבל נשמע שעוד מוקדם להסיק פה.
המלצה: אם אתה צריך חוות דעת נוספת מאיש ישר עם שנות אור של נסיון בגירים אוטומטיים, מוטי מגיר און בתל אביב: 03-5625035
ממש לא נהנה להתערב בנושאים האלה
אבל חייב להגיד שאני עם אברהמי
" לא רוצה לספר" ., לא רוצה לפגוע בכיס" זה חלק מהבעיה
יש פה מקרה חד וחלק, "בעל מקצוע" שאינו עושה את עבודתו נאמנה, ואפשר להתפלסף ולקרוא לו חאפר שעובד בשיטות המצליח,
זה לא אומר שהוא אדם רע ואפילו שאין לו נסיון בנושא אבל בואו נהיה ראליסטיים, העולם משתנה ובלי לימוד(יכולת קריאה בשפות זרות- סתם אומר) בסיסי, טעויות קורות, לצערכם, הטעויות קורות על חשבון הלקוח.
3 גירים נשרפים על אותו רכב זה לא בעיה מכנית, זה בעיה אנושית.
תמשיכו להגן על אותו חאפר, כך יוכל להזיק לעוד בני עם ישראל. אולי חלקם אפילו יהיו במשפחה שלכם.
אתה מתכוון אלי נתן ???
כי יש עוד הרבה יהודים שכמוני הלא מרוצה פשוט לא פתחו את הפה.
ויודע מה אתה חוצפן. כי לא עשיתי סיפורים ושמות... כתבתי את הדברים כמו שהם ולבעל הסדנה היו עשרות הזדמנויות להתיישר לפני שפניתי לשפוך את סיפורי מעל גבי הפורום והוא בחר להמשיך לשקר. לסבן ולערבב ולא לסיים את המוצר כמו שהזמנתי אותו.
פוקסי,
בלי לריב ובלי להעליב אבל לדעתי אתה מנצל אותנו בציניות בשביל ללחוץ על המוסך ובשביל לשחרר קיטור.
אני לא אוהב להיות מנוצל
בוא נתחיל מזה שבעל המוסך לא יודע ממה שרשמתי
ואני מבין שיש פה אנשים שבוחרים להבין אותי לא נכון
לא לקחתי ממך כלום ולא ביקשתי כלום
ניראה לי קצת מוגזם כול תוכן ההודעה שלך
אז אני ישתדל לחשוב לפני שאני ירשום משהו שיגרום לך להיות מנוצל
קבל את סליחתי ותודה שהערת את עיני על טעותי
ושיהיה המשך ערב טוב לכולם
הקו שלי הוא שעשית בילד אפ.
אם המוסך יתנער ממך אז שמו ייחשף ואם יתקנו לך תשתוק.
כפי שאמרתי, לדעתי זו התנהגות שפוגעת באינטרס הצרכני הכללי של החברים באתר והיא משרתת רק אותך.
באופן אישי אני יודע במי מדובר גם בזכות הודעות שלך בעבר וגם כי בהודעת הפתיחה שלך כבר מסרת רמז מאוד עבה.
אשמח אם שמו לא יפורסם בכלל גם אם הוא לא יקח אחריות על הגיר השלישי.
נראה איזה גיבור תהיה אז...
טוב אני יגיב על הספקולציות שלך ויסביר שוב כנראה שאתה לא קורא ברור
הוא לא יודע בכלל על מה שרשמתיייייייייייייייייייייייי
אז זה סותר את כול הקו המחשבתי שלך
אם באופן אישי אתה יודע במי מדובר אז לא מבין בדיוק על מה אתה מדבר או רוצה
תתפלא ידידי היקר אני משתתף פה בפורום ללא אינטרס בכלל יתכן שלך יש אינטרס אבל לי אין
וצר לי לאכזב אותך אבל הוא לא התנער מהאחריות בכלל ואפילו הוא עשה יותר ממה שהיה צריך
אז לפי איך שכתבת יצאתי גיבור
- - - Updated - - -
עוד פרט קטן ושולי
טוב לדעת שאתה תשמח כמו שרשמת אם לא יקח אחריות
אבל צר לי להרוס לך את החגיגה הוא לקח אחריות
מקווה בשבילך שגם הגיר הזה יתקלקל ואז הוא לא יקח אחריות
ואז אולי תשמח
פוקסי,
אז בשורה התחתונה... אתה היית ממליץ לי ללכת לאותו דוקטור ביבנה אם מחר אני צריך להחליף גיר?
בנושא גיירים אוטומטים לא
בכול השאר כן בהחלט כןןןןןןןןןן
פוקסי
רשמתי שאני אשמח אם לא תפרסם את שמו גם במקרה שהוא יתנער ממך.
אם הבנת בטעות שאשמח שתדפק אז הבנת לא נכון.
הכוונה שלי בכל הסיפור הוא שבאתר נשמע סיפורים טובים ורעים על נותני שרותים ונוכל לקבל החלטה מושכלת אם מתאים לנו לעבוד איתם או לא.
ידידי ברגע זה יש לי המון להגיב לך אבל זה לא יכבד לא אותי ולא אותך
מה עוד שלא נפגשתי איתך מעולם אז לא חוכמה להכנס למחשבות ולהתלהם
אני לא כזה (אומנם צעיר יחסיצ אבל לא כזה)
לעומת זאת תקרא מה רשמת תקרא את התוכן של מה שרשמת
האשמת אותי שסוג של סחיטה כנגד הבעל מקצוע איך רשמת
אם יתקן אז לא יגיד את שמו ואם לא יתקן אז אני יגיד את שמו
טענת בנוסף שיש לי אינטרס ומשתמש בפורום ככוח ושומר לעצמי אינטרס
מה עוד וזה חסר הגיון שאתה יודע במי מדובר ועוד אתה מנסה להוציא ממני את השם
טוב ובסוף של ההודעה שלך אין לי מה להגיד יותר נכון אני מנוע מלהגיב כי שוב אני מכבד את עצמי
אז המלצנ מאוד ישרה אם עשית טעות תגיד ישר סליחה ותערוך את ההודעה יותר מכובד
ואם אתה לא מעונין שאני ישאר בפורום אין בעיה כמו שאני פה אני יכול להיות במקום אחר
סתם חומר למחשבה וכמובן ללא טינה נגדך המשך לילה טוב
יאלה מכות... :D:D:D
אבל במקלדת במקום אגרופים:)
עכשו ברצינות, לפי ההכרות הקצרה שלי עם דודי, היתי אומר שהוא בסך הכול מוציא קיטור ותו לא.
רבין.
איזה יופי התאפקתי עד עכשיו...
ברברת כזו מקושקשת, כבר מזמן לא היתה פה..
אתה כנראה לא כ"כ מבין מה זה פורום ולמה כותבים פה ומהי אחווה...
אבל תמשיך לברבר ולשמור סודות מאחרים, עד שיוציאו אותם ממך בכוח, בשיחה פרטית... תזכיר לי רק לא לענות לך פה בפורומים, כשתצטרך עזרה... אני אשמור את העזרה שלי לכאלה שתורמים לאחרים ולא לכאלה ששומרים בסוד..
אני דווקא זוכר (אם אני זוכר נכון) שאין לך שום בעייה להשתלח ולהכפיש ולהתנהל באופן לא .. איך נקרא לזה - שקול... כשאתה רוצה..
אני אולי ציני כלפי החיים בכלל אבל גם אם אנסה להיות נאיבי, יהיה לי קשה להאמין ולהשתכנע שהעלת את כל הסיפור הזה רק על מנת "לשחרר קיטור" ויהיה לי קשה להאמין שדבר "שיחרור הקיטור" הזה לא הגיע לאזניו של אותו מוסכניק..
אני (שוב?!?!) נוטה יותר לקבל את דעתו של בועז - קבלת סיוע של חברי הפורום/האתר (באופן מתוחכם, כזה או אחר) בלי לתרום (בנושא זה) ועוד "להיפגע" כמו אותו קוזק ניגזל - ואם אני זוכר נכון, גם בפעם הקודמת שבה אתה ואני "חשבנו אחרת" היתה מעיין התבכיינות שלך על עבודה שעשו לך (משהו עם אתה מעריך את העבודה הטובה שעשו לך אבל למה אתה צריך לשלם עליה כ"כ הרבה, אם אני זוכר נכון) ושם לא היתה לך בעייה "לפגוע בפרנסה של מישהו".
פוקסי.
עזוב, בחייך.
ככה לא מתנהלים אנשים שקולים ורציניים - רומזים לך משהו ואתה מפציץ בהעלבויות ועאלק שליטה עצמית...
אתה לא רוצה לפגוע בפרנסה אז... אל תפגע. מה אתה בכלל מעלה את הסיפור?
כבר דיברו על זה - חוו"ד שלילית וחוו"ד חיובית, פה באתר, נכנסת למכלול השיקולים של לקוח פוטנציאלי. לוקחים בחשבון את הנסיון הטוב/הרע של החברים פה - אתה, כלקוח פוטנציאלי שחוכך לאן ללכת, תשקול ותחליט.
אתה לא רוצה לחלוק - אל תחלוק לא את הטוב ולא את הרע (משום שכמו שברדי הזה אמר, זה עניין של דיעה ויש לפה ולפה).
שב בשקט, תיקח ואל תיתן (וזה בסדר, באמת) אבל אל תתחיל להיתמם ולהיעלב ו"להחזיק את עצמך" שלא להגיב לאלה שרומזים לך שאתה "לא בסדר"..
פוגע באינטליגנציה, ההתנהלות הזו..
רק מזל שיש פה כמה וכמה אנשים "רעים" שמוכנים לשתף בנסיון רע שהיה להם ולחטוא בלפגוע בפרנסת בעלי מקצוע רעים/גרועים/אדישים/לא מנומסים, אחרת כולנו היינו נופלים אצל כאלה ולבעלי המקצוע ההם, מצידם, לא היתה כל סיבה להשתפר, שהרי הכל "בסוד"...
וגם אל תיקח קשה מידי מה שאני אומר - עניין של דיעה.. אולי בועז וג'ו ואני טועים, בכלל...
חברים, בבשה הנמיכו את הלהבות.
אם בשלב זה בו עדיין לא כל התמונה ברורה פוקסי לא רוצה לפרסם מי בעל המקצוע זה ממש בסדר. כמובן כשייגמר הסיפור ואז המסקנות יהיו ברורות יותר, יהיה חשב לדעת גם מי המעורבים ולו כדי למנוע עגמת נפש דומה.
החשוב כרגע הוא להבין טכנית מה הבעיה והייתי שמח אם לעת עתה הדיון יחזור לכיוון הזה.
ולגבי הגיר הספציפי- ניסית לבדוק לחצים לפי הספר?
אסף.
טוב לא הבנתי לאן נעלמת בכול הסיפור הזה כנראה ויפה שזחלת מאחת המנהרות של החמאס
רק תידע את צהל איפה היא שיטפלו בה
ועוד דבר מענין שאתה לוקח את ההודעה הפוגעת של מר אברהמי בתור דבר חיובי ששם הוא מוציא אותי בתור נוכל
בתור תכמן ומאחל לי שאני יפגע
וכול זה בגלל שחטאתי ורשמתי חוויה שעברתי ללא מטרה כול שהיא
אז יש לי להגיד לך ולחברים שלך משהו קטן
מי שחושב ומוציא מסקנות מהדבר הזה כנראה שהמסקנות שלו הם הדרך חיים שלו
שמורכבות מתחמנות ומניפולציות כאלה ואחרות ובכלל שהוא מאחל לאדם שנימצא בבעיה איחולים רעים
ואתה לוקח צד ונסה להמשיך להכפיש את שמי ללא קשר ניראה לך הגיוני הדבר
אני לא מבין למה אתה מגיב ותוקף פה אנשים שלא פנו אליך בכלל
אז מסקנה יש לי כנראה שאתה מהמטרידים שמנסים ללבות אז
תתקדם בחיים ואל תציק
ו...נחזור לדיון הטכני או ננעל את הדיון וחבל?
(הדיון הצרכני יחכה)
אסף.