בין המקורי ללא מקורי?
אין לי מושג.
זה יכול להיות עובי הרשת הפנימית, סוג החומר, עמידות ועוד הרבה משתנים.
כיוון שזה בדרך למשאבת הסולר, לא נראה ששווה לעשות נסיונות עם זה....
Printable View
בין המקורי ללא מקורי?
אין לי מושג.
זה יכול להיות עובי הרשת הפנימית, סוג החומר, עמידות ועוד הרבה משתנים.
כיוון שזה בדרך למשאבת הסולר, לא נראה ששווה לעשות נסיונות עם זה....
המשכתי לחפש,את האמת שלא מצאתי
סער
תנווט כאן לפי המספר שלדה שמופיע ברשיון רכב -
http://mitsubishi.epc-data.com/pajero/
זה ה EPC של מיצובישי
כך תגיע לכל חלק שתרצה.
גם אני עם פילטרים מקוריים בלבד, מרגיע יותר.
לא הבנתי למה הזמנת חיישן שאתה לא צריך כרגע.....יחחח
אם יקרה לו אותו דבר כמו אצלי,במקום שהרכב יהיה מושבת הוא יחליף באותו רגע
בדיוק הסיבה שציין מוטי (מקסימום אני אמכור לו :) )
וברצינות, בסכום שהם עולים, עדיף שיהיו אצלי במחסן ולא אשבית את האוטו סתם.
תודה שולץ, אחפש לפי המספר.
אני אתעלק על השרשור ברשותכם (עד שמישהו שמבין משהו בפאג׳רו מגיב..)
לאבי קינג קצר 2008, בטיפול האחרון במורשה (שעלה כ3500₪..)
נאמר שיש חופש בדרייבשאפט האחורי (יש מעין מכה כשעוזבים את הגז ואז לוחצים שוב..) אמרו לו שיש 6 בוקסות שצריך להחליף והעלות היא 3000₪. האם מדובר בצלבים? איך נקרא החלק באנגלית?
תודה
Sent from my Ass
למען האמת, אני לא מכיר את זה היטב, אבל אם הייתה בעיה בצלבים, אני מניח שהיו אומרים "צלבים".
יכול להיות ששם יש קופולונג גומי כמו שיש בלא מעט רכבים (לנדרובר, פורד סיירה של פעם ואפילו בספיידר שלי :) )
הרעיון הוא להחליף את הצלב במשהו שסופג חלק מהרעידות.
הכי פשוט להתכופף ולבדוק, קשה לי לחשוב על 6 כאלו (2-3 נשמע לי יותר הגיוני).
אולי הם מדברים על הבושינגים של הזרועות האחוריות? (יש להם נטיה להתפגר ולמוסכניקים יש נטיה לקרוא לחלקים האלו "בוקסות" :) )
יש חופש בדרייבשאפט, זה לא נובע מצלבים גמורים? כמה כאלו יש בפג׳רו?האם בושינגים גמורים (כשאני חושב על זה הם נראים כמו בוקסות אם זה כמו במזלג של אופנוע..) יגרמו למכות כאשר לוחצים על הגז בנסיעה?
Sent from my Ass
חופש בבושינגים יגרום לדפיקות בכבישים משובשים, האצה/האטה ולתחושה של היגוי לא מדויק (בריחת זנב או פרונט, תלוי אילו בבושינגים הלכו).
אין לי מושג כמה קופלונגים/צלבים יש בפגרו. עדיין :)
מישהו הזמין מהאתר ביום יומיים האחרונים וקיבל אישור לתשלום? יום חמישי בערב ביצעתי הזמנה,השתנה לסטטוס accepted ואין שום מייל מהם.בדקתי ספאם. שלחתי מייל לכתובת ששלחה לי 'תודה שנרשמת וכו' רוברט משהו.במקביל,סער שהזמין אחרי קיבל תשלום במייל והזמין. יש מה לעשות או פשוט לחכות? אני חייב את החלק כמה שיותר מהר, הרכב רכב א והוא מושבת.סער אני חושב שאקח את שלך:)
תודהלכל העוזרים
חברים בסוף סער שלח לי את שלו בזריזות, הורכב ברכב פלוס טיפול ותוסף לסולר,בינתיים לא נתפס הגז פעם אחת.תודה רבה לחברים פה ולסער..חסכתם לנו 1300 שקל בקלות