בקבוק. פחית נותנת הרגשה של משהו נחות.
מישהו הזכיר את האמריקאים, כשאומרים פחית זה מזכיר לי six pack של באדוויאזר
Printable View
בקבוק. פחית נותנת הרגשה של משהו נחות.
מישהו הזכיר את האמריקאים, כשאומרים פחית זה מזכיר לי six pack של באדוויאזר
דווקא נמרוד לא תיאר סיטואצייה של שטח ועבודה פיזית, ההתסכלות שלך על בירה במקרה הזה היא כמשקה מרענן אחרי עבודה פיזית וזו גם ההסתכלות של רוב החברים לנושא, במקרה כזה לא איכפת לי מה תביא לי, גם בירה מטיב טעם בבקבוק פלסטיק של שני ליטר הולך. אגב נמרוד - נראה לי שזה הכי אפקטיבי ביחס עלות/נפח וכו.
אבל יש גם פן אחר, אחרי שסיימת את הטיול, הגיע הערב, האוהלים הוקמו, עשית מקלחת וכולם יושבים ביחד מחכים לפוייקה מוציאים כל מני בירות שונות ועושים סבב טעימות כמו שעושים עם וויסקי וכו.
היתרון בדיפנדר עם הקווים הישרים הוא בניצולת המקסימלית של חלל הפנים המאפשר התקנת מקררים ישרי-זווית כדוגמת אנגל 40 ליטר הידוע בחיבתו האדירה למרכבות האנגליות.
הסופה לעומת זאת, תתקשה להכיל מספר זהה של מקררים ו/או צידניות. וזה הרי קריטי....
כל זאת ועוד -
כאשר לוקחים בחשבון את השהיה הארוכה במחנה הלילה, את ההכנות, הבישולים, החום המתפזר מהמדורה, היד הרועדת מהתרגשות, הפרמטרים הללו בסופו של דבר מתבטאים בחימום בקבוק הבירה בכף היד מהר יותר מהמצופה. אי לכך, אם מראש נדאג לכמות צריכה קטנה אותה נצרוך בתדירות גבוהה, אזי נצילות השתיה מול ההנאה מאקט השתיה תהיה גבוהה יותר. או במילים אחרות - עדיף להחזיק בקבוק זכוכית קטן ביד מאשר פחית גדולה.
וזו גם הסיבה שבמדינות אירופה החמות שותים שיכר קריר מכוס קטנה ואילו הבריטים שותים שיכר חמים מכוס גדולה (כן, הבריטים מעדיפים בירה בטמפ' החדר...).
ובכל זאת, נהג הדיפנדר המסוקס הרוכב להנאתו במרכבה רתומה לסלילים יגיע לשלב אקט השתיה בניחותא. ואילו לעומתו, עמיתו הנאבק בקפיצי העלה יתקשה להחזיק בבקבוק הבירה ביציבות, שכן תנודות הקפיצות הנוקשות יגרמו לתהודה בכף ידו המשוועת למנוחת לוחמים במחנה הרוכבים.
אם כן, בקבוק או פחית נשאלת השאלה? התשובה במתלים ובמקרר.
אני כבר הזמנתי את הפותחן של נמרוד שיחובר אחר כבוד לדיפנדר, ומכאן שאין מקום לפחיות...
קובץ מצורף 90740
אני נאלצתי להיות יצירתי
בירה+טטנוס
חיים וחברים עם פייסבוק
בזמנו כתבתי מדריך קצר עם תמונות שמסביר את התהליך
https://www.facebook.com/media/set/?...1026252&type=3
השאלה היא האם יש לך פייסבוק או שאני צריך לעשות עכשיו העתק הדבק.
חבורה של מסוקסים עלאק... בירה קפואה בבקבוק בלבד... לגבי כל הפותחנים למעלה... בשביל מה אתם נוסעים ברכבים עם וו גרירה / כננת/ מיגון /כל ברזל אחר עם פינות?
יש לי כננת, פגושים, מיגונים, ולאף אחד מהם אין פינה חדה..
אז תחליף את הרכב או תקנה פחית .
עידו
אכן כן. לפרופיל ולחתך הריבועיים של הכרכרה המטפטפת יש יתרון גדול בנפח האיכסון של מקררים וצידניות המכילים בקבוקי/פחיות בירה צוננת, שתנעים את זמנו ותפיג את יגונו של העגלון האומלל בזמן שהוא ממתין עד בוש לגרר ממוגן ירי שיהין לבוא ולחלצו מאי שם לחוף מבטחים (המוסך של הגורו).
בזמן ההמתנה יש לו אכן זמן רב לשתות הרבה בירה ולהרהר מה עדיף - בירה בבקבוק או בפחית, מפלס האלכוהול ההולך וגובה יעסיק את מוחו וישכיח ממנו את החשבון המפולפל שעומד להנחית לו הגורו התורן עבור התיקונים.
ואכן, הגב עדיין כואב מחוויית קפיצי העלים הנאנקים תחת עומס גרירת כרכרה בריטית גזורת ציריות במעלה הואדי, כאשר היד לא יכולה לאחוז כהלכה בבקבוק הבירה.
נתחיל מהכתבה הראשונה ונראה לאן זה מתגלגל כי בסופו של יום זה בסך הכל לבשל מרק ממש גדול וממש מחוטא וזה... לא בדיוק הנושא הכי מעניין בעולם...
רק בקבוק :)
קובץ מצורף 90742
אני אזכיר לכולכם את ההשקה שך הדיפנדר שלי...??
אסף.
משם קיבלנו את ההשראה:
קובץ מצורף 90743
כמובן,
בצד של המקרר, שיהיה רצף תפעול.
אגב,
משעשע לראות במראה את התגובות של נהגים בפקק שרואים את הפותחן בגובה החלון שלהם.
התגובות שלך גרמו לי לרוץ למקרר
״מחכים לפויקה ומוציאים כל מיני בירות״
״פאב עם 57 ברזים״
ובדיוק השבוע היו לי קצת נקיפות מצפון על מחירי הבירה שאני משלם בזמן האחרון, 7.5 ש״ח 330 מל.
חשבתי פעם על ייצור עצמי אחרי שטעמתי אקזמפר מדהים שבישלו עם תוספת זרעי כוסברה ודברים נוספים ששכחתי מההתלהבות, אבל מהר מאוד ירדתי מהרעיון אחרי שהבנתי את התהליך.
בקבוק או פחית?
כוס
ואם בכל זאת אז בקבוק.
פחית פחות אלגנטית.
קובץ מצורף 90744
כאמור ,,,רק פחיות