מעניין איך זה עובד. איך נקרא המכשיר? יש קישור?
Printable View
מעניין איך זה עובד. איך נקרא המכשיר? יש קישור?
אם זה מה שאני חושב - יענו, משדר קול/ציפצוף אולטראסוני (שכביכול רק הכלב שומע) ופועל אוטומטית כשהכלב נובח... לא עובד. בכלל.
היה לי כזה. למעשה היו לי שני סוגים ומהיותר יקרים - שווים לת@ת.
זה אמור, באופן אוטומטי, להשמיע קולות/ציפצופים בתדר גבוה, שהכלב שומע ובני אדם (וחיות אחרות?) לא.
יש נורית אינדיקציה שהקול עובד.
הכלבים, בפעם פעמיים הראשונות, עשו מין תנועה כזו (עם הראש הצידה, כמו שכלבים עושים, כשהם שומעים קול גבוה) ו... זהו. לא נבהלו, לא נרתעו, לא הפסיקו לנבוח (אחרי השניונת של הפעם הראשונה, חזרו כרגיל) ואחרי כמה פעמים אפילו נבחו יותר... ממש ראו שהם נובחים כדי שהמכשיר יופעל, מחכים שנייה ו"עונים" לו...
קישקוש מקושקש, מנסיוני.
ודרך אגב.
המרחק היה פחות מ-10 מטר, בלי כל הפרעות - מחלון בקומה שנייה של בניין, ישר למטה, לחצר.
הפעלתי את זה במשך כמה שבועות, שיהיה... הדבר היחיד שזה עשה, זה למשוך את החתול שהיה עושה סיבוב בחלונות שלי (קומה שנייה, חלונות גדולים מאוד) שבא לרחרח מה הדבר הזה שמצפצף - גם שומעים ציפצוף שקט כזה, כמעט בלתי מורגש - זה גם היה משנה תדרים, שהכלב, עאלק, לא יתרגל...
פחחחח.
סער, אתה מאכזב אותי
https://www.youtube.com/watch?v=kmejVIQshMA
לא חסר חומר על הנושא ואפשר לבנות תותחים בגרושים, עם מספיק כוח זה עובד יופי
אם אין לך טוויטרים יש לי קופסה מלאה,אשמח אם תאמץ .
אגב, אם כבר רוצים להפציץ את השכנים, שכחו מראמשטיין, זה כמו מוצארט
אין "מוזיקה" יותר צורמת לאוזן ישראלית מפנטרה, זה בדיוק כמו קריפטונייט לסופרמן. מנסיון.
ג'ו,
ביליתי עכשיו חצי שעה עם הסרטונים של הבחור וההערות עליהם. כבר כמעט הזמנתי את המגבר שהוא מראה באחד הסרטונים ואת הטוויטרים האלו (יש לזה שם בעברית לפיזואלקטריק טוויטר?)
עד שראיתי את ההערה הזו שלו מתחבאת באחד הסרטונים:
Please let me re-state. I DO NOT know if it's possible to stop barking dogs with ultrasonic sound. I DO NOT want to give anyone false hope. We are only hoping, talking, experimenting, asking for knowledge from others, and even looking for other answers such as advice about laws and dealing with city governments (slow governments).
יש לך (או למישהו) ניסיון חיובי עם זה?
דיברתי עם חבר מאלף כלבים, הוא טוען שזה לא ממש עובד (עידנתי את המילים שלו :) ) והוא היה יבואן של דברים כאלו....
סער, נראה לי שאתה משקיע הרבה יותר מדי אנרגיה בנושא.
סוג הבעיות הללו סופם להסתים בצורה זו או אחרת.
רוצה לעשות משהו אקטיבי אבל חוקי? תהיה נודניק
כל פעם שהוא נובח צלצל בדלת שלהם.
תלכלך עליהם עם השכנים האחרים וכו..
יעזור או לא, לא בטוח, אבל תוציא קיטור.
עזוב אותך החיים קצרים מדי בשביל שטויות כאלו
להפך הם שמים עליך פס שים גם עליהם.
נסיון אישי אין לי כי מעולם לא היה צורך.
בתאוריה זה אמור לעבוד כול עוד אתה משדר בתדירות הנכונה לכלב הספציפי ובעוצמה הנכונה למרחק.
אם תעלה על התדר שהכלב מגיב לו הסיוט נגמר, עניין של ניסוי ותיקון.
יש לך מחשב, בטוח שגם יש לך מגבר, כול מה שנשאר להביא זה טויטר(ים) וצינור PVC
מה יש לך להפסיד?
לא רואה סיבה שזה יעבוד. זה בסך הכל רעש מרמקולים, שאנחנו לא יכולים לשמוע וכלבים כן. למה שהוא יפסיק לנבוח? זה יכול לגרום לו לנבוח יותר, או פחות, או, סביר להניח, לא להזיז לו בכלל אחרי שיתרגל.
קולרים נגד נביחות וכל מיני פטנטים, עובדים רק עם הם א. מכאיבים. ב. מתוזמנים נכון.
סער.
עזוב אותך משטויות - לא עובד. לא יודע מה כותבים באמזון וכמה משלמים לאלה שאומרים שזה עובד... לא עובד.
והקולרים האלה לא חייבים להכאיב, נמרוד. מספיקה ההפתעה וחוסר הנוחות.. נכון שהכאב יגרום לכלב ללמוד מהר יותר אבל לא חייב - בכלל, אני אומר שהאינסנטיב הטוב ביותר הוא ה...שלילי:rolleyes:.
כמעט בכל תחום בחיים (:))המשוב החיובי אולי הומני ואנושי ובעל PR טוב יותר ואולי, בסופו של דבר גם יעבוד אבל, מנסיון רב שנים (רב שנים) אין מתחרים לתוצאות שנותן המשוב השלילי:D..
וברצינות, סער.
כמו שכתבתי למעלה מכאן, להיות חוקי והומני ואנושי... יש לזה מחיר. מחיר שבריונים לא משלמים..
עכשיו תחלט מה יותר חשוב לך - השקט או... השקט הפנימי.
לי ברור לגמרי מה יותר מתאים לך ויופי לך...כך לא מסתבכים בחיים.
גם העובדה שהעלת כאן את הדיון, די קבע לך (או שקבעת לך) את הנתיב - יש דברים שעושים לבד... ובשקט.
ברנרד,
תודה.
מראש אמרתי שהפתרון שלי יהיה חוקי ולא בריוני כך שאין לי בעיה לפתוח כאן שרשור כזה...
ברור שאם הייתי רוצה אחרת, לא היה כאן שרשור :)
עובד, לא עובד....לא יודע
אבל כשאני רואה דברים כאלה
https://www.youtube.com/watch?v=zU7iuHylvqs
אני נוטה להאמין שזה כן עובד
אחרת לא היה מדובר במכשיר תאורטי שאינו קיים. מה שכן יש פה כיסוי תחת רציני, לא לשכוח שבארה'ב שימוש במוצר כזה יכול להחשב כהתעללות בחיות עם עונש מאסר.
חוץ מזה בנתיים לא ראיתי שמישהוא מנסה למכור מוצר כולשהוא.
https://www.youtube.com/watch?v=u4H4Z54YoVU
בניה של דבר כזה עולה גרושים ולדעתי שווה את הנסיון.
ג'ו,
אני מאוד ספקן, אבל, הכלב מטריף אותי....
הזמנתי את הטוויטרים שהוא דיבר עליהם בסרטון.
עכשיו אני מחפש מגבר מתאים.
חשבתי על משהו בסגנון הזה, של עד 10$ יש לך (או למישהו אחר) רעיון מוצלח יותר?
משוך עמברקס
אין לך איזה מגבר בבית??
המגברים הסיניים לא שוים את מחיר המשלוח, אם כתוב 200W, זה למעשה 20W
לא היתי מנסה עם מגבר מתחת ל400W אמיתי, ואל תשכך קרוסאוברים במידה שהטויטרים לא מגיעם איתם.
תוודא שהOHM RATING מתאים בין המגבר לטויטרים, סתם לדוגמה יש לך מגבר 8 OHM וטויטרים 4 OHM
כלומר תצתרך לחבר 2 טויטרים ב טור לערוץ במקרה שאין גשר במגבר, אם יש זה טוב.
תמצא מגבר קודם ונילך משם. דווח מה מצאתה.
אין לי מגבר מיותר בבית (בטח לא משהו קטן שאני יכול לשים לידי בלילה ולהפעיל בעת הצורך)
מה עם משהו כזה ?
זה יכול לעבוד?
הנה רמז
מגבר ,אוטומוטיבי או ביתי קונים לפי משקל
400W צריך לשקול לפחות 2 קילו ועדיף יותר
חפש משהו ביד2, תשאיל מיואב אולי? בטוח יש לו משהו, הוא מת על לאסוף זבל.
OK, נניח שיש לי מגבר ביתי (כזה או אחר, אמצא משהו)
איך אני מפיק ממנו צליל בתדר הרצוי, האם המגברים לא מוגבלים לתדרים של 20KHZ?
להפיק צליל בתדר 20K ומעלה פשוט וקל עם מחשב.
להוציא אותו מהמחשב דרך כרטיס קול ולהגביר אותו, זו הבעיה.
אין בנמצא מגבר שמע שיגביר לך 20K ומעלה בעוצמה גבוהה.
הם פשוט לא מתוכננים לזה.
אבל היות ואתה ממש ממש משועמם, אין בעיה למצוא תוכניות באינטרנט למגברים כאלו.
והרכיבים עולים גרוש וחצי.
היתרון הוא שתשכח מהנביחות כל עוד אתה עוסק בבניה.
וכאשר תסים, הבעיה כבר תפתור את עצמה (כלבים חיים רק 15 שנה)
מוני - :D
האמת שזה כלב זמני, הם גרים בשכירות, אבל, עד שהם יעזבו יקח זמן...
אני לא חושב לבנות מגבר כזה.
לכן שאלתי על המחולל הנ"ל...
ד"א, לשכנים הנ"ל יש 2 כלבים...
למזלי אחת עוד מעט בת 15 כנראה וכבר בקושי נובחת.
דברי חוכמה...
תתעסק כמה שבא לך, זה לא יעבוד. זה יפתיע את הכלב, אולי תקבל כמה שעות עד שני לילות שקטים יחסית... אחרי שהחידוש שבעניין יפוג, הוא יחזור לסורו.
אני ארחיב - אם זה עובד כל הזמן, זה סתם רעש מבחינתו. הוא יתעלם.
אם תוסיף מיקרופון ולוגיקה שתקלוט את הנביחות שלו (כמו שיש בקולרים) ותשדר את הרעש האולטרה-סוני בתור תגובה - הוא יקשר את זה לנביחה מהר מאד. סיכוי גדול שהוא יתיחס, ויגיב בנביחה - למעשה, תייצר דו-שיח עם פוצי, מה שלא הולך עם השכן.
אם תגביר גם את העוצמה עד לרמה שתכאיב לו - הוא יקלוט את המסר, ויתרחק לצד השני של החצר - איפה שהמיקרופון שלך כנראה לא יקלוט - ומשם ינבח על המערכת שלך. אם תגביר גם את עוצמת הקליטה וגם השידור לעוצמה תיאורטית שנניח שתהרוג את פוצי, אתה תכניס רדיוס גדול יותר של כלבים מכל השכונה למערכת ההיזון החוזר שלך.
מה שתייצר זה מערכת מתנד-מגבר נביחות שכונתית, אולי אפילו עירונית. ואם תגזים, בתיאוריה עוצמת הנביחות שתייצר עלולה לגרום לסידוק של קליפת כדור הארץ וסוף העולם.
אז תעשה טובה לכולנו ותקנה אטמי אוזניים...
נמרוד,
בסוף אני גורם לסוף העולם? איך תמיד אני אשם???
:D